A ve? Ga?o, to ti avto sam govori da no?e bit zapostavljen. Miata ve da bo? dubu otroka in da bo samevala v gara?i ker se bo? ve? ukvarjal z njim. Moja je tudi ka?ljala skoz, ko sm mel punco, zdej k je nimam ve? pa laufa k urca To so avti z du?o
Veste kako je danes s ?ihtom? Takoj dobi? pred nos stavek ''?e ti je problem, bomo na?li pa nekoga drugega ki bo to hotel narest'' Dons je tok konkurence na zavodu, da se raje kar dr?ite ?ihtov.
Samo, da omenim. Danes sva z o?etom zakurblala bencinski agregat. Sicer je elektrika ?e od v?eraj pri hi?i (smo bili le celo nedeljo in ponedeljkovo dopoldne brez) in ni bilo potrebe po njemu, pa tudi agregat imamo ?e kar nekaj let.
Mi smo ga tudi, in to Hondo! Samo ta nima ni? karbonskih nalepk ?ez
No, ne bomo po teh ?asih sklepali sezone...bo treba po?akat na dirke. Druga? pa zanimivo, ravno Catheram najbolj sme?no zgleda, pa spravi najve? zraka pod dirkalnik Mercedes in Ferrari ?eprav zgleda da ne, pa prav tako, samo na druga?en na?in...zato tudi postavitev kamer na nosu tako. Vsi z Renault motorji bodo pa morali dr?ati pesti, da Renault popravi napake, ker so imeli danes precej te?av
Samo, fora je da enim ljudem tudi trening varne vo?nje ne bi pomagal, se pa strinjam s tem da bi morali ja. Mogo?e celo ve?krat...
Najbolj?i nasvet k mi ga je dal ravno Pavlovi?...ko je prvi sneg v nedeljo, ali de?...pojdi na prazen parkiri??e delat kroge pa spoznaj kako se avto obna?a...tako bo? potem znal tudi na cesti normalno vozit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
qwerty, to s tihostjo in malo porabe baterije bo? z vsakim 1 dan starim prenosnikom govoril. Kaj bo pa ?ez eno leto pa...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani