Samo, fora je da enim ljudem tudi trening varne vo?nje ne bi pomagal, se pa strinjam s tem da bi morali ja. Mogo?e celo ve?krat...
Najbolj?i nasvet k mi ga je dal ravno Pavlovi?...ko je prvi sneg v nedeljo, ali de?...pojdi na prazen parkiri??e delat kroge pa spoznaj kako se avto obna?a...tako bo? potem znal tudi na cesti normalno vozit.
Ko pa z ''njihove strani Logatca'' pridejo biseri z letnimi gumami sem na sneg, se pa vsi ?udijo...kako...kaj je to belo ko pada...zakaj je taka kolona za mano...zakaj mi gume vrtijo v prazno?
Ali je kaj znano, zakaj ima Lotus asimetri?ni ?pici nosu?
?e ugotavljamo Je pa razumljiva re?itev, da se po sredini ?imve? zraka spravi, ne vem pa zakaj sta asimetri?na...en del je za tisti pravilnik o 9000mm2 preseku, drugi je pa del varnostne strukture.
Naj bi se qoros3 prodajal za 20.000?...kaj pa vem...5 zvezdic tko ni ve? neka znanost, v plus mu je kve?jemu dvojna sklopka, pa ?e to bo mel po?as vsak...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo, fora je da enim ljudem tudi trening varne vo?nje ne bi pomagal, se pa strinjam s tem da bi morali ja. Mogo?e celo ve?krat...
Najbolj?i nasvet k mi ga je dal ravno Pavlovi?...ko je prvi sneg v nedeljo, ali de?...pojdi na prazen parkiri??e delat kroge pa spoznaj kako se avto obna?a...tako bo? potem znal tudi na cesti normalno vozit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani