Zutri lepo spim nakar me iz poslte dobesedno vr?e nadle?no piskanje iz moji zvo?nikv (5.1)... seveda prva stvar, dam volume na 0... ne pomaga.. Zgleda je ?lo use k vragu k leva stran piska ko hudi?, desna pa lih tok da se neda normaln poslu?at. Aja pa woofer tut brni
MK letake najraj?i izro?am kar voznikom v roke (veliko bolj?i ob?utek, ampak rabi? pa malo poguma in govornih sposobnosti, v stilu; "Zdravo, sem iz Mazda kluba in ?e ?elite, vam dam en klubski letak, ker vidim, da vozite Mazdo"). Danes sem ga izro?il eni simpati?ni voznici 3-ke.
predvsem la?je je stopit v stik z voznico kot pa h kaki gorili za volanom, ?e ma slu?ajno slab dan, da te ?e nabunka
Danes so imeli v Me?kator centru v Kranju neko prireditev za odganjanje kupcev, z mojo najdra?jo sva se tam slu?ajno (ne zaradi prireditve) zna?la vsak s svojim avtom ker me je pred tem peljala iskat mojo macdo na servis.
Situacija na parkplacu kaoti?na, vse table obvezna smer prekrite z vre?ami in zgleda da je bil odprt s parkiri??a samo severni izvoz. To je imelo v danem trenutku (verjetno konec neke prireditve) za posledico prakti?no ?ez cel parkplac klono ?akajo?ih na izhod in edini pametni na?in je bil, da smo se z vozili prihahajajo?imi iz gara?e na izhodu s parkplaca ?li "zadrgo". Tak na?in pa nekemu osebku ni bil povolji, sko?il je iz avta in stekel za avtom moje najdra?je (v njenem avtu je bil tudi na? mal?ek) in ga tudi dohitel. Jaz sem stal v koloni ene sedem avtov zadaj in bil ?e v nizkem ?tartu, vendar se je kretenko premislil in se vrnil na parkplac da bi se ?el policaja. Postavil se je pred kolono z odprtega parkiri??a in z rokami mahal voznikom iz gara?e, ki pa tako ali tako niso mogli ven zarad njegovega avta. Seveda so ga vsi napizdli in tip se je takoj pobral v avto.
Po letu 29 najve?ja kriza slovenceljnom o?itno vedno bolj kisa mo?gane. Moje razmi?ljanje je, da v teh ?asih nebi bilo slabo v avtu poleg trikotnika, ?arnic in prve pomo?i imeti tudi kak?no obrambno sredstvo. Sicer mi prvo na pamet pade, recimo, "Zolja", ampak mogo?e tud kak?en "sprej proti komarjem" nebi bil slab. Zanima me, a kdo od vas ima v avtu kaj tak?nega.
Ok, sem zadnja dva dneva na motorju ?el kdaj hitreje od dovoljenega, sem kdaj prehitel ?ez polno avto - ampak kaj pa kolesarji delajo na cesti.... .
sekajo, cikcakajo, i??ejo pot kjer se pa? da peljat, malo cesta, malo plo?nik, vsekajo ?ez prehod da ne stojijo pred rde?o, telefonirajo, preobla?ijo med vo?njo, parkirajo na cesti in kramljajo.....pa ?e naderejo te vedno.
Se spomnim pred leti, ko se je v Ljubljani biciklist na specialki zaletel v pe?ko, ki je ?la pri zeleni ?ez prehod za pe?ce. In pol na vpra?anje zakaj ni ustavil, ?e je imel rde?o lu?, je biciklist vehamentno izjavil, da mu vsako tako ustavljanje zjebe tempo. Vsi prisotni smo samo zazijali in ostali brez besed s kakimi kreteni imamo na cestah opravka.
ok, sm bil u?asih kolesar, sam tak norc pa spet ne
Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.
Pa klube, dogodke, sre?anja, ... lahko brez problema predstavite na strani (najbolj?e v katergoriji http://avtoforum.net/forum/srecanja-in-klubi.html ), saj je forum namenjen izmenjavi vseh informacij v zvezi z avtomobili, tako da brez strahu, ne bri?emo ni?esar, le zakaj bi, saj kje je potem bistvo foruma
V?asih lahko zafrkancija re?i glavo. Danes na ?ihtu s sodelavcem izvajava testni zagon agregata tako da izklopiva glavno stikalo. Potem jaz iz ?iste zajebancije vzkliknem: "bej?va, po?ilo bo". in potem prav tako v smislu zajebancije sko?iva ven iz prostora in zapreva vrata. Zasli?i se klik od kontaktorja zatem pa sledi eksplozija. Najprej vsi nekaj trenutkov prav ?ukast gledamo drug drugega nakar pogled v prostor pove, da je ekspoldiral akumulator. Agregatski prostor je velik cca meter krat dva in raje si ne predstavljam najin izgled, ?e bi bila skupaj v tisti luknji z 140Ah akumulatorjem, ko je eksplodiral. Od stropa je kapljala kislina in smo samo zaklenil in ?li v o?tarijo.
podoben primer sm mel js zadnji? na ?ihtu.... izklopim akumolator iz polnilca (gre za kr malo ve?jo baterijo 2m dol?ine, 50cm vi?ine, te?a 950kg... - spodnja slika), za?nem merit kislino in napetosti med celicam, ko kon?am priklopim nazaj na polnilca in evola eksplozija ene celice... kislina ?pricnla po celem prostoru, pokadil se je kr fajn, pri nepri?akovanem poku pa tak ve? kok cvikne?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani