Skoči na vsebino
Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

bil je na popravilu ve? kot 45dni, in so zavla?evali z senzorjem je strica razpenilo ker pri njih kopuje vse kar se ti?e digitalne fotografije in je direktor rekel da je v njegovem imenu odobril da nam po?ljejo nazaj namesto S1, aparat Canon Powershot S5 IS :ljubezen: odli?na makina :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ti ?e ve?, ostali pa ?e bodo.

Maoram dat narest zastavo da bom malo reklamo okrog delal. :D

jz vem jz vem :bravo: karte za tarok, ko bojo mele zadaj namest unih grdih vzorcev napis mazda-si.net :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Heh, jaz Boss sm sam pojamru, da kako sm se po?utu, glede na naslov teme! <_<:D

Sam vo?nja u stroju, me je pa res navdu?la, no na momente sm mislu da bomo poletel! :ne vem: :P

men so pa toti novi BMW prevlke ladje :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LJ-D?sseldorf-LJ
Napisano

zanimivo :ouje: lahka bi ?el mojo teto v wiesbaden pozdravit :zvizga::P zdej jo pa ti? tam ko lahka :jupiii: k v slo. je itaq ne sme? <_< u?ivaj :rispekt:

pa vidim da si, ?e se ne motim celo pot mp3 player, ali kaj podobnega poslu?al, ker dvomim, da ?e ma kdo kasete doma :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

abc je zakon!!!!!!!!!!!!!! :bravo:

:hohoho::hohoho:

alo a ste vidl une na abc ko ?aka na tebe pa se tik pred tabo zapleje not v abc pa se pelje na tvoje stro?ke <_< to mal pazte :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jz se lahka pa pohvalim da sem mojih 280W kon?no malo do knca navil :punk::zvizga: sem s prstom probal bass zvo?nika kok delata pa sta tak nihala da mam pokjen noht :rispekt: aja pa zama?ene u?ese tut :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Valentinovoooooo
Napisano

Wazzap.....

Yavar se prijazno strinja, da lahko izkoristim tale prostor za zastonj reklamo in

vas lahko vse skupaj povabim na mal bolj

sme?no praznovanje praznika zaljubljenih....in sicer vse, ki boste nekje v okolici

Lj na 14ega...pridite na Metelkovo, v klub Gromka....na stand up comedy :)

Vstopnina ni draga (?e ne bojo spreminjal je 2 EUR za ?tudente in 3 EUR za ostale)

tko da....pridite! :) j***? ro?e, bomboniere, nakit....smejat se pejte! :)

K

zanimivo :bravo: ?aka nas reformacija valentinovga :ouje: wooho n? ve? ro?ic :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DVD RW zapisovalnik
Napisano

ce bi bil na tvojem mestu bi raje neca vzel, res pa da z liteonom se nisem mel izkusenj. torej:

stari dobri 7173 :) ali pa plextor ceprav je malce pocasnejsi.. OBVEZNO pa se prej preveri kateri priklop imas (sata, ata), da ne bos kej narobnega narocu :)

glede ramov pa spet odvisno kaj rabis, ddr (do 400mhz) al ddr2 (400+), ddr3 pa predvidevam da nimas...

glej med firmami patriot, geil ali ocz...samo corsairja ne - glede na njegovo cenjenost je bilo sigurno 2x vec reklamacij kot s patrioti ali geili...

torej ce mas ddr2 - geil ultra 2x1gb 800mhz ali patriot 2x1gb 667mhz

ce mas pa ddr pa magari 2 ploscici patriota

ali pa tale kompletek: geil

se vedno pa prisegam na patriota - dobra garancija, torej si lahko 5let brez skrbi...v takem casu bos pa po vsej verjetnosti ze racunalnik menju...

lp ;)

kaj pravi? pa na zeppelina?? jz mam 2x po 1GB 667mhz

takele

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop
Napisano

?e mal prebarvarije, tokrat na shiny look (dana?nje delo :P )

tole je bla izhodi??na

Objavljena slika

to pa prva zelena

Objavljena slika

in za?gana zelena, da sam linije izstopijo

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop
Napisano

dobro ti to gre

jest sm se tud neki casa s tem upadov sam sm poj hmal umagov

hvala :P

men ?e vedn una yamaha zelena neza?gana najbolj seka :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.