Ali je ?e kdo prejel Win update, ki je cel ra?unalnik postavil na 'fresh' instalacijo? Vse sync aplikacije kot so drive, drop itd, vse nastavitve, favorites....adijo...??
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Verjamem, da sedaj to ni ?e ve? povezano s tekmo (navija?tvom). Odds so bili against Juve, in na stavah je bilo 1:7 ?e se ne motim, stavi? na Juve in potem v zadnji sekundi.............
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rok dostave je 4 do 7 delovnih dni od prejema pla?ila. Izdelek je odposlan, ko prejmemo va?e pla?ilo, v kolikor boste poravnali po predra?unu oz. UPN nalogom, upo?tevajte, da je v?asih potreben tudi 1 deloven dan, da je znesek prejetega pla?ila razviden na na?em TRR-ju. Pla?ila s kreditno kartico, debetno kartico ali pla?ilo s PayPal-om prejmemo takoj, torej je tudi naro?ilo procesirano ?e isti delovni dan, v kolikor ste naro?ilo oddali znotraj na?ega delovnega ?asa odpo?iljanja, ki pa je od 9h do 15h.
kreditna kartica je bila, takoj?nja potrditev
Za popizdit. Narocis vrtno garnituro...na zalogi, dobava do 3 delovne dni.
No po enem tednu dobis, ja veste to je centralno skladisce v xxxxx (zvenelo je cesko). Tam je na zalogi, enkrat tedensko pobiramo, potem pa posljemo vam.....
Wtf? NIKJER v pogojih ne pise tega o lokaciji zaloge...
Eno leto sem spremljal, odlocil sem se za ripple, in to dva dni nazaj ko je bil lowest. Glede na vse predikcije kinso oprijemljive- uporaba rippla v bankah in kot kaze na amazonu....
Zacel je rasti danes....
Lahko da sem se uklal, ce pa bo ripple rastel do 10 ali se vec pa ne bo slabo, vlozek ni majhen, a po enem letu zaupam sebi, nikomur drugemu. V konja pa ne dam niti centa.
Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?
Lak poka
Na zalost, po prvi rundi je bil izgovor da je bila slaba osnova pod prvo barvo....halo generalna obnova zame pomeni generalno. Ne preko stare barve.
Po popravkih pa vidim isto na plasticnem odbijacu, tu osnova nima veze...po tem minje nas znani miatar dejal da sta dva ali trije mazdasi imeli zafuran avto...
Ma v tri ....se matras, placas veliko ceno, za katero mislis da je narejeno od - do....polnpa kolobocije in seveda, kriv je tisti ki je!prej delal avto...
Se popolnoma strinjam s tabo, da je bil grob, ni ga pa namerno zbil kot pravi Rossi, tudi slednji mu je pustil 5 metrov prostora, in ko sta se liniji sre?ali..
Nisem zasledil da bi Rossi rekel on purpose....(ne branim ga, res nisem tega niti slisal na video intervjujih) vse kar je rekel je da je to nevarno in brez rispekta
Ho?em re?t, da je bila prav tako dirka?ka nesre?a, seveda se ne kaznuje takih nesre?.
JA enega, pa Zarco se je pririnil na notranjo stran in prisilil pedroso da gre ?ir?e, tam pa ga je katapultiral motor, ko je zadnja guma prijela spet na suhem, ovinek 13 je bil popolnoma suh.....
Je kar razlika, Zarcoja ne vidi? da gre v Pedroso direktno - Pedrosa se nasloni nanj, ker ga ni pri?akoval
Ta ovinek je bil pa popolnoma suh, se zgovarja na vodo, niti slu?ajno ni to drugega kot direkten trk, ?e bi bila voda bi Rossi prej padel, ker je moral prekomerna nagniti nazaj, pa ga je trava...druga?e bi ?el naprej.
?e samo to, da Zarco na polamaterski Yamahi vozi hitreje kot VR na tovarni?ki pove vse o njegovi hitrosti.
Bo treba ve? dirkati in manj lajati okoli.
Ne bi rekel polamaterski. Tech3 dobi vedno preverjen lanski motor, fabrika gre pa vsako leto na novo razvijat....konkretno letos razvijajo na osnovi 2016 modela, tech 3 vozi 2017 model.
Konec leta se bo videla razlika.
Rossi je se kako sposoben biti prvak samo je Honda svetlobna leta pred Yamaho zadnji 2 sezoni. Dovizioso pa edini, kot Stoner, voziti Ducatija, zato je rabil vec kot 5 let.
Ena dirka je dirka, prvenstvo pa lahko zgolj MM, VR, AD dobijo. ?e najve?ji talent MV je s fabrsko Yamaho nazadoval.
Zarco bo pa Hondas drugo leto namesto Pedrose, potem se bo pa videlo iz kakega testa je
Za Horheja tako ostaja zgolj in samo se sedez v Ducatiju (ali zamenjava z Ianonejem spet) nima vec izbire.....
Vceraj se vrnem iz moto fure in me v tacnu skorajda kap na semaforju. Se vstavim, cakam in kar naenkrat me nekaj za levo roko zgrabi.
Kolesar.....meni nic tebi nic: saj lahko a ne da se ne odpenjam....
Wtf? Ne recem da se vsaj za kufer a vseeno nek bonton. Po cudezu cudezev sem dal v ler, da nisem imel leve roke na sklopki, ce bi bi lahko jaz in on butnila v avto spredaj...
Mislim da je vsem jasno , da vrstni red: rai, vet... ne obstaja...
Sem hotel vceraj napisati da bo ferrari ze naredil taktiko da bo seb prvi. Kimi se mi smili ?e
Dirke nisem gledal sem se fural....
Glede torro rosso pa sem povedal, ampak taki rezultati bodo mozni samo na zaprtih stezah kot je ta, mogoce monaco, mogoce madzarska. Ostalo ne bo nic ker se ni moci motorja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ali je ?e kdo prejel Win update, ki je cel ra?unalnik postavil na 'fresh' instalacijo? Vse sync aplikacije kot so drive, drop itd, vse nastavitve, favorites....adijo...??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani