Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Bom pa sam popizdu, prokleta to?a, me je kr strah do avta, no do obeh, ki sta dons izjemoma oba v LJ, en v Stegnah, drug ?rnu?ah! <_< :ne vem: :whatever:

...v Stegnah je blo vse OK, tako da za tega se ti ni treba bat, delam jst ?ez cesto. V novih jar?ah je bila pa to?a, ?rnu?e pa niso lih preve? dale?. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

To?n ta radar. Sem dost siguren da je bil radar not, upam pa da se je le kaj od sonca obijalo.

..tam je radar notri ?e k?na 2 mesca, se vidi da je fle? notri (v zgornji luknji). Mogo?e se je pa tudi pri meni odbila svetloba, jasno mi ni blo ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jest sem ?el zadnji? relacija Grosuplje-Ljubljana (na koncu viadukta je radar), hitrost to?no 130 km/h po ?tevcu in se je zabliskalo :whatever: sm si mislu kaj pa temu radarju ni jasn, ker prehiteval me ni nobeden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Matr ?akam avto ?e od petka, upam da danes kon?no bo. So moral ?e odbija? poli?ati ker je bil spraskan in servis narest. Sem hotel ?e da zadaj odstranijo napis Mazda 3 pa pravi da je napis nataknjen gor, a niso mogl samo nalimat znaka. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ker je po?asi moja mazdica ?e malo stara ?e en cajt gledam mazde 3 in naletim na tole, ki je za svoj letnik,opremo ipd. 1A nakup, http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2195821# Pridem tja v soboto ob 09:30 in mi jo en ata spele pred nosom :whatever: , ?e ?ez okno se je potem drl prodajalcu da jo v ponedeljek kupi 100% :ne vem: :whatever: tale avto je bil prodan v treh dneh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

post-11-1215161631_thumb.jpeg

?koda, pol pa ti ne more? "evribadi na livadi" :)

mah... se bo ?e kera na?la, ki ma rada zdrave kme?ke fante, ki so godni za mo?itev ;)

Nope ne morem, zato sem pa kupil zelen avto z zeleno havbo pa ?e toplo je, tko da je evribadi ob livadi :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz se pa lahko pohvalim, da sem travo pokosil :P

..jest pa ?e zdej pohvalim da jo bom jutri in to cca. 1500m2 pa ?e klanec, nekaj sem alergi?en na eno vrsto trave in dobim fleke po nogah, vse me srbi, potem jem tablete da se umiri in tako je na vsake 14 dni. Ni ?udn da me nobena baba ne pogleda ?e sem cel garjast :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, mah to je ?e v osnovi projekt ?isto napa?no zastavljen,izra?unan ipd., tako da so zihr ?e takrat vedli koliko je ura glede tega predora.Nekaj jih je pa vmes ?e fajn zaslu?ilo ?eprav so samo svoje ti?e tam vrteli, bebci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pazi Grega, da ne bo? bil pla?ilni. Danes so na dolenjski AC pri bi?u policaji merili kolk hitro gre kdo skozi.

En par modelov so imeli ?e parkiranih in verjetno se niso pogovarjali o vremenu. :P

Hvala,hvala tudi malo prej me je nekdo opozoril da bodo radarje nastavljaji na teh cestninkah...to pa zna ornk ko?tat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Samo tele omejitve na cestninkah so mimo, 100 km/h gre? brez problemov mimo, pa sploh ne zgleda hitro :bravo: ,tujci pa ?e vedno kar ustavljajo na cestninki tako da je potrebno mal pazit kam in za kom pripelje?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jest sem jo tudi ?e nalimal, levo spodaj, ker je zgornji del zatemnjen :bravo: Se moram ?e navaditi tiste grde nalepke.

ABC je ?el enostavno dol, z drugo stranjo no?ka (tiska ki ni za rezat :bravo: ), zarine? med ?ipo in plastiko, naredi? cca. 1cm reza in potem krogec enostavno dol odtrga? brez te?av, tisto lepilo je ?lo z acetonovim rob?kom dol v 5 minutah, dela vse skupaj je bilo 6min :) .Druga?e pa krogca s silo ne more? dol spraviti ker je pripopan k sto matr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gokart racing
Napisano

V Luciji sem bil pred k?nim mesecem, so tamo?ni, samo je s ?raufom narejena blokada da ne more? gasa prtegnt, pa ko prav ?uti? da bi du?a ?e dala :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

on se ne bo,..on bo na slu?benem izletu :D

...to je moderen izraz, v?asih se je tak?nemu izletu reklo sindikalc :bravo:

Zakaj je razumeti ?enske mission impossible :ne vem: za znoret

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.