se je odlo?ala med 4 in 5 pri matematki pol me je pa vpra?ala ?e znam dokazat da se v paralelogramu stranici razpolavljata (podvpra?anje za 5), jz pa nism vedel ma sej proti lanski oceni je 4 the best aja pa ponosn sm ?e na to da sem se en let nazaj prijavil na www.mazda-si.net
verjetno misli? diagonali, da se razpolavljata ... stranice so stranice in se med sabo pa? ne sekajo
A je dobra? Samo jst pa ne bom se sel na dx10...bom se nekaj casa zulil DX9 z mojo 7600GT(dokler bo slo seveda). Pocakal, da se se malo popravijo pa pocenijo komponente-grafe.
Se ti ne spla?a, ker ti itak grafa ne podpira DX10 tako, da bi ti tudi v primeru Viste vse skupaj laufa samo na funkcijah DX9
ni slaba in kar nekaj resnice je na tem - je pa to rak rana tudi pri Slovencih, da smo fov?ljivi na bolj uspe?ne in bi se skregali za vsak drek pa ?e nam kej pomen al pa ne
Res je ... samo super je igrat obrambo, kjer lahko tol?e? po rokah nasprotnikov, sodnikova pi??alka pa mol?i, a ne. Lakovi? je recimo tako zajebal dve ?ogi, ko so ga v avt porinili in da ne bi prestopil je vrgel ?ogo naprej, kjer so jo prestregli Grki.
?e dobro, da smo pri neuspehu na?ih vsaj malo bolj prizanesljivi kot recimo Hrvati, kjer potem sledijo taki izpadi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
verjetno misli? diagonali, da se razpolavljata ... stranice so stranice in se med sabo pa? ne sekajo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani