Zanimivo Golobi?a so lin?ali zaradi ene la?nive izjave tukaj pa gre za cel seznam od laganja, zavajanja do kaznivega dejanja ponarejanja listin pa ni niti pol tolk odziva javnosti.
TNX! Spomladi mi pote?e trenutna pogodba tako, da bom zamenjal za kaj bolj sposobnega kot trenuten mobitel.
Aja da ne bom offtopic. Prvi? daroval trombocite. Sem pri?el ?isto ni?hudega slute? pa so rekli, ?e imam ?as. Da ravno rabijo B+ trombocite, ?e bi lahko raje to daroval. Potem sem pa eno uro sedel in gledal TV.
Ce ti bo pa tega ratalo unicit, potem pac to ni zate ...
Sonimi so skoraj neunicljivi ... Kot prvo... imajo 3 letno brezpogojno garancijo ...
Mater tole pa je hardcore. ?koda, da nima kakega Androida potem bi ?e kar vedel kaj bo moj naslednji mobitel. Pa ?e jezo lahko nanj stresa?! Saj veste, mobitel ob steno.
Sej bom ?rnega vzel... al naj raje BMW-ja al pa Me?ko
Porsche mora biti 911, Cookster odpade. Pa baje imajo ta?voh verzije neke te?ave z motorjem. Servisi najb? niso poceni ?e ga nekaj na fu? rihta? ga te?je proda?. Znanec je izjavil, da sre?a da je vsaj 911 GT3 RS predrag, da bi ga ?mekiji kupili in dokon?no uni?ili imdid? znamki.
?e bo BMW pa kupi E46 cabrio ampak ?koda ker je lagunaseca blau prodan. SLK je pa za penzioniste.
Ja saj tule tudi pi?e to. Sicer mi je pa zasnova proge v?e? ker ima? ve? opcij vo?nje, lahko ima? tri razli?ne manj?e kroge (nemoteno laufa trackday, drugje pa BMWja?i driftajo...)
?eleni ra?unalnik je moral zadostiti naslednje zahteve oziroma imeti vgrajene naslednje komponente: procesor Intel i5, integriran grafi?ni vmesnik HD Intel, delovni pomnilnik v velikosti 4 GB DDR3 z mo?nostjo nadgradnje, 160 GB prostora na SSD disku, vse vgrajene komponente, mre?ne kartice, zapisovalnike, bralce spominskih kartic, lahki prenosnik pa je moral poleg ohi?ja iz magnezijevih in karbonskih vlaken imeti tudi mo?nost osvetlitve tipkovnice, prednalo?ene pa naj bi imel tudi operacijski sistem Windows 7. Ko preverimo specifikacije na spletu, ugotovimo, da vsemu temu med drugim ustreza ra?unalnik Lenovo ThinkPad T420, MT 4236, ki ga ponujajo v podjetju FMC.
Tu je jasno, da so se zmenili kak mora biti, da bo imel le Mencinger biznis. Da gre? v take butaste detajle kot je material ohi?ja, ki res ni pomemben.
Aja pa saj, ?e bi Janez imel to ?ez bi pa kupili Apple.
Na za?etku tega Mencingerja nisem ne vem koliko poznal ampak s?asoma sem sli?al o tem turboposlovne?u dosti slabih zadev. Kdor ne ve, to je biv?i predsednik Honda kluba. Tiste ?ase je klub kar cvetel ampak govori se, da je klub dobival ?e ve? denarja kot so ga zapravili le, da se je prese?ek pospravil v ?ep. No saj zamenjal ga je nekdo, ki dela v parlamentu. Se pravi spet veze...
Ma saj Lastovko smo imeli ?e lep cajt samo zdaj so nekaj posodabljali in je bilo priro?no, da sem si decembra privo?lil nov LED TV. Sem pa ugotovil, da je 3D najbolj?i v kinu, doma je vseeno premajhen zaslon.
Nekaj sem probaval in bral navodila in se disk sformatira in zaklene na TV, verjetno zaradi piratsva, da ne bi slu?ajno potem gledal ?e kje posnetek.
Telemach nam je zamenjal sprejemnik za Lastovka TV. No v dnevni kjer imajo ?e "star LCD" jaz imam ?isto novega, in imam kon?no tudi kabelsko na TV vezano direkt. Mater sem zdaj sodoben.
Za v jamalnik bi pasalo, da imamo osnovni paket, ampak vseeno vidim kateri programi so ?e vidni. Motors, polno HD programov (da bi moj TV pri?el do izraza) itd... Seveda vse za dopla?ilo.
Zdaj pa gledam, ?e bi kupil zunanji disk za snemanje programa ker slu?ajno to omog?a pa da vidim kako to izgleda. :ne vem:
V?eraj naredil relacijo, skoraj 600 km z RSom. V eno smer cca 290, v drugo 300. Skupna poraba 6,7 l/100km. Kondicijski trening uspel, naslednji? bo najbr? 1000 km v eno smer.
Nekam naj si vtaknejo univerzijado Kangler in priskledniki. Metanje denarja ?ez okno, da bo nekaj izbranih gostincev in hotelirjev zaslu?ilo, denar se itak ne bo povrnil. Razumel bi, ?e bi imeli ?e vso infrastrukturo in bi bil to "ma?ji ka?elj". Da bi pa vse zgradili za en sam dogodek (nakar bi objekti propadali kot ve?ina takih zadev pri nas) je pa bedarija prve vrste.
Prodajo naj ja, ?e vse dobre slovenske firme. Nas tudi ?e ?aka to. Potem pa samo dr?ati pesti, da ne bo kak sovra?ni prevzem in odpu??anje vsega kar jim ne bo pasalo.
A jih ne more? vr?t dol na hitrco? Kolikor mi je znano si zdaj v registru in kamorkoli bo? pri?el bojo vedeli zakaj si pri njih. Prijatelju so pri enem avtu rekli, da ima ?e 2 leti slabe zadnje bremze, da tokrat ga ne spustijo ve? ?ez.
Je pa tole (meni) v osnovi brezveze dajati gor po drugi strani pa, ?e je gor tako kot zahtevajo predpisi so tudi na tehni?nem kretenoidi, da morijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej fotr kdo je pa smrkuc, ki se ?e spogleduje z njo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani