Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam za novinarski kader pri RTVSLO je pa? izgovorjava priimka ?al prevelik zalogaj - mogo?e je pa bila stava, ?e si upa in si je upal :harhar:

ja pol pa dober, da se mu je ratal zadr?at pred smehom :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Naloge

Skupna ob?inska uprava Medob?inska in?pekcija, redarstvo in varstvo okolja je bila ustanovljena na podlagi 49. ?lena Zakona o lokalni samoupravi, v katero je vklju?enih 15 ob?in ustanoviteljic.

Iz podro?ja medob?inske in?pekcije in medob?inskega redarstva se opravljajo naloge za naslednje ob?ine ustanoviteljice: Ob?ina Braslov?e, Ob?ina Gornji Grad, Ob?ina Ljubno, Ob?ina Lu?e, Ob?ina Mozirje, Ob?ina Nazarje, Ob?ina Polzela, Ob?ina Prebold, Ob?ina Re?ica ob Savinji, Ob?ina Sol?ava, Ob?ina ?martno ob Paki, Ob?ina ?o?tanj, Ob?ina Tabor, Mestna ob?ina Velenje in Ob?ina Vransko.

nazadnje so naju z Lumpijem preganjal, kao da je prepovedano nazdravljanje s kozar?ki na javnem parkiri??u na Polzeli, WTF :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A res? Potem prosim pojasni kako se je treba predpise druga?e razlagat!

Saj sem Bossu predlagal, naj film?ek po?lje na policijo ali v Avto?olo, da bomo vidli kdo se predpise narobe razlaga. Pa no?e.

res ja, sam itaq se mi teb ne da razlagat, ker bo? itaq mel svoj prav ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer pa, Jest, mogo?e bo? pa ti tisti razlog, zarad katerega se bom jaz enkrat resni?no prikazal na va?em zbornem mestu. ?e bi me res tako rad spoznal, se ti bo pa enkrat ?elja mogo?e res uresni?la.

mogo?e :hohoho:

Jest, zakaj pa ti lahko goni? eno in isto? Nisem opazu, da bi ti kaj druga?e pisal kot pi?e? po navadi.

Zame si pa ti te?en ko drek. Ampak jaz ne zahtevam, naj se te bana. Ima? pa? svoj prav in svoj prav imam pravico imeti tudi jaz. Kaj si pa zdaj jezen, ?e sem Boss-u povedal kar bi mu moral povedat ?e kdo drug? Saj je sam sebe posnel in sam sebe zajebal. A bi ga moral jaz pohvalit, potem, ko smo lahko vsi vidli, da je delal prekr?ek za prekr?kom?

A od mene ni ni? pametnega napisanga? A predpisi in omejitve, na katere jaz skoz opozarjam, zate niso ni? pametnega? Verjamem.

nekatere predpise si ti narobe razlaga? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vozi se Perica u autobusu i peva:

-Da mi je tata slon,a mama

slonica,

ja bih bio slon?e!

Peva dalje:

... -Da mi je tata konj,a mama

kobila,

ja bih bio ?drebe!

Voza?u to dojadi pa re?e:

-A da ti je tata peder a mama

prostitutka,

?ta bi ti bio?

Perica kao iz stopa:

-VOZA? AUTOBUSA!!

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

:prstgor:

Jazst sem ?el okoli 9ih B)

sej tut men se spal lih ni, ampak nism mel kej za po?et pa sm ?ou spat... ?e bi bil vreme zun druga?n bi bla pa druga zgodba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kateri USB-ji so dobri?Tolk je ?e tega sranja. Imel ga bom predvsem za filme, (HD, 3D) za na TV-ju gledat. Vem pa da jih je treba prav sformatirat da gredo gor ve?ji file-i. Baje naj bi bil ogled filma prek USB-ja najbolj?a verzija, tako sem prebiral??

js uporabljam za to zunanji trdi disk ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sa?o po?ivaj v miru... :(
Napisano

Za vse, ki ste ga poznali tako ali druga?e.

Pogreb bo v ponedeljek ob 4ih, dobimo se pa 14:45 v ?marjih pri Jel?ah pri mercator-ju.

?e zdej ne morm dojet tistih tvojih besed, ki si mi jih u?eri napisu u sms :( kolker sm ga poznal je bil full ok oseba, kadar smo se dru?l smo se dost presmejal foram.... Upam, da mi u pondelek uspe dobit frej na ?ihtu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.