Jaz sem lani skenslal par dni prej in se enkrat rezerviral isto, ker je bila cena cca. 100€ nizja ... Sem pa rezerviral direktno preko hotelske spletne strani, ker je bilo ze v osnovi ceneje, kot preko bookinga ...
Točno tako.
Prednost bookinga je v tem, da če v času, preden greš v to nastanitev, najdeš ugodneje, enostavno odpoveš in se prijaviš drugje. Mi smo lani rezervirali smučanje preko bookinga, a smo deset dni pred odhodom našli drugo nastanitev v istem kraju. Smo tudi direkt klicali v hotel. Tako odpade provizija za booking, ki jo mora plačati hotelir, (lastnik apartmaja, sobe), ki je mislim da okoli 15%.Tako dobiš ugodnejšo ceno.
Edino kar je slabo pri taki rezervaciji je to, da jim moraš na ta način ponavadi poslati kaparo (kakih 100€).
pred 11 minutami je Janez007 napisal:
Dost priložnosti za pravi oddih - za nas na forumu. 😂🤣
Alex, marsikateri direktor si vsega tega ne more privoščit. Sam sem ti mal fouš le smučanja.
A ne... Tudi če me fizično tukaj ni, sem vedno nekako prisoten. 😉
pred 3 minutami je Mraušk Mčk napisal:
Alexu mazda tolk mal poukuri da si potem lahko privošči.
Ne. Nimam pa hiše, ki je ponavadi vreča brez dna. Pa tako ostane za potovanja. 😉
Pri meni je vedno tako, da preko bookinga rezerviram hotel toliko prej, ker so vedno kakšne akcije in dobim ceneje. Pozneje lahko še vedno storniram ( do par dni prej).
lepša zagotovo, ampak tudi dražja....sem letos naredil to primerjavo, ko sem rezerviral GR 👍
Vsak, ki gre bilo kam drugam razen v Cro, se ne vrača več tja. Pa naj bo to Grčija, Sardinija, Turčija, Španija, Sicilija. Povsod te lepše obravnavajo kot naši sosedi. So izjeme tudi tam, a so bolj izjeme kot pravilo. Moj sodelavec vsako leto hodi na Pag in pizdi, ker je vsako leto dražje in nima sence na plaži, pa tudi z nastanitvijo ni zadovoljen, ker je oddaljen 200 m od morja, a naslednje leto zopet teče dol. Tudi on je letos klical in je zahtevala lastnica 500€ več kot lani.
Kaj pa, če imamo kakega ruskega krta tudi na forumu? 🤔
pred 6 urami je Boss napisal:
Aja pa ne pozabit... najlažje jih razkrinkaš, ker govorijo boljšo oziroma bolj pravilno slovenščino od domačinov.
Mi je pa zanimivo tole razkrivanje in obešanje na velik zvon kolk je Sova vse sama izvohala. Da s tako sigurnostjo govorijo, da so res vohuni in kakšen vseevropski uspeh je to, a drugače ne znajo niti niti kombija z vohunsko opremo zaščitit.
Ne vem, zgodba je nenavadna sploh kako so jo s pompom spravili po skoraj dveh mesecih v javnost. A je povezano s tem, da kandidramo za nestalno članico varnostnega sveta in rabimo glasove podpore? Češ glej Slovenijo, kako je pomembna, da jo morajo nadzorovati vohuni in glej kako močno obveščevalno ima, da jih takoj razkrinka - ja tel bi res lahko bili člani VS OZN.
Nič ne impliciram, lahko da sta res vohuna z dvema otrokoma, lahko pa ste preprodajalca umetnin, hodita po robu zakona in črnega trga tihotapljenja pa sta nekomu stopila na žulj. Pa je najlažje tako, da jih ocinkari, da sta ruska vohuna. To danes vedno pali.
Še enkrat, ne vem, ampak zgodba mi deluje takole malo privlečeno za lase, sploh, ker kao zdaj čakamo odziv Moskve. Ja kaj pa pričakujemo, da bo odgovor? Ja seveda sta to naša vohuna, takoj nam jih vrnite, če ne vas bomu znukal, al kaj?
Mene bolj čudi to, da je fajonka, ki je drugače velika prijateljica rusije, to priznala. In to na srečanju, kjer se prilizujejo drugim voditeljem. 😊
Ufff, to je bilo že leta nazaj (tam nekje okol 15 let nazaj), šlo je pa za en fotoaparat. Bil je DOA, pa so komplicirali, da je to lahko fizična poškodba (kao, da mi je verjetno padel na tla). Seveda sem pošiljal slike, pol pošljem aparat, pol čakam k budala. Jih kličem pa pravijo, da niso dobili. Pa pošta vmes pa še ni bilo sledenje pošiljk online. V glavnem, vse tisto kot mi je cenej prišlo je bilo nekaj mesecev zajebavanja in ni bilo vredno. Se je zadeva pol našla, so jo zrihtal, men se je pa tolk zamerilo, da ko sem dobil nazaj, da me je vse minilo in sem prodal naprej. Sem pol kupil enga Olympusa pri nas, ki je delal brez težav.
Je pa že tolk nazaj vseskupi pa neprijetna izkušnja, da sem kar malo potlačil vse skup, me pa vsakič zadeva zabremza, ko pridem na idejo, da bi neki dražjega kupoval preko spleta iz tujine - saj veš star pregovor "kogar piči kača se boji zvite vrvi".
Jaz sem naročal že stvari vredne par jurjev iz tujine in nikoli do sedaj( tok, tok na les) nisem imel nikakršnih problemov. Kako tebi uspe, Boss, da se ti vedno nekje nekaj zalomi, da imaš probleme na cesti s tujci....
Ok. Problem sem pa imel že parkrat z našo famozno pošto slo. Tej so pa res eni kekci.
No, sedaj lahko vidimo, kam sežejo lovke rusije in ruski vohuni in zakaj je toliko rusofilov pri nas. Tej modeli imajo ponavadi tudi nalogo oblikovati splošbo mnenje. Potem se pa čudimo, da je toliko navijačev za ruske agresorje.
Pizz je vec… Iz 00 moke je Napolitanska, kolikor vem… Sem pa skoraj preprican, da imajo tudi makaronarji kaksno vrsto pizze z drugacno moko…
Res je, tako kot si napisal. Imajo sicer tudi pizze iz moke integrale (polnozrnate) a te ne štejejo kot pristne pizze. Je le ena izmed izpeljank. Če recimo v Napoliju naročiš v njihovi pizzeriji takšno pizzo integrale, te odnesejo lastnoročno iz pizzerije. To je žalitev za njih. 😉
Današnji fast food. 1 brez glutena in 2 s pol polnozrnate moke.
Polnozrnata pizza ne obstaja. To so si izmislili influencerji. 😉 Obstaja samo dobra pizza in slaba, pizza iz električne peči in iz krušne. Vse drugo je kr neki. 😉
Za razliko od mazde, ki to zna. Prva generacija, katero sem tudi sam vozil, brez vsega tega eko stanja gor, je bila bomba. Še vedno vozi pri novemu lastniku in bo vozila brez najmanjšega problema in to še z original sklopko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo dopust pa res ni problem. Smo trije v službi in se z lahkoto dogovorimo.
Imam pa 33 dni dopusta. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani