Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Sn opazo to ja,?e sno?i,samo kaj naj re?em.....o?itno spet napaka nekoga,koga pa bojo ?e samo ugotovili. :whatever:

Ne, tole ni napaka - to so zadeve, ki se po?nejo namensko (u?aljeni prista?i McLarnov znotraj FIA-e). ?isto vsa mo?tva so dobila sporo?ilo in tudi e-maile samo Ferrariju so ga poslali posebej in to 7 minut po za?etku dirke - a se ti ne zdi tole vsaj malo ?udno.

Ne mi re?t, da noben funkcionar tega ni opazil, ko so avti ?e stali v boksih in da se ne morejo tolk potrudit in osebno stopit do vsakega mo?tva ter jim sporo?iti spremembe, ki so milo re?eno neobi?ajne.

Da ne govorim o tem, da ?e nikoli nisem videl, da komisarji dolo?ajo s katerimi gumami bodo vozili. :whatever:

Tudi nesre?a Hemija in Kubice je zanimiva saj je ?lo za evidentno ??itenje Hemija. Napako je pred vstopom v ovinek naredil ?rni, ki je ?el ?iroko, pustil odprto notranjost ovinka, kjer je to izkoristil Kubica potem pa zavil skrajno na notranji rob in tr?il v Kubico. Pol pa Kubica dobi kazen zato, ker se je Hemi zaletel vanj. :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ni nujno da zmaga najbolj?i, lahko tudi najsre?nej?i... :P

Pa ?e s pomo?jo FIA-e, a ne?

FIA uni?ila Ferrariju dirko in tudi mo?nost osvojitve naslova.

Sem pa malce zanala?? ?akal z mojim odgovorom v tem postu, da vidim, ?e bo kak?en od ferrarihaterjev tole sploh opazil. Sem upal pa sem se ?al u?tel :( .

?e je kdo zmagovalec te dirke sta oba rde?a, ki sta uspela kljub dejstvu, da so ju postavili na za?elje, narediti spodobna rezultata. Zato samo ?estitke Kimiju in Massi, Hamiltonu pa pa? ne, ker za podarjene dirke, zmage in naslova, se pa? ne ?estita.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi
Napisano

Jugo 45 (takrat se je to pisalo ?e s ?rko J )

Tudi moj prvi in edini tunan avto - ocenjena mo? je bila ve? kot 60KM, kar je za takrat pomenilo avion - po?rla ga je rja, motor pa je ?e kar nekaj ?asa nadaljeval svoje delo v novi karoseriji pri drugem lastniku.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pol keri nimajo tehni?no izpravnih avtov in vejo,da pri nas ne bojo pri?li skozi,lahko svoj avtek kr prek interneta registrirajo na Cookovih otokih recimo in se veselo vozijo po cesti..... :whatever: Mislim ej.... :ne vem:

Kako je pa z zavarovanjem pol.... :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse petrolheade je tale dirka?ka simulacija res dobra - OK pustmo, da so samo BMW M3 <_< ampak je pa fizikalni model odli?en, ?e posebej, ko izklopi? vsa pomagala tipa TC in EPS in do konca nastavi? Force feedback na volanu. :ouje::ouje: Drift all the way - bi si kar bimmerja kupil :hohoho:

BMW M3 Challange

Aja ?e zadnji in za nekatere najve?ji cukr?ek - igra je popolnoma ZASTONJ

Za Qwertya pa predlagam Sega Rally 2007, dobra arkadica z dobro grafiko in efekti, ki ti dobro pretrese zmogljivosti grafi?ne kartice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

no sej,..pol se pa pejd :whatever:

loh re?em sam,..hvala bogu da sm samska :P

ja sej ?e bo? o mo?kih takole razmi?ljala, kot pi?e v tistem tvojem mailu (verjetno objavljen v kak?ni ?enski literaturi) bo? tudi ostala samska - pa to ni gro?nja :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Daj no Boss,to ti pa ne verjamem! :P ?e ne druga?e pa lahko drugo leto pol skupaj za srebrne navijama. :hohoho:

Obljubim, ?e se to zgodi, za?nem navijati za Meka. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Yavar u?ivaj,pa pazi,da se ne vtopi?. ;)

ej pazi kaj govori?... pred parimi dnevi so se na njegovem koncu skoraj utapljali sred kopnega ;) pa ne od pija?e :mi pijemoo:

ne vem ?e jim je glih sme?no, ko to zdaj omenja? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ej, enim "malim" kvazi podjetnikom ?e kako ?pila ... :P

ja ja , ko pa 1x ne bo konkuren?en bo pa pizdil ?ez visoke te?aje in vse bodo drugi krivi, ko ne bo mogel izva?at... <_<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

resni?ni policijski zapisniki… :hohoho:

1.”17. oktobra zve?er je omara padla na gospo J.P. Gospa ni klicala medicinske pomo?i, ker ni mogla prilesti izpod omare.

2.”O?kodovanec se je prito?eval zaradi no?a, zabodenega v nos.”

3.”Obsojeni M.K. je bil ?lovek nevaren okolju - kar je zaslu?il, je vedno zapil.”

4.”Pri?a je zadnji? videla ?rtev med padanjem iz petega nadstropja.”

5.”Obto?eni je uporabljal necenzurirane besede, vendar jih ni ciljal v o?kodovanko, ampak mimo.”

6.”Obto?eni se je v temi zaletel v nek predmet, ki se je sla?il.”

7.”Vinjena K.S in T.N. sta kr?ila red na plesi??u, zato sta zgoreli dve klopi.”

8.”Ali so bili v spolnih organih posiljene ?enske najdeni tuji spermiji?

Ali je znano, s kak?nim konkretnim spolnim organom je bila posiljena?

Ali so na spolovilu prisotni znaki samoobrambe?”

9.”Pajser, s katerim so bili vlomili v stanovanje, je spominjal na ?rko, katere v abecedi ni.”

10.”Na postelji je le?al o?kodovanec. Narodnost - litvanska, vonj - vinjenega ?loveka, a razbit nos je bil podoben starogr?kemu. Postava aziatska - ?iroka ramena in ozki kolki.”

11.”Glede raztrganih spodnjih hla?k o?kodovanke L.N. moram izjaviti to:”Med aretacijo mi je trgala ?inske priponke in si jih je tla?ila v hla?ke. Od tam sem svoj?in izvlekel, njenih spodnjih hla?k pa se nisem dotikal.”

12.”Ko sem na cesti zagledal dva mo?ka, ki sta se tepla, sem jih posku?al pomiriti,ampak je bilo ?e prepozno, ker je eden od njih ?e le?al na tleh in se ni premikal.”

13.”O?kodovanec je vrgel vame sekiro. Ta je zadela moje ?elo in odsko?ila od njega, potem pa se je zarila v nogo o?kodovanca.”

14.”Zadr?ani V.L. je od prodajalke zahteval vodko in ostale seksualne usluge.”

15.”Potem ko se je vrnil iz slu?benega potovanja, je dr?avljan D.K.na?el v svoji kopalnici nagega soseda in se je odlo?il kon?ati njegovo?ivljenje z neresni?nim samomorom. ”

16.”Zadr?ani prodajalec S.B. je udaril upokojenca R.J. z kosom mesa, vkaterem so obti?ali umetni zobje upokojenca.”

Zabele?eno v ?asopisu v kroniki: Policija odkrila truplo pod parketom vzapu??eni podstre?ni sobi. Domnevajo, da ne gre za samomor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No en lep primer kako ?portni novinar naj ne bi pisal pristransko

24ur

?e odmislim zadnjega podnaslova, ki pravi "Dvakrat kaznovani Ferrari" govori pa o dveh McLarnovih kaznih v o?i najbolj zbode omenjeni odstavek.

Kazen zaradi afere "Stepneygate" je tako dokon?na. Srebrni morajo pla?ati 100 milijonov ameri?kih dolarjev, odvzeli pa so jim tudi vse konstruktorske to?ke. To pa hkrati pomeni, da je Ferrari ?e osvojil naslov konstruktorskega prvaka. Uspelo jim je prvi? po odhodu Michaela Schumacherja, pa ?e to za zeleno mizo, ne na dirkali??ih. Tam jih je McLaren do odmevnega procesa in najvi?je kazni v zgodovini formule 1 pu??al dale? zadaj.

Prvi? po odhodu MS? Ja pa pizda sej je to ?ele prva sezona, ko ni ve? ?umija?

McLaren pu??a Ferrari dale? zadaj? A je pisec neumen al mu samo noge smrdijo - tako srebrni kot rde?i imajo enako ?tevilo zmag (7) v tej sezoni. Majhna razlika je le v tem, da so MacLarni malo bolj vzdr?ljivi saj imata na drugi strani pri rde?ih tako Massa kot Kimi vsak po dva odstopa zaradi okvar.

Druga?e pa ?e dolgo ni bilo tako izena?ene sezone v kateri tri dirke pred koncem imajo ?e ?tirje vsaj teoreti?ne mo?nosti za naslov.

Mah, kr neki in to naj bi bile verodostojne informacije. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJDU SN WILDCAT !
Napisano

ok... nekak bi pasalo v to temo... pa ?eprav ni ma?ka, se meni navkljub vsem mazdam ponavai sanja o temle :

Objavljena slika

Viper je cool, ampak te?ko bi se odlo?u med njim in Corvetto :P

Objavljena slika

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole bi blo prov zabavno videt, kako bi se kak?na od telih "mav bl ?portnih" koko?i zlo?ila kokr kojn! <_<:hohoho:

?e si mislil na tek v visokih petkah sem skoraj umrl od smeha... :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sej gre? lahko,ni problema.V izoli si sposogi? jadrnico in gas.Enostavno kot pasulj. :bravo:

mah ja... ?e ene 10 let se odpravljan da pi izpit naredu pa me vedno nekaj "zmoti" :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.