Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Žena, pustil bom ta poklic šoferja, to ne gre več. Je#%jo me pri natovarjanju, je#% me šef, je#% me policija, je#% me carina, ..."

- "A ti misliš, da mene pa nihče ne je#%, ko tebe ni doma?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Ne bi se čudil, če bi nekega dne potrkali na moja vrata in rekli:

- "Dober dan, prišli smo po ledvico."

- "Kašno ledvico??"

- "Tisto, ki ste jo donirali, ko ste kliknili NEXT, NEXT, I Agree!"

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Naša hiša je pa ta vikend na hudi preizkušnji.

Je prišel k nam moj prijatelj (ki mi je bil tudi za poročno pričo). Poročil je pa prijateljico moje žene, ki je bila poročna priča moji ženi. 

Pa to sploh ni problem. Ampak so z njima tudi njuni otroci. Se nista ustavila, dokler nista imela šest otrok.

In zdaj jih je osem prišlo na obisk. Zdaj pa najdi prostor, da jih daš nekam spat... Kar preizkus...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.PLANET-TV.SI

Da kanal C0 že pušča, dokazujejo strokovnjaki s področja gradbeništva. Zdravstvena stroka pa stvari pred...

So kmetje začeli opozarjati in protestirati, so vsi ostali samo tiho opazovali. Zdaj, ko je kanal skoraj končan, se jih spet najde nekaj, ki opozarjajo, da se ta zgodba ne bo dobro končala. In vsi ostali so spet tiho. S Slovenci pa res lahko delaš, kar ti paše, še v krožnik se jim lahko userješ, pa ne bodo nič naredili. A po drugi strani so pa pripravljeni skoraj ubijat, če se kdo samo dotakne njihovega avta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 7 urami je Boss napisal:

... ... ... ... ... ... ... ... u, folk pa naseda kot titanik na ledeno goro.

Emm, ben, sm kmet an s hribu doma pei se na morjeplovstvo ne spoznam lih tanartabl, ma zdi se mi, da Titanik ni nasedel na ledeno goro... 

Nasedajo pa Greenpeacovi kiti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.