Jest itak dam v ler samo k vem da bom dlje casa stal na semaforju, drgac pa pustim v prvi. Da bi se pa vsakic vklaplov k se ustavm, se pa pomoje men tud zmesa
Je pa aku.v avtih ponavadi močnejši,če ima i. Stop.... Vse o tem smo že enkrat tako obdelali.... 😉
Ja, ampak izklopiš ga zaradi tega, ker uničuje komponente na motorju, in ne AKUja
Na sam AKU ima istop en kurc vpliva, ker se itak napaja iz kondenzatorja vmes k je avto mrzu
Več sranja na AKU ti naredi nabijanje vsega možnega gretja zjutraj ob zagonu, k začne srkat vn tok
Še nisem nikoli slišal, da bi komu kaj crknilo pri i-stop razen akumolatorja po parih letih... Je pa seveda res, da je velika možnosti, da kaj crkne.... Jaz imam ugasnjenga ker mi gre na živce, da mi ugasne brezveze za par sekund.... 🤔
Igrajo na to, da bo Bog dal in Bog vzel...pa še stroškov ni.
Cca 20 let nazaj, mogoče 25, ko še ni bilo AC čez Trojane, je imel nek privatnik čez pluženje. Šel s tovornjakom iz CE do Vranskega po AC, kjer je bilo cca 15 cm snega po cesti. Na vranskem na staro, pa po stari naprej. Stara cesta čez hrib pa črna...splužena in posipana...do Blagovice...od tam pa spet Sibirija naprej.
V glavnem, ni interesa astronavtom cistit, ker so zakonsko zaščiteni.
Saj je bilo enkrat na nedeljo, ko ni blo tovornjakov na cesti, ko je vrglo sneg in je tudi vse stalo. Zdaj se na tovornjaka izgovarjajo, takrat se pa niso mogli na nič.
Bi pa rad sam to povedal, da vse, kar vidiš v trgovini in lekarni, pripelje tovornjak. Zdaj si pa zamisli, če tovornjaka en dan ni, in si ne moreš rit obrisat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je pa aku.v avtih ponavadi močnejši,če ima i. Stop....
Vse o tem smo že enkrat tako obdelali.... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani