Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?as bo vse zacelil, itak da je te?ko, smo vsi ?e to ?ez dal pa tud ?e bomo ?e bo tko naneslo. V vezi itak nikol ne ve?, ?e vse ?tima al pa tud ?e ni? ne ?tima, lahko traja pa traja al pa se hitro kon?a. Sam ne krivit sebe, ?e sam ve? da nisi ni? narobe delu, si kakr?n si in bodi tak ?e naprej. Pusti ?asu ?as, pa si vzem ?as zase in frende. Jutr je pa itak petek, party time :bravo: Sej ve? da deca lahk sam 2 stvari v life-u uni?ta, to je avto al pa ?enska. V na?em primeru te avto ne more ker imamo Mazdo tako da ostane samo ?e ?enska :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem kupil 3ko sem v knjigi z naovdili zasledil da naj bi avto imel opozorinlo lu?ko ko zmanjka teko?ine za ?ipo. Pa skor nism verjeu in sm reku da bom probu ?e bo kej posvetil. No in zjutri se vsedem v avto,?ipe svinske od v?eri, pol listov po ?ipi in ho?em oprat in itak da teko?ine ni ve?, lu?ke tud ni, ?ipa pa cela razmazana men se pa me?a k sm alergi?en ?e vse monto ?ez vidm :ne vem: :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Majster dobre gume daj gor pa tud s pri?ganim DSC, lu?ka nebo svetila in utripala. :bravo:

Zdej so ?e original Bridgestonke - Made in Japan gor in so jajc za bolj "divjo" vo?njo. GY F1 so se limale na cesto. Zdej brez vklopljenega DSC-ja lepo mal zdrsi avto in ga sam poravnava?. Zadnji? sem na koncu tivolske kjer zavije? desno na tr?a?ko "mal preve?" v kri?i??e prletu da je za?el samo ?migat pa neki pokat k je avto spodna?at za?el da sm mislu da bo vse potrgal.

Za zimske gume pa konec meseca padejo tele 15tke od RC-ja in Goodyear UG7+, tko da bo mer u bajt :bravo:

post-288-1223289944_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eri pogruntu da je z mazdico 100x lep?,z bolj?im feelingom ipd. v ovink prtegnt in jo lovit na volanu kot pa da je vklopljen DSC in vse neki ru?i,?miga medtem ko elektronika "opravlja svoje".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marko
Napisano

Marko kdaj ga gremo pa pit za tvoj rojstni dan?? :vino:

Ta petek ane :D Lajf vabi :mi pijemoo:

Nismo vedl da Marko hod v Lajfa na ?tango :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trajal bo, samo enkrat bo ?e ?lo gor. Me prav zanima kaj bo z drugo najve?jo ameri?ko zavarovalnico, ?e bo ?la ?e ta v bankrot bo ?e padl, pol se bo ameri?anom zrolal bo 3. svetovna vojna in bo vse poru?eno in evo nato sledi ogromna gospodarska rast ko bo treba vse na noge spet postavt. ?eprav ne mislim resno,je pa zlo velka kriza na trgu.

Tole se z mojimi delnicami dogaja: :whatever:

post-288-1221564895_thumb.jpg

post-288-1221564903_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, delnice pustim notri, se ne spla?a prodajat sploh. ?e teh bi se moral znebiti ko je biu ?e plus. Itak je pa zadeva dolgoro?na tako da.

David, jah tole je pa tud nekaj minusa, sam najbolj? je po?akat, sej skor ni?je kot je ?e ne more it.

NKBM je bila dobra zadeva ?e si kupil ?e pa ?e in prodal v prvem tednu, zdej je pa itak bolj ?voh tudi to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jaz bi se pa javno zahvalil tisti pizdi, ki ji je ratal na popolnoma praznem parkiri??u (za supernovo na Rudniku) moj avto podrsat. Seveda je usrane spizdil - no ja sej se mi kar smili, ker kolk mora? bit ubo??ek, da se zaleti? na praznem parkirplacu in potem ?e nima? jajc, da bi po?akal - low life od folka - trailer trash wanker. :angry:

Najhuj?e je to da ko za?uti da butne ?e kar rine da ja naredi 20cm+rajso. Zato mam pa zdej kasko majkelijimgaspalim, f-ko so mi vse naokol pobutal in spraskal. Evole ?e je kaj njegove barve na tvojmu avtu ostalo in predno da? pobarvat, sem v gepeku nove trojke na?el neko pasto za katero ?e nisem sli?al in je namenjena odstranjevanju barve in kao ?e malo prekrije praske. Zgleda da ko jo je ata spredaj spraskal s tem dol po?istil barvo,jst sm pa itak reku prodajalcu da naj mi ?trihne tisto rajso ?e mi ho?e avto prodat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.