Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako se rodijo mened?erji:

Mlad fant, Jakec po imenu, je na pode?elju od starega kmeta kupil osla.

Kmet mu je obljubil ?ival naslednji dan pripeljati na dom. Drugi dan kmet pozvoni pri Jakcu in re?e: "Zelo mi je ?al, toda osel je pono?i poginil."

Jakec: "No, kaj moremo. Ampak denar mi morate vrniti." Toda kmet odvrne:

"Hja, denar sem pa ?e zapravil..."

Pa se Jakec odlo?i: "OK, potem mi pripeljite osla, kakr?en ?e je..."

In kmet mu pripelje mrtvega osla.

?ez mesec dni pa se spet slu?ajno sre?ata in kmet vpra?a Jakca:

"Povej mi, kaj si napravil z mrtvim oslom?"

Jakec odgovori: "Heheh, prodal sem ga na loteriji."

Kmet: "Ampak to ni mogo?e - mrtvega osla ponujati za nagrado."

Jakec: "Saj nisem povedal, da je mrtev. Prodal sem 500 sre?k po 400SIT, to je skupaj 200.000 SIT, in kar izra?unajte neobdav?en dobitek, ?e od?tejete ?e, kar sem vam dal za osla."

Kmet zmiguje z glavo in vpra?a: "Pa se nih?e ni prito?il, ker je bil osel mrtev?"

Jakec: "Seveda se je, vendar samo eden, tisti, ki je kupil "polno" sre?ko in osla zadel. Njemu sem seveda vrnil kupnino za sre?ko in mo?akar je bil zadovoljen. Ostalih 499 pa tako nima pojma, da je bil osel mrtev."

In Jakec je odrasel in zdaj je verjetno direktor kak?ne banke, direktor VZAJEMNE, direktor investicijske dru?be, kak?nega pokojninskega Sklada, sindikata ali pa politik.

Kdor zna, zna, kdor pa ne si je sam kriv...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ma,?e se ?e gremo,kje je najlep?e ?ivet,je to valjda na obali. :bravo:

Pozimi ni snega in megle,de? vidimo poleti samo na razglednicah-se pravi celo poletje ?ur,

kopamo se lahko po mili volji in policaji so bolj usmiljeni(verjetno se z ?asom nalezejo na?e le?ernosti) :P

Alora,Labi, pripelji otroke,ko jih bo? imel na obalo. :P

Ko bom star in bogat .... ma ne, ko bom bogat si bom kupil nekje na obali svoj domek :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:hohoho: na?eloma so iz brona

so pa na Dolenjskem cigoti ?e lepo po?istili okoli?ke cerkve in jih razbremenili nepotrebne navlake v obliki bakrenih streh in ?lebov :hohoho:

Aja, o tem se v medijih ne sme govoriti, ker nas po zaslugi raznoraznih Han?kov smatrajo v Evropi kot najhuj?e ksenofobe in sovra?nike cigotov - pol pa osnovi tega eni Strojani jebejo celo dr?avo. Zdaj jih ima ?e Jankovi? polhn kurac, k se afnajo in zmrdujejo nad ponujenimi lokacijami. Me zanima katera revna slovenska dru?ina bi takole odklonila ponujeno?

Tukaj res velja neka ljudska resnica, ki pravi, da tistemu, ki najbolj jambra je treba ?e kaj vzet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ve? kaj je najve?ji problem... hrup se meri na ?asovno enoto ene ure in tistih nekaj minut cinglanja v eni uri ne dvigne povpre?je hrupa nad dovoljeno ravan in se lahko jebe?. Zgornja meja kratkotrajnih ?pic hrupa je pa postavljena tako visoko, da jih zvonovi ne prese?ejo, pa si tudi spu?il. Vse za dobrobit cerkve in poneumljanje folka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men pa moje pode?elje prov odgovarja in neb nkol ve? menju za LJ (centr) kjer sm ?ivu 23 let! :ouje:

aja, pozabil sem omeniti, da sem prej ?ivel v Lj v Ro?ni dolini in da to res ni center Ljubljane, kjer verjetno res ni prijetno okolje :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No ko smo glih pri tem, kje je bolj?e ?ivet lahko re?em samo to, da ?ivim ene 4 leta na Dolenjskem v lepi neokrnjeni naravi, sredi vinogradov, redko poseljeno... super duper bi ?lovek rekel.

Potem pa ti vozijo non stop s traktorji po okoli?kih travnikih (soboto in nedeljo ob petih zjutraj) da te hrup pokonc vr?e, pol pa kosilnice, ?pricanje vinogradov, ?aganje lesa, polivanje travnikov z gnojnico (smrdi par dni tako kot bi v greznici stanoval).

?e?nja na torti je pa razbijanje cerkvenih zvonov 3x na dan da jih imam ?e polhn kurac. Pol majo pa kak?en cerkven praznik pa razbijajo cel dan - ko majhni otroci, ki jim je v najve?je navdu?enje povzro?anje hrupa.

Pol se pa vsak ta drug vikend najdejo pri kak?nem sosedu, da majo ?urko in nabijajo musko do 5-tih zjutraj.

Po 4-letih imam Dolenjske vrh glave in ho?em nazaj v Ljubljano, kjer imam veliko ve? miru, kulture, olike in kjer lahko brez strahu odprem okno, da bi zavohal smrad po gnojnici.

Tako, da tisti, ki mislite kako lepo je na de?eli - you're fucking wrong, dudes ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?travs
Napisano

?traus..............starina...............VSE NAJBOLJ?E ti ?elim! Pa ?e naprej lepo rihtaj svoje Mazdure! :bravo:

:rozico::cheers: :mi pijemoo:

hehe... kdo mu re?e starina :hohoho:

Vse najbolj?e ?traus :cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Odli?no... dvojna zmaga za rde?e. ?e ima Massa poleposition je nepremagljiv ;)

Alonso je zgleda zelo znerviran zaradi stanja v ekipi in je tokrat imel precej sre?e, da je Hamilton imel te?ave z gumo in tako ostal ?ele na petem mestu. Ampak ne glede na gumo danes vi?je kot tretji ne bi mogel biti, ker tokrat je bil Ferrari za razred bolj?i od Macov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Iz pivovarne pride delavec pred neko hi?o in pozvoni.

Vrata se odprejo in na prag stopi ?enska, ter vpra?a kaj je narobe.

Delavec: "V pivovarni je pri?lo do nesre?e. ?al vam moram sporo?it, da

je va? mo? umrl."

?enska: " Jezus marija kaj se mu je pa zgodilo?"

Delavec: "V cisterno s pivom je padel in utonil"

?enska, vsa v solzah: "Pa je vsaj hitro umrl ali se je dolgo mu?il?"

Delavec: "?al moram re?i da se je kar dolgo mu?il. Trikrat je ?el ven

scat preden je bilo vsega konec."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ooouch

Janez Jan?a pride na po?to in povpra?a, kako se prodajajo znamke z njegovo

podobo.

Prodajalka razo?arano odvrne:

"Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih

prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se prito?ile, da na

znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!"

Janez ne more verjeti svojim u?esom in ho?e preizkusiti, ali so njegove

znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo

pritrdi na pismo.

Znamka dr?i kot pribita.

Jan?a pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne:

"Vi ste pa prvi, ki je pljunil na zadnjo stran.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Need For Speed
Napisano

koga da imam? :blink:

:P

Nek VPN SW, ki ti omogo?a ustvarjanje privatnega LAN omre?ja preko interneta al neki podobnega. Bo Ninja potrdila, ?e je to to. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zakaj pa nisi ?la po stari cesti?Jest grem poleti zmeraj tam.Pa ne,da pr?param,ampak so v redu ovinki tam.In ponavadi ni take gu?ve tam.

In moja draga jih ne prena?a glih najbolj?e. :hudicek: (ovinkov).

Moja tud ne ampak jaz se stare ceste izogibam predvsem zaradi motoristov, ki mislijo, da je tam poligon za dirkanje :angry: ?e posebi , ko mi je zadnji? en tak butl reku: " ja kaj, a misli?, da sem motor zato kupil, da se bom po?asi pelajl?" :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.