Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

fantje, ko je ravno spet govora o politiki, koga bi pa vi postavili za mandatarja? :ne vem:

Pa ?e malo resnosti -

V tej situaciji je prevzem mandatarstva silno nehvale?na naloga, ki se jo bodo vsi otepali. To ve tudi JJ in je zato tako vehamentno brez zadr?kov izjavil gro?nje o odstopu vlade.

Mogo?e sploh ne bi bilo neumno, da bi sestavili tehni?no vlado sestavljeno po ?isto nepoliti?ni plati iz samih strokovnjakov. Predlogi novih zakonov bi torej prihajali od strokovno kompetentnih ljudi in ne s strani politi?nih in cerkvenih interesov.

Pa da ne bo pomote, v Sloveniji imamo veliko strokovnih ljudi, katerim je pod ?astjo, da bi se igrali politi?ne igrice in jih zato v politi?nem ?ivljenju ni. A mogo?e bi jih neka tehni?na vlada pa le lahko spravila na povr?je.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Se prav najbl primern bi biu Mr. Poraba, Boss! :bravo::P

?zmeden? saj mi bo ?e nerodno sramezljiv:lol: hvala vseen za zaupanje

?e lahko bi bil raje minister za promet, predlagam pa Siriusa za mandatarja - on ma najve? izku?enj kako se kaj dobro podma?e ;)

Ampak rabmo pa najprej stranko - SMF (slovenski mazda forum) bi bil kar lepo ime, rabimo pa tudi dober program:

Recimo nekaj to?k:

1.) vozila znamke Mazda imajo vedno prednost

2.) vozniki Mazd ne pla?ujejo cestnin in obveznega ter kasko zavarovanja vozila

3.) gorivo za vozila Mazda se financira iz dr?avnega prora?una tako kot vsi servisi in vzdr?evalna dela

4.) Tako kot je potrebno za invalide bi pred vsakim lokalom in trgovskim centom bilo potrebno rezervirati 20% parkirnih mest samo za vozila Mazda

5.) V kolikor je odtujeno vozilo Mazda se nemudoma aktivira Interpol in v akcijo stopijo posebne policijske enote s pomo?jo enot ministerstva za obrambo

6.) V kolikor ima voznik Mazde te?ave mu je treba v 30minutah zagotoviti brezpla?en helikopterski prevoz

7.) Hvaljenje drugih znamk in zani?evanje Mazde se ?teje kot sovra?ni govor, ki se ga strogo sankcionira

itd

:P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Joj penzioneri se vra?ajo in rasturajo! :hohoho:

Anti?umaheriji ne berite tega! :harhar:

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news...114191210.shtml

Sem tudi hotel objaviti ta podatek pa ga nisem, ker se mi je zdelo, da bi spet prilival olja na ogenj. :hohoho:

Je pa baje cel kup ljudi ?e oreng ?iv?nih, od kar se govori, da obstajajo ?anse, za vrnitev ?umija. Ne glede, da sem ?e vedno njegov fan pa mislim, da je vseeno dovolj saj je lepo od?el na vrhu - slaven in brez bole?ega padca kariere tako, da se ne rabi ve? dokazovati. ?e pa se bo vseeno vrnil ima pa vedno moj glas podpore :D

So pa take uspe?ne vrnitve zelo redke ampak silno sladke - lep primer je Michael Jordan (hmm ime ima celo enako :bravo: ) ali pa ?e ostanemo pri F1 Niki Lauda.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hehe

pa ?e par vicev iz "mojih" krajev

Trije mrtvo pijani Dolenjci gredo iz gostilne, po zelezniskih tirih.

Po nekaj korakih rece prvi:

Ne zastopm zakuga so dons stenge taku narazn...

Cez cas potozi drugi: Pa kaku je ta ugraja taku nisku postaulena...

Pa se oglasi se tretji: Pubje, konc prblema! Lift ze prihaja!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Na pregledu zdravnik ocita Francetu:

"Kar naravnost vam bom povedal!Navaden pijanec ste!Ali se zavedate, da zaradi pijace vsako leto umre 5000 Slovencev!!"

"Briga me! Jest sm itak Dolenjc!"

--------------------------------------------------------------------------------

France se vozi po enosmerni cesti v nasprotno smer. Ustavi ga policist in ga vprasa:"Kaj se niste videli puscice?"

"Kake puscice? Saj se indijancev nejsm vidu!"

--------------------------------------------------------------------------------

Pride dolenjcek nakresan iz gostilne in se takoj zaleti v mimoidoco zensko. Ta mu primaze eno okoli uh.

On pa: madonca,taku hitru pa nejsem se nkol domu prsu .

Policaj ustavi voznika in mu ocita:"Vi pa niste privezani!"

"Prvjezan res ne, ampak sm zato prbit!"

Zakaj imajo Dolenjke revmo?

Zato, ker spijo pri "fajhtnih" mozeh.

Kako Dolenjci stopnjujejo crko "?"?

?ilce, ?tamperle, ?tuc, ?tefan, ?kaf...

Zdravnik vpra?a Franceta:"Ali imate tezave z alkoholom?"

"Jest ne ! Moja zena jih ima!"

"Kako to mislite?"

"Vedno ponori, ko pridem pijan domov !"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jst sem pa vsak dan bolj in bolj jezen nase, da me je uspela pred tremi cca. tremi leti in pol mehku?na ?leva, nategnit in sem glasoval zanj. Mislim da veste o kom govorim (JJ).

To kar sedaj zganja tale jokavi nedono?en?ek ni ve? ni?emur podobno, posledice pa znajo biti sila neprijetne za vse nas <_<

Sram ga je lahko!!! :angry:

Ne bit jezen nase saj nisi ti ni? kriv, da je ta fantek pa? tako paranoji?no cmerasto razvajeno dete. V bistvu je bilo dobro, da je bil pred tremi leti izvoljen, da se je sploh lahko izkazal iz kak?nega testa je. ?e ne bi bil bi ?e danes grmel iz opozicije in blatil vse okoli sebe in bil najbolj pameten.

Tako je pa vsaj ob?util kako to zgleda, ko ga zdaj?nja opozicija rahlo masira - res rahlo, ker ?e bi ga oreng bi lahko rev?ek ?e samomor naredil od samga hudega. :hohoho:

Upanje, da bo 1x ugotovil, da je za ve?ino tega kriv sam s svojimi podrepniki, pa ?al spada na oddelek, ki se ukvarja z znanstveno fantastiko.

Aja, JJ odrasti ?e 1x, ker me je sram da imam tako jokico za premijeja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ej, a ta ru?ilec Split ?e obstaja???? ?zmeden?

Na njem sem bil, ko smo bili v 4. razredu O? v ?oli v naravi in so nas peljali nanj, nam ga razkazali, najbolje pa je bilo ko smo marincem trgali gumbe z uniform. Majhni in veliki gumbi mornarice JNA so bili ?e nekaj ?asa "glavna valuta" med nami. Tega se Boss ?e sigurno spomni. :bravo:

True true... saj sva bla skup, a ne? Ampak ?e se dobro spomnim je bil ?e takrat v rezervi in ni bil v operativni uporabi.

Tole je tut sramota za celoten sistem, da niso sposobni ne?esa sproducirat v smeri odvzema licence tem razbojnikom! :ne vem:

kaj pa si pri?akoval, ?e ima dovolj mo?ne botre - da tudi v vrhovih policije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ja potegne? ga z neta in to je to! :D

To je ?e najla?ji del posla ampak kje dobiti cajt, da vso poplavo ?pilov sproba?:

V zadnjem mesecu so nas zasuli Bioshock, Half Life 2 episode two, Crysis, COD4, Painkiller, Fear, Blacksite Area 51, Gears of War, Jericho, Soldier of Fortune Payback, Alpha Prime, Race 07, Time Shift, Empire Earth III, itd.

:o

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ta dva tedna sta gorzna..... ubadam se z ljudmi ki se zatekajo k agresiji oz. nejevolji, ker se morajo nuciti oz. zaceti uporabljati novo opremo. Cisti solski primer strahu pred novim....

?aki mal, od kdaj pa ti slovensko vlado suportira? :ne vem:

;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jp,COD 4 je res dober. :bravo: Crysis pa ni tak po?re?en,kot je bil demo,lepo lavfa na normalnih ma?inah. :D Tak,da bo tebi leto ko ?us. :bravo:

Probal, samo na Visti je v very high nastavitvah ?e vedno zelo po?asen - na resoluciji 1680x1050 imam samo 15-17 FPS v povpre?ju...

Sre?a da se ga da tudi za XP-je mal po hackat, da zasije v vsej svoji lepoti (enaka kvaliteta kot na Visti ?zmeden? ) pa ima? cca 24-27 FPS v povpre?ju.

DX10 my ass :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti povem eno dobro igrico - lansiraj neko dokaj verjetno ?eprav izmi?ljeno vest potem pa ?akaj, da zgodbica zaokro?i in da jo dobi? nazaj od neke druge osebe.

Meri? ?as kroga in koliko umetni?ke svobode je zgodbica pridobila. :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ally ?e smem je tukaj moj predlog. Pred vsako vadbo odstrani? vsa drva iz gara?e, prinese? televizor in ga takoj spet odnese? ter vrne? vsa drva v gara?o. Ti povem, da bo? fit v nulo brez matranja po raznoraznih napravah samo sosed te bo mal ?udno gledal - ampak tega bo? pa itak nabutala, kot sva ugotovila v enem drugem topicu. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

mislm da bi mi pomagal ?e bi zadavla enga,..mhm

ne... gre? na dvori??e in sedere? ene 15minut dokler se ne prika?e prvi sosed, da bi se prto?u... pol pa ?e njega okol u?es u?ge? - ?e ti tud to ne pomaga pol ti ni pa? ni pomo?i. :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Se absolutno strinjam z tabo,na smeh mi pa gre,dase je ustra?il na?ega "Popota"?upana in je skinu Pogorelca

kot svetovalca... :hohoho::hohoho:

Hehe... je moral Popovi?u kar greben?ek zrast, ko je videl, da lahko morebitnega predsednika dr?i v ?ahu :hohoho:

Ampak res, ?e ga je en ?upan v ko? dal, kaj bi mu ?ele drugi delal - zelo kmalu bi verjetno dobil vzdevek brezhrbteni?ni mehku?ec :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Kakorkoli gledate na volitve, sam sem jih spremljal od za?etka, zato je tole samo moje mnenje, nikomur ni? ne o?itam in no?em biti pristranski :P . G. T?rk je ?lovek z veliko mednarodnimi izku?njami v OZN, visokim ugledom, discipliniranostjo, skratka kredibilnostjo na veliko podro?jih. Njegova volilna kampanija v primerjavi s Peterletovo je bila naravnana v ?ir?i spekter ljudi, kar je pripomoglo k splo?ni priljubljenosti.

Peterle se je sku?al izvle?i s t.i. negativno kampanijo proti T?rku, kar mu je odvzelo nadaljnih nekaj odstotkov volivcev. Tudi s samo pojavo ni mogel prepri?ati ljudi, saj je nastopal preve? okorno, njegovi nastopi na soo?enjih preve? suhoparni, nekonkretni, s spodbijanji T?rkovih na?el je izpadel on gre?ni kozel, kar je s pridom izkoristil T?rk. Potem pa ne smem ?e mimo Cerkve, ki ?e dolgo ne u?iva ugleda, ki pa tudi sicer proti pri?akovanjem Peterleta ni izkazala zadostne podpore kandidatu.

Politika je postila svoj pe?at, koalicija se ubada z velikimi te?avami, priljubljenost ji mo?no pada, to je tudi minus za Peterleta, po drugi strani pa je Zdru?ena lista s Pahorjem T?rku samo nabrala to?ke.

Mislim, da je na tokratnih volitvah zmagal razum in zdrava pamet nas Slovencev! :ljubezen:

lepo povedeno - jaz bi dodal samo to, ?e bi orgli?ar vstrajal v neodvisni kandidaturi in se ne bi naslanjal na vladajo?o koalicijo bi odnesel veliko ve? glasov. Se pravi se lahko za slab rezultat zahvali samo predsednikom teh strank, ki so silili zraven in pa seveda svojim "prijateljem", ki so mu svetovali take negativne in umazane poteze, ki niti niso dr?ale vode kaj ?ele, da bi bile sploh kredibilne.

Sem pa prepri?an, da je T?rk res tisti pravi in da bo uspe?no zastopal Slovenijo. :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jz pa ?e zmer ne znam napisat priimka domnevnega precednika! <_<sramezljiv

hehe, ?e najde? ć-je in đ-je bo? pa tudi ? :hohoho::hohoho::hohoho:

Ker pa bo v naslednjih 5-ih letih treba verjetno ve?krat napisati pa mogo?e samo navodilo kako to najla?je naredi? na tipkovnici pritsne? T 'AltGR+?' urk in na zaslonu se izpi?e T?rk. :hohoho:

Druga? pa vse ?estitke na?emu novemu predsedniku - vsaj eden, ki zna angle?ko v nulo in je res izobra?en in odli?no ?olan politik. :jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.