bil je na popravilu ve? kot 45dni, in so zavla?evali z senzorjem je strica razpenilo ker pri njih kopuje vse kar se ti?e digitalne fotografije in je direktor rekel da je v njegovem imenu odobril da nam po?ljejo nazaj namesto S1, aparat Canon Powershot S5 IS odli?na makina
jz se lahka pa pohvalim da sem mojih 280W kon?no malo do knca navil sem s prstom probal bass zvo?nika kok delata pa sta tak nihala da mam pokjen noht aja pa zama?ene u?ese tut
ce bi bil na tvojem mestu bi raje neca vzel, res pa da z liteonom se nisem mel izkusenj. torej:
stari dobri 7173 ali pa plextor ceprav je malce pocasnejsi.. OBVEZNO pa se prej preveri kateri priklop imas (sata, ata), da ne bos kej narobnega narocu
glede ramov pa spet odvisno kaj rabis, ddr (do 400mhz) al ddr2 (400+), ddr3 pa predvidevam da nimas...
glej med firmami patriot, geil ali ocz...samo corsairja ne - glede na njegovo cenjenost je bilo sigurno 2x vec reklamacij kot s patrioti ali geili...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bil je na popravilu ve? kot 45dni, in so zavla?evali z senzorjem je strica razpenilo ker pri njih kopuje vse kar se ti?e digitalne fotografije in je direktor rekel da je v njegovem imenu odobril da nam po?ljejo nazaj namesto S1, aparat Canon Powershot S5 IS odli?na makina
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani