Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

?e pride humanitarne pomo?i do cilja 10% je ?e veliko, z ostalim se okoristijo priskledniki. Da je situacija tak?na smo krivi mi vsi, ker se no?emo oz. se nam ne da zavzemati za dru?bo, ki nebi potrebovala humanitarnih organizacij.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ene dva meseca nazaj isto, mislim da ni bilo pol metra varnostne ne glede na to a sem bil na prehitevalnem a na voznem. Potem je tip v Dom?alah ?el dol z A/C in si izbral drugo ?rtev kateri je na lokalni cesti potem vozil na 20cm od odbija?a.

Imam problem v takih situacijah, ker mi ego govori da bi bilo takemu kretenu dobro pokazat. Po drugi strani pa pamet pravi da je najbolje da si ?im dlje od takih budal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova počitniške prikolice
Napisano

Klimatska naprava hladi. Toplotna pa lahko oboje. Nekatzeri toplotno ?rpalko imenujejo tudi dvosmerna klima...

"Dvosmerne" oz. klimatske naprave ki znajo greti in hladiti so danes ?e skoraj vse. Poleg tega ?e skoraj vse delajo na inverterskem principu. Pravzaprav ne vem da bi sploh druga?ne prodajali kot "dvosmerne" in inverterske.

Ne komplicirat, za 20m3 zraka pogret, ?e ni glih huda zima je dosti grel?ek od cca 800 W , za ve?je udobje mogo?e el. talno gretje. Poleti pa kak?no namensko klimo za prikolice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Deeyan in jaz vceraj splezala ferrato na Cesko koco, ampak mizerno opremljena :)

Mizerno opremljena? Za take zadeve obvezno goreteks spodnje gate, da soplezalec spodaj ne dobi ?esa za vrat :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V za?etku poletja ?e spu?ili Cres zaradi zlomljene roke. Danes ka?e na to, da bo namesto Mljeta destinacija infekcijska klinika :wacko:

Za v razpizdnik: Zadnjih 5 let vsako leto spu?imo od nekaj dni do polovice ?e pla?anega dopusta.  :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po 40 vsi ali za?eli gradit ali i??ejo parcelo :)

Po 70  pa vsi ki so gradili bajto zase in za svoje otroke, pa so jim le ti normalno da od?li drugam, ugotavljajo kako ne zmorejo ve? in razmi?ljajo kje bi dobili stanovanje v bli?ini ambulante in trgovine.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Res je, v bloku ima? te?avo imeti delavnico. V?asih ko imam pun k.. dela z vzdr?evanjem bajte pa dela na vrtu, razmi?ljam kako bi bil ta ?as na voljo za hobije, ?e bi ?ivel v bloku. Nikoli prav. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislil je glede na to, da nima? nobenega orodja doma. Vsi pravi mo?ki imamo doma orodje in malo delavnico :)

Mala delavnica ?zmeden? ? Potem si samo zasilen mo?ki :unsure:. Delavnica mora bit ornk!

Nabavil sem Hosquarno ?eprav sem lastnik 3dreves, kurimo pa na elektriko. Moja najdra?ja je izra?ala veliko za?udenje, vendar sem ji razlo?il, da taprav dec mora imet tudi motorko.

Kar se pa malicije ti?e, svoji najdra?ji vedno govorim, da taprav dec mora di?at po ?vicu in piru (s tem da sem jaz mo? dejanj in ne samo besed) :bravo: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tale va?a firma pa ne bo prav dolgo. A va?i managerji ne vedo da se v kapitalizmu nadur ne pla?uje, ker ?e jih, si potem nekonkuren?en. Tako da za?ni gledat oglase za novo slu?bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od maja do danes sem naredil 170 nadur, kar mislim, da niti ni ma?ji ka?elj, sploh ?e pri?tejem temu, da imam skoraj 2h vo?nje na dan in sem sem delal vse praznike in vikende. Vse za to, da se bo lahko tovornjakarje colalo na polno in pa da dr?ava pobere vse davke&stuff. ;)

Da se ?e pohvalim, sem si kupil nov mobitel S8, ki je nadomestil mojega zgonjenega Sonya Z3. Kul zadevca, ni kej. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

170 nadur je precej, koliko od teh nadur so ti pa pla?ali?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Iz varnostnih razlogov v avtu ne pu??am denarnice mobitela in fotoaparata kadar gremo kam ?olnarit. Mobitel ne ?utim kot ketne ker me itak nikoli nih?e pokli?e :wacko: , je pa lahko za vsak slu?aj za emergency call glede na to, da z majhnima otrokoma veslamo tudi v predelih kjer ni ?ive du?e. Fotoaparat je itak dobo imet pri teh do?ivljajih, in ko bom velik bom imel takega tapravega vodotesnega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?al ne... smo tudi mi bili v kanuju pa takrat fotoaparat in telefoni raje ostanejo na suhem.

Kadar smo pa pri na? bajt v kajaku vedno z vsemi fotoaparati pa telefoni kar jih imamo. Seveda v ustreznih za??itnih ?akelj?kih. No potem pa na kopnem moja najdra?ja ?ist nov jabu?ek vr?e v sekret (brez ?akl?ka). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.