Skoči na vsebino
Mazda kofee bar
Napisano

Take pa samo moj dragi dobi. :P

pa sej mu ne bi bilo treba ljubezenske izpovedi pisat v stilu "je t'aime" ipd... s temle stavkom se mu bo? recimo zelo prikupila "Boj? est l'ours peu blond" :hohoho::hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prvi primerki novoletnih pesmic ?e prihajajo - letos so bolj zagrenjenega tipa - hmmm le zakaj? :hohoho:

Pla?e dol, cene gor,

pa bo leto naokol.

Jan?a kufre bo pobral,

in vesel odpeketal.

Je dokazal svoj razvoj,

za Slovence zdaj bo joj.

Tud Bajuk jo bo odkuril,

je rezerve vse pokuril.

Nam ostane stok in jok,

la?nih na?ih le otrok.

Pa svoboda, la?na beda,

kaj bilo nam tega je treba???

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pa sem :policaj: padel v roke celih 19 kmh prekoracil hitrost,bil kot kriminalec,gledali stevilko sasije itd... :ph34r:

Hehe ?e dobro, da si bil s Seatom, ker ?e bi imel Mazdo bi ti ?e izredni tehni?ni pregled odredil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, proti tem se tud Andrej Stare skrije :hohoho::hohoho:

Evo pa ?e en primer kako se NIKAKOR NE styla Mazde 6

Zadeva stoji pred mojo slu?bo in dela sramoto vsem ?estkam :blink:

post-133-1197496919_thumb.jpg

post-133-1197497615_thumb.jpg

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hehe, proti tem se tud Andrej Stare skrije :hohoho::hohoho:

Evo pa ?e en primer kako se NIKAKOR NE styla Mazde 6

Zadeva stoji pred mojo slu?bo in dela sramoto vsem ?estkam :blink:

post-133-1197496919_thumb.jpg

post-133-1197497615_thumb.jpg

BMW M Power napis :ne vem: :whatever: , kroman okvir?ek tablica, kromane letvice, kromane spodnje obrobe ?ip, spredaj je kroma tolk kot na kakem pimp mobilu (?al nimam slike), kromane ??itniki vrat, celo pokrov?ek od vle?ne kljuke je kroman :lol: - tolk je kroma, da upravi?eno domnevam, da ima lastnik tud kromana jajca. :o

Sorry, ker se delam norca samo kar je preve? je pa preve? :rolleyes:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Generali-jeva akcija - 300 EUR
Napisano

Verjetno ste ?e kej seznanjeni s tole akcijo, zato sm reku da bom pra?u, ker mi je ful ?udno da ti nekdo neki ho?e ?enkat, pa se bojim da je zadi k?n totalni nateg, al mogo?e ni! :ne vem: :whatever:

o good god... ma a nisem ?e dost napisal kaj si mislim o Generaliju in njihovih "super" poslovnih potezah. Nikar verjet vsega, ker tile cigani ti ne bodo ?ist ni? ?enkali le obrnili te bodo, da bo? imel naenkrat 4-5 raznoraznih zavarovanj.

Zgleda, da je bila tista zgre?ena kampanija z "bolj?imi" ?enskimi voznicami ?e huj?i polom kot sem si mislil in se lotevajo trikov na nivoju piramidnih sistemov. Bljak.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To da je ka?in je zato, ker so prfoksom vzeli vso avtoriteto in mo?nost, da naredijo red. V?asih ne gre druga?e pa je treba kak?nega mal za rokco stisnt al pa za rame in pokazat kdo je ?ef in kdo je glavni. In u?enec NI in NE SME biti glavni, ker NI in NIKOLI ne bo s profesorjem skupaj krave pasel.

V liberalnem sistemu so se pa eni debilni pezdetki spomnili in rekli "dejmo narest ?olo otrokom prijazno" in naredili so kaj? Poru?ili so sitem hirarhije, ki v takih ustanovah MORA biti - tukaj ni enakopravnih so pa NALOGE in DOL?NOSTI ter tudi pravice.

In ?e u?enec/dijak izpolni svoje naloge in dol?nosti je upravi?en tudi do pravic -danes je pa ravno obratno, vsa mularija zna svoje pravice na pamet, za dol?nosti se jim pa jebe in pol je takole. Smo videli kako to zgleda na tisti ?oli v Dom?alah in v strahu pred sankcijami so tako u?itelj kot ravnatelj govorili da to ni ni? kej takega. ?e tisto ni bilo ni?, ja madona kaj se pa pol sploh dogaja na ?olah?

Danes je na vsaki ?oli varnostnik. Zakaj? Zakaj ga pred 15 leti ni bilo? Nej Boj? pove kako je bilo na osnovni, ker je bil malo bolj ?ivahen. Vsak dan je bil zapisan zato, ker se je med poukom pogovarjal in vsak dan je njegova mama morala poslu?ati pridige v zbornici (bila je u?iteljica na isti ?oli).

Ampak to je bilo skoraj najhuje, kar se je takrat dogajalo. U?itelji so smeli in so lahko naredili red brez ve?jih te?av, ma kak?ni varnostniki neki. Obisk pri ravnatelju je bil skoraj kot smrtna obsodba in red je bil. Iz tega smo se takratni u?enci in dijaki potegnili neke vrednote, spo?tovanje in soodnos do ljudi.

Kaj pa dana?nja mularija? Delodajalci se jih otepajo, ker se skozi ?olanje niso nau?ili ?ivljenskih vrednot, ker i??ejo v slu?bah tak?no stanje, kakr?nega so imeli v ?olah. Zanimajo jih samo pravice, delovne obveznosti so pa ?panska vas. In ko prihajajo na razgovore se obna?ajo kot, da je delodajlec tu zaradi njega in ne on zaradi dela. :blink:

Samo pri?akujejo kaj se jim bo ponudilo in ne kontra, kaj mora on ponuditi delodajalcu. Ja pizda v kapitalizmu smo in treba se je znat potr?it, treba je pokazat, da nekaj zna?, da bo? podjetju prina?al profit, da se bo? znal obna?at ipd. Kje so te stvari?

Se opravi?ujem, ker sem se malo razpizdil in upam, da nisem komu zaradi tega zagrenil ve?er ampak ?al me te stvari skrbijo. Generacija, ki prihaja za nami generacija 90' bo neko? prevzela vajeti vodenja in s takim odnosom bodo naredili kaj? Sre?a niso vsi taki in upam, da bodo dobri bili zgled slabim in ne obratno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

So vsaj posku?ali nekaj uredit - pri nas je pa trend, da se star?i v bran mulcu postavijo in skupaj zabavljajo ?ez u?itelje. Ja kako hudi?a nej sploh potem je neko spo?tovanje - pa ne samo do u?itelja, do vseh ljudi.

Kot mulci smo se malo hecali pa smo trkali enmu na okno in nismo opazili, da je mo?ak pr?el okrog hi?e in sem fasal focko okrog u?es. Prjokam dam pa povem kaj je bilo pa sem jih ?e od fotr dobu.

Dana?nja kao vzgoja pa zgleda tako, da nato fotr leti k temu tipu z gru?o odvetnikov pa ga to?ijo, mulc bi se pa zraven sladko smejal. No ja sej vse to se bo takim star?em vrnilo z obrestmi, ko se bodo postarali in jih bo njihov lastni otrok brez morale na cesto postavu al pa v dom strpal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa dobr kje si ti hodil v solo!!???

Zivalski vrt al kaj je to?

Katastrofa...

kako so eni pogumni, ko vejo da jih prfoks ne sme niti grdo pogledat, ker ?e ne bodo vsi o?koti pa sorodniki prletel v ?olo - na kozlanje mi gre tak odnos mularija nesramna... upam da so svojim star?em v ponos - mah seveda so saj so star?i isti... skret od folka :angry::angry::angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pogreb je v sredo

Ou?, se mi je kar zdelo samo si nisem upal direktno vpra?at :(

Valentina, moje iskreno so?alje. Hudo po eni strani po drugi pa, ?e je ?e moralo priti do tega je bolje, da je ?lo tako na hitro kot da bi se ata preve? mu?il in z njim cela familija.

Ej punca glavo gor, Andrej ti jo pa ?e malo bolj objemi in bo tudi depresija ?la, ateja si pa ohrani v spominih na tistem mestu, kjer shranjuje? najlep?e re?i. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

Ni iz tega foruma ampak tole mi je en frend pribil na MSN. :hohoho:

Hehe Symon, se vidi da si mlaj?i, ker to foro je 1x davno v 80' na radijski oddaji Moped show (neki podobnega kot danes Hri-bar) povedal Tof.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

@ Bojć: Hehe saj vem... pr men je trenutno tudi eno ?udno obdobje ko se notri vrtijo ?tance, pa recimo stari italijanski mixi (Max Mix pa Italo boot Mix) pa recimo DJ Bobo ?zmeden?

Potem bo pa obdobje, ko bo recimo Enigma spet na tapeti pa JM Jarre.

Nakar mam obdobje, ko poslu?am samo glasbo 80' pa nato slovenske kantavtorje kot sta recimo Smolar pa Mlakar.

Recimo v za?etku novembra sem imel ene 14 dni obdobje Heavy Matala - celo brutal sem poslu?al, ?eprav se mi je pol za?elo kolcat pa spahovat pa kak?nem hudem grovlanju :D

Vmes pa pade ?e kak?en trance pa muska v stilu sam da buta -pa stari housi se tud zavrtijo, pa reperji in hiphoparji.

OK, tega je druga?e preve? se pa izogibam jazza in soula, ker me preve? potol?eta v razpolo?enju. Od goveje glasbe ve? kot en komad na vsake qvatre tud ne gre ?eprav sem se zadnji? zalotil ko sem gledal po TV neki doma?i ansambel in sem kar poslu?al in poslu?al. Ko sem se ?e zgrozil, da je nekaj narobe z mano mi je ?ele ratalo jasno da sploh ne poslu?am ampak gledam, ker so bile same hude bejbe v res kratkih kiklcah na dolgih nogicah in z glOOOObokimi dekolteji. sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ja kaj, ?e mi je pa ta varianta bolj v?e? <_<

Ampak res si se postaral Boj?... ?e mal pa bo? ?e v cerkev za?el hodit pa za?el u?ival ob nedeljskih oddajah na RTVSLO1 :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nasvet, kako ravnati v podobni situaciji :-)

Dan je bil ble??e? in son?en kot ?e dolgo ne. Pokrajina je tekla mimo avtomobilskih oken kot v lepo posnetem filmu in cesta je, ?eprav ovinkasta, dopu??ala hitro vo?njo. Noga je pritiskala na plin in

potem sem zapeljal ?ez blag ovinek in pred mano se je nenadoma pojavil policaj z lopar?kom in mi kazal, naj ustavim. Vedel sem, da sem vozil veliko prehitro za takole lokalno cesto.

- A lahko vidim va?o vozni?ko , me je vpra?al.

- Je nimam, sem odgovoril. So mi jo vzeli, ko sem napihal ?ez dovoljeno mejo.

-A lahko vidim prometno dovoljenje, je te?naril dalje.

- Ga nimam, sem rekel. Ta avto ni moj. Ukradel sem ga .

- Avto je ukraden ? je policaj izbuljil o?i.

-Tako je , sem odgovoril. Ampak ?e malo bolje razmislim, se mi zdi, da je prometna tule v predalu. Videl sem jo, ko se dajal pi?tolo vanj.

-Pi?tolo imate v predalu ?

-Seveda, gospod policaj, sem bil prijazen. Tja sem jo dal potem, ko sem ubil ?ensko, ki je bila lastnica tega avta. Njeno truplo je v prtlja?niku.

-TRUPLO je v PRTLJA?NIKU ? se je ?udil policaj.

- Seveda, sem odgovoril.

Policaj je potem, ko je to sli?al, poklical po pomo?. Minilo je nekaj kratkih minut in potem je pripeljal ?e en policijski avto in iz njega so izsko?ili policaji in obkolili moj avto. Njihovi pogledi so bili

groze?i in odlo?ni. Eden od njih, o?itno je bil ?ef, se je obrnil k meni.

-Lahko vidim va?o vozni?ko ?

-Seveda, sem rekel. Tule jo imate. Je veljavna, veste...

- ?igav avto je to ? je vpra?al ?ef.

-Moj je, gospod, sem rekel. Tule je prometna.

-A lahko ?isto po?asi odprete predal, da vidim, ?e je pi?tola v njem ?

-Lahko, gospod , sem rekel. Ampak nobene pi?tole ni v njem. Pravzaprav je prazen. Ni?esar ni v njem.

- A lahko odprete prtlja?nik, je vztrajal policaj. Re?eno mi je bilo, da je truplo v njem...

-Ni problema , sem rekel. Lahko odprete prtlja?nik. Odklenjen je. Nobenega trupla ni v njem...

- Ne razumem, je rekel ?ef. Policaj, ki vas je ustavil, je rekel, da ste mu rekli, da nimate vozni?ke, da je avto ukraden, da imate pi?tolo v predalu in da imate truplo v prtlja?niku...

-Oh ja, sem odgovoril, in ta la?nivec vam je verjetno rekel tudi, da sem vozil prehitro...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ja hvala,..sicer mi ne bo n? pomagal,..ker je zdle bil stric pr atu in so mu baje odkril ?e raka na ?revesju (sicer ne vem od kje to, ker v soboto ga ?e ni mel k so ga pregledal),..tko da sm totalno u kurcu in se bom pomoje sam podpisala pa ?la :(

tole pa res niso dobre novice :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

A una v profilu ni dost dobra :ne vem:

?e bi bil nesramen bi rekel, da je slika preve? "oble?ena" tako pa nisem in lahko samo pohvalim :bravo::jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.