Pri meni je situacija ravno obratna, spomnim se da sem imel umts telefon takoj ko so pri?li ven, uglaunem vedno top of the line, pa me zadnje ?ase vse skupi mineva in ?e kar resno razmi?ljam da bi si nabavil neki starej?i model nokije oz. kej podobnega, uglaunem neki da bo baterija zdr?ala min.1 teden, ker tole polnjene vsake tri dni mi gre ?e rahlo na ?ivce.
To da se baterija izprazni takrat ko je to najmanj potrebno, se mi zadnje ?ase preve?krat dogaja. :ne vem:
Ve?ino mobitel se da tako nastavit, da ti samo klasi?en GSM signal lovi in se ne "matra" z UMTSom. Sicer res pol ni glih point samo, ?e rabi? UMTS zgolj za internet (tako kot jaz), ga pa? takrat priklopi? pa ni panike z baterijo. Meni K800 zdr?i cca 5dni, ?e imam izbiro omre?ja na avtomatsko samo je pa res, da se skoraj ni? ne pogovarjam (manj kot 60minut na mesec).
ni ve?, ne...mogo?e pa tud zato, ker smo starej?i? sj pomoje se da ?e pri?arat vzdu?je, ampak ne s stvarmi
tko k vsi mislijo...petarde pa so itak eden izmed najbolj neumnih izumov....poleg ognjemetov-za ene par vzdihljajev gre v zrak tiso?e in tiso?e evrov.....
pustimo se presenetit....jest grem spat me glava boli. upam, da zadnji? letos.
lp.
KAt
Hehe... jaz sem do podobnih ugotovitev prihajal ?e kak?no desetletje nazaj pa sem bil vedno ozmerjan, da sem en primitivc, nedru?abno bitje in da ne znam u?ivat v praznikih. Folk mi je govoril, da sem ?udak, ko sem rekle, da je konec decembra najbolj stresen ?as v letu in ?e bi bilo po moje bi ga kar ukinil oziroma vsaj tisto nakupovalno/zapravljalno histerijo.
Zanimivo, da danes tisti kolegi, ki so se neko? delali norca, prihajajo do istih zaklju?kov in ugotavljajo, da je vse skupaj ?isto brezveze. Nekje sem sli?al, da so amerikanci (fizi?ne osebe) zapufani za skoraj 3000 milijard dolarjev in to samo zaradi potro?ni?ke mrzlice. Baje, da zapravijo v decembru za cca 1500$ po osebi samo v decembru za darila. Slovenci smo vsaj tukaj na malo bolj razumni ravni s cca 150? po osebi.
Prijatelj moj, jaz ne vozim najbolj ?portno pa porabim tri pare letno, minimalno pa dva...pri 50.000 km pa dobro vzdr?evan motor ne potrebuje nobene generalke;?e motor dobro vzdr?uje?, redno menjava? olja in upo?teva? navodila v servisni knjigi lahko dr?ijo tile motorji zelo dolgo;sam ve?,da mam na svojewm malo manj kot 40.000 km prevo?enih in je motor v odli?nem stanju. Seveda je tudi ustrezno vzdr?evan.
Samo Vuk, sej sam pravi?, da ne vozi? ?portno pa ?e 10.000km ti manjka do 50.000 prevo?enih. BrainY je verjetno mislil bolj na bolj ?portne pogoje vo?nje - recimo ve? RPM :ne vem:
Sem pri?el do pol, ker nisem mogel poslu?at tega sranja do konca...
Pa nima to nobene veze z nacionalizmom in temi zadevami, ampak tole je pa res bull shit, ?e posebno, ?e pogleda? komu je namenjeno...
Yap... tole je zadeva za in?pekcijo. Al pa naj napi?ejo komu je zadeva namenjena, slovenskim otrokom ziher ne.
Ok pa za razvedrilo en tak bolj "normalen" vic
Mujo in Suljo se nacejata in v nekem trenutku si Suljo pokozla srajco.
"Joj, Mujo, Fata me bo ubila!"
"Ne skrbi, Suljo, v ?ep srajce si daj 5 Eurov in ji reci, da te je nekdo pokozlal in ti potem dal 5 Eurov za ?i??enje." Suljo se potola?i in dalje pijeta.
Pozno pono?i se Suljo primaje domov in v predsobi ga ?aka Fata:
"Poglej se, budalo, kak?en pa si!"
"?akaj malo, Fata, jaz sem samo malo spil, ampak z nami je bil en butl, ki se ga je totalno nalokal in me pokozlal, potem pa mi je dal teh 5 Eurov za ?i??enje!"
"Daj sem.... ampak to je 10 Eurov!"
"Ja, pozabil sem, pol se mi je pa ?e v hla?e posral..."
Nobenga ?ulja, ker sam se niti pod razno ne vozim tako, samo kot povsod in pri vsem posplo?ujete.
100 normalnih motoristov + 1 divjak-norc = je vseh 101 motorist norc in divjak.
Za avtomobiliste to nikol nisem rekel je pa precej takih.
Ni? ne posplo?ujem in nikoli nisem rekel, da ste vsi motoristi tak?ni - moja izjava se je nana?ala to?no na to situacijo v videu, kjer pa? eden od t.i. divjak-norcev naredi bedarijo in jo pol verjetno pred prjatli (tistimi, ki niso bili zraven) opravi?eval z raznoraznimi zgodbicami. Hotel je izpasti frajer in verjemi, da je tudi v gostilni?kih debatah posku?al ponovno izpasti frajer in od tod tudi moja izjava.
Tokrat se je sre?no kon?alo, v desnem ovinku se ne bi, ker bi priletel direkt pod avto - se spomnite tistega, ki je padel, ko je polo?il iz ovinka direkt na avtocesto, kjer ga je povozil avto, ki je pri?el pravilno po AC?
Je pa tako, da motorja, kjer je razmerje te?a:KM manj kot 2kg:1KM si ?lovek verjetno ne kupi zato, da se bo vozil po pol?je. To je pribli?no tako kot, ?e bi Veyrona kupil zato, da bi se vozil po mestu po omejitvah. Vsak ga kdaj pa kdaj pritisne. Ker ?e bi motor bil namenjen le za preva?anje bi bilo popolnoma zadosti da bi imel 30KM pri te?i 250kg. Tolik?no je namre? nekak?no najbolj obi?ajno razmerje pri avtomobilih.
Zato bi pri motoristih moralo biti ?e dodatno zavedanje da je motor te?ko ukrotljiva zver tako kot so super?portni avtomobili in da se ne more? peljati z mislijo ja sej imam prednost, ker ti ne bo ni? pomagalo ?e bo na grobu pisalo :... tukaj po?iva... imel je prednost. ?al je tega zavedanja absolutno premalo - ?rna kronika pa pa absolutno prevelika... ne morem se sprijazniti z dejstvom, da je 25% vseh mrtvih - motoristov. Tu je nekaj hudo narobe in mislim, da je najbolj narobe v glavah dokler so ?e cele.
Yavar se strinjam, kar si napisal in vem, da vozi? po pameti in da je takih kot si ti veliko. Ampak ?al je v va?ih vrstah procentualno ve? divjak-norcev saj super?portni motocikel si lahko danes kupi domala skoraj vsak (tudi kreten) saj stane kot avto ni?jega srednjega razreda. In motorji se kupujejo predvsem za zabavo in veliko manj kot prevozno sredstvo.
Na napakah se u?imo, tistim ki jim pa ho?emo pomagat pa nas kar NE poslu?ajte, samo potem ne jamrat.
Na napakah se u?imo, samo ta pametni se na napakah drugih in ne na svojih, ?e je le mogo?e Zato pa? povem svoje mnenje kaj si mislim o HP-ju... AMD gor al pa dol, taka renomirana firma si pa? blama?e s procom ne bi smela privo??iti, ker kupci nismo zato, da mi testiramo njihove izdelke. Nismo testteam niti nismo pla?ani za kaj takega zato je pa? HP (vsaj pri laptopih) pri meni verjetno za kar nekaj ?asa ve? ali manj passe.
6.Mazda 323F bg l.90 (2 leti) - to je avto z du?o. Z njo se lahko pogovarjam, tok sem se navezu. Naredil 40kKm brez ene same okvare!!! Moja je in nubenmu jo ne dam!!!!. Pol ko se ji bo iztekel zivljenski vek, gre pa v garazo na dolgoletno restavriranje. Bom vnuke ob nedeljah z njo okol vozu. ******
Ni ?ans . Niso ?e neredil tazga avta, da bi zamenjal Bello
Sorry, ampak ti ?ist ni? ne verjamem - ?e me spomin ne vara si isto tako nekaj takega neko? za ?rnga vouka govoril pol si ga pa celo ?enkal. Ne mi re?, da to ni res, ker me bo? prsilil, da grem poiskat ta tvoj post.
Glede pametovanja pa mislim, da je med motorist ve? tak?nih ta "pametnih" za?en?i od mojega sodelavca, ki ga je na novoletni ?urki malo preve? srknil in razlagal vsem prisotnim, da so za 90% vseh nesre? motoristov krivi drugi, predvsem ?oferji avtov. In kot pravijo, da je v vinu resnica je to lep dokaz kako nekateri res razmi?ljajo tako in dokler bo razmi?ljanje tak?no bo tudi "death ratio" med motoristi tako visok.
In tale na posnetku bi bil ziher pokojni, ?e ne bi bilo ograje oziroma, ?e bi le ta bila brez spodnje letve.
Hehe... jaz to vem samo moje drage se ni dal premaknit niti za milimeter, ?eprav sem ji rekel, da bi ji dodal tisti manjkajo?i denar, do kulturnega proca.
Zdaj je pa tako ?alostna, da si ji ne upam niti re?t: I told you so.
ps. Hp-jevi ra?unalniki so zakon ! ?e pa? grdo dela? z njim pa? slejkoprej vsak crkne, glede na to da se z njimi ukvarjam ?e 3 leta, sta mi do sedaj odpovedala samo 2 in ?e to v prvih minutah uporabe, je enemu crknil usmernik drugemu pa floppy. V povpre?ju pa skozi roke spustim 1-2 na teden, tako da je procent pokvarjivosti dejansko zelo majhen. Povrh vsega pa ni nikoli problem z drajverji, ker gre? na HP-jeveo ali pa Compaq-ovo stran vpi?e? ?tevilko modela in jih lepo dol potegne? in?talira? in si zmaga, nobebega iskanja cdjev in drajverjev po netu.
Moja draga je pred parimi leti kupila HP-jev presnosnik s Sempron procem in ker je bilo to takrat precej denarja je s tem leptopom ravnala tako pazljivo, da sem bil skoraj ?e ljubosumen nanjga
Vendar pa ta AMD-jev procesor zgleda delajo v tovarni kjer proizvajajo pe?ice saj se grej kot nor (na servisu so izjavili, da je to normalno). Zaradi tega gretja je najprej odstopila zgornja plast plastike, nato se je za?el tako grdo lu??iti, da bi ?e dermatolog dvignil roke. V glavnem po enem letu je bil tak, kot da bi se na njemu vsak dan izvajali fizi?ni stres testi. Moja draga je bila tako razo?arana nad kvalitetu, da ji je ?lo skoraj na jok ko je gledala v to podrtijo.
Notranjost se je recimo toliko segrevala da PC connect card deluje le kakih 20 minut do pol ure potem je pa ?e tako segret, da preneha delovati. V glavnem je ta laptop zape?atil najino odlo?itev in HP-je nikoli ve? ... ?koda, ker pred tem sem imel o HP-ju zelo dobro mnenje potem pa takale, da o ignoranci servisa raje sploh ne bi govoril.
S telefonom nimam izku?enj, mi je pa vse drugo od HPja crkovalo (printer, scaner, laptop), tako da mene ta znamka ne prepri?a....
prenosniki so res bolj bohpomagi, saj dobesedno razpadejo - verjetno s mislili narest serijo ekolo?kih biorazgradljivih pa so se malo v roku trajanja u?teli, ker da ti po dveh letih razpade je pa? precej prehitro
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ekhheemmm
Povezava za deljenje
Deli na druge strani