Zakaj toliko? Mislim, da z lahkoto prideš skozi z pol te cene... Samo izogibaj se v velikem loku uradnem servisu. 😉
Tale izjava pa je izrečena bolj z lahkoto kot dosežena "pol cene" .😁
Imam občutek, da je cena pri nekaterih daleč na prvem mestu, šele potem kakovost storitve. Imam tudi občutek, da ti isti "kvazi strokovnjaki" na koncu plačajo celo več, ker mnogo stvari menjajo na pamet, prezgodaj, po nepotrebnem. 🙃
Kje si ti najdu dobreg jurčka. 6 jurjev v treh letih je 2 jurja na leto. Še vedno zelo sprejemljivo je pa verjetno precej pripomoglo tudi to, da so se zaradi dajatev avti v leto 2020 kar precej podražili in zato so rabljeni kar lepo obdržali ceno.
3 leta starega dizla s samo 23kkm pa jaz ne bi kupil, ker če je nekdo z dizlom delal samo 7kkm na leto je to večji problem, kot pa če bi jih imel 50kkm.
Mislim, da sem na tem forumu prebral, da je bila nakupna cena konkretne M3 akcijska 19,5.
dne 14. 7. 2021 ob 19:48 je Bini napisal:
Kaj češ, eni v Miato pri moji starosti, jaz pa bom raje šparal križ... 😊😀😆
Sedaj pa za res, sem bil na testni vožnji in me je navdušil občutek pri vožnji pa še ponudba 16 k€(nova19.5k€)za mojo 3ko je bila vredu,ker pa vem, da je že stari model in bi čez 4-5 let dobil.......😬Tako pa sem doplačal 10k€in sem vesel.... . Prostora pa tako imam dovolj za dva kolesa.
Ps; moja bi imela rdečo pa ji ne pustim.... 😀😂🤣Bo kar takšna
V tistem obdobju 2018 se je M3 Revolution HB dobilo v Ljubljani za 20, v Celju pa menda še jurčka ceneje.
In v čem je problem? Če kupiš novega kupiš mačka v žaklju.
Kolikokrat smo tudi tu na forumu spremljali kalvarija lastnikov novih avtov, ki jim niso in niso uspeli urediti določenih stvari na glanc novih Mazdah. In, če upoštevamo še zelo dobro ceno tega vrhunskega avta, je to avto za ga oženit. Vsekakor dober afar. 😉
Če pa ti tako praviš, pol je pa vreden najmanj 22.000
Mislim, da tisti, ki bo kupil Binijev avto, bo dobil boljšega kot je nov. Super utečen, vzdrževan, negovan. Vožen kot se zapove. Skratka, priložnost je tu.
Jaz sem tud mal zmeden... kako odstraniš lak z alkoholom? Mogoče z acetonom, sam tega pa ne bi priporočil za uživanje.
Tole sicer ni bil smeh, se je pa res zgodilo. Bilo je v osemdesetih v Ljubljani, ko je snažilka v kemijskem laboratoriju vzela flašo acetona, šla sedet na WC in med opravljanjem potrebe z vato, pomočeno v aceton, čistila lak na nohtih in te kosmiče vate sproti metala v WC školjko pod njo. Ko so bili nohti očiščeni, si je prižgala še en cigaret in bila v nekaj minutah na urgenci. Baje je odneslo vrata zaklenjenega stranišča, njo pa tam spodaj fino razmesarilo. 😶
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale izjava pa je izrečena bolj z lahkoto kot dosežena "pol cene" .😁
Imam občutek, da je cena pri nekaterih daleč na prvem mestu, šele potem kakovost storitve. Imam tudi občutek, da ti isti "kvazi strokovnjaki" na koncu plačajo celo več, ker mnogo stvari menjajo na pamet, prezgodaj, po nepotrebnem. 🙃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani