Sej Poky nima slabega na?ina razmi?ljanja saj pri vsaki menjavi ne doda dosti pa se na vsakih nekaj let vozi z drugim avtom..
Mene tud mal mika, da bi Mazdo prodal pa kupil novo KIO jo imel nekaj let (3-4) skoraj do isteka garancije. Dodati bi moral verjetno tam nekje 3000-4000? (tolk lahko v enem letu na?param) pa bi spet imel ?isto nov avto v garanciji pa mir za naslednjih nekaj let.
Mene sicer tole ne moti kaj dosti, dokler je hitrost pod nadzorom (policijskim, hehe )... bi pa znoru, ?e bi me nato to?no tale ustavil in mi pamet solil, ker sem bil 10km/h prehiter, ?e?, da s tako vo?njo ogro?am vse okoli sebe.
Ne vem to?no pri katerem kmetu se je to zgodilo. Se pa ene parkrat ?e ?imfal ?ez Dolence. Nekateri ljudje tam dol so kr precej fuknjeni (?marnica.press) in so sposobni marsikatere take hudobije. ?e pa njim "poguma" zmanjaka je pa ?e poleg trop ciganov. Jebat ga, jug pa?
Hehe Labi, ?edalje bolj si podoben avtohtonim Slovencem - ?e malo pa ti bo hribolazenje pri?lo v kri, potem si za?ne? peti kek?eve pesmi in poslu?ati Avsenike in Slake
Transformers - film je odli?en in prava pa?a za o?i in u?esa... zame je ?e ena od Akcijskih ZF klasik kot so Terminator 2, Indenpendance day, Aliens, ...)
Pathfinder - vikingi ?e nikoli niso bili taki hrusti
The Simpsons Movie - Homer dr?i pujsa in ga sprehaja po stropu ter prepeva:
Spider-Pig, Spider-Pig.
Does whatever a Spider-Pig does.
Can he swing from a web?
No he *can't*, He's a pig.
Look out!
He is the Spider-Pig!
Die Hard 4.0 - Bruce Willis is not too old for this shit
Tole pa ni dobr - osnovno sredstvo (prst) si si po?kodoval. Upam da bo ?lo na ?pilih, ker kako bi zgledal, da pred nastopom napoveste ob?instvu, da danes pa? ne bo kitare ampak bo pa zato bobnar 2x bolj tolku in pevec bo ?e bolj rjovel. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
word
Povezava za deljenje
Deli na druge strani