Skupna ob?inska uprava Medob?inska in?pekcija, redarstvo in varstvo okolja je bila ustanovljena na podlagi 49. ?lena Zakona o lokalni samoupravi, v katero je vklju?enih 15 ob?in ustanoviteljic.
Iz podro?ja medob?inske in?pekcije in medob?inskega redarstva se opravljajo naloge za naslednje ob?ine ustanoviteljice: Ob?ina Braslov?e, Ob?ina Gornji Grad, Ob?ina Ljubno, Ob?ina Lu?e, Ob?ina Mozirje, Ob?ina Nazarje, Ob?ina Polzela, Ob?ina Prebold, Ob?ina Re?ica ob Savinji, Ob?ina Sol?ava, Ob?ina ?martno ob Paki, Ob?ina ?o?tanj, Ob?ina Tabor, Mestna ob?ina Velenje in Ob?ina Vransko.
nazadnje so naju z Lumpijem preganjal, kao da je prepovedano nazdravljanje s kozar?ki na javnem parkiri??u na Polzeli, WTF
Sicer pa, Jest, mogo?e bo? pa ti tisti razlog, zarad katerega se bom jaz enkrat resni?no prikazal na va?em zbornem mestu. ?e bi me res tako rad spoznal, se ti bo pa enkrat ?elja mogo?e res uresni?la.
mogo?e
Jest, zakaj pa ti lahko goni? eno in isto? Nisem opazu, da bi ti kaj druga?e pisal kot pi?e? po navadi.
Zame si pa ti te?en ko drek. Ampak jaz ne zahtevam, naj se te bana. Ima? pa? svoj prav in svoj prav imam pravico imeti tudi jaz. Kaj si pa zdaj jezen, ?e sem Boss-u povedal kar bi mu moral povedat ?e kdo drug? Saj je sam sebe posnel in sam sebe zajebal. A bi ga moral jaz pohvalit, potem, ko smo lahko vsi vidli, da je delal prekr?ek za prekr?kom?
A od mene ni ni? pametnega napisanga? A predpisi in omejitve, na katere jaz skoz opozarjam, zate niso ni? pametnega? Verjamem.
Kateri USB-ji so dobri?Tolk je ?e tega sranja. Imel ga bom predvsem za filme, (HD, 3D) za na TV-ju gledat. Vem pa da jih je treba prav sformatirat da gredo gor ve?ji file-i. Baje naj bi bil ogled filma prek USB-ja najbolj?a verzija, tako sem prebiral??
Pogreb bo v ponedeljek ob 4ih, dobimo se pa 14:45 v ?marjih pri Jel?ah pri mercator-ju.
?e zdej ne morm dojet tistih tvojih besed, ki si mi jih u?eri napisu u sms kolker sm ga poznal je bil full ok oseba, kadar smo se dru?l smo se dost presmejal foram.... Upam, da mi u pondelek uspe dobit frej na ?ihtu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani