Vsa pohvala policiji da so pravo?asno ukrepali saj je na njegov ime in priimek bila razpisana tiralica. Kraja osebnih dokumentov in ?e posebej potnega lista ni tako nedol?na, da samo zadevo prekli?emo pa je.
Nikoli ne ve? kaj bo nekdo drug po?el s tvojim potnim listom in samo upa?, da se ti kaj takega zgodi v neki dokaj "civilizirani" dr?avi.
glede na to, da imata z Bosom 100k km, kaj je potrebno zamenjati pri bencinarju
za bosa, kateri ima dizel me pa zanima, kdaj se stro?ijo turbine in s tem povezani dragi deli
kolkor vem pri 100kkm ni pri bencinarju ni? posebnega za menjat pri dieslu pa tudi ne saj te tam ?aka veselica pri 120kkm, ko je na vrsti menjava zobatega jermena.
Glede turbin pa ti ne bo znala odgovoriti niti najbolj?a jasnovidka in je bolj odvisno kako zadevo (ne)pravilno uporablja? in pa seveda od sre?e. Tako, da nekateri so menjali turbine pred 100kkm drugi se pa vozijo z isto ?e 300kkm pa ?e ni? ne ka?e da bo potrebna menjava.
Draga zadeva pri dieslu je med drugim tudi visokotla?na pumpa, ki je tudi na seznamu tistih stvari katere nikakor no?e?, da ti crknejo
Ampak skromne pa niso, one bi kar 10-20 kun (beri cca 1,5?-3?) zato, da ti v minutki spuca steklo. ?e bi hotel biti malce nesramen bi rekel, da bi za ta denar morala naresti ?e kaj - recimo kompleten carwash al pa kej podobnega
se bom "pohvalil", da grem v petek spet na servis. razlog: enako kot prej?nji?, oziroma ni? ni bilo popravljeno. in briga me, ?e je Mazda spet na prvem mestu po zanesljivosti. moja ni.
mal me spomni, kaj je ?e bilo prej?ni??
Druga?e sem pa jaz na servisu zmenjen za torek - glede na prej?njo slikco verjetno veste zakaj
Kot bi Ally rekla je folk ?ist ubrisan. Danes sem ob 16 uri sre?al skupino kolesarjev, ki so gonili padala po ?go?em soncu na plus 36 stopinjah. Vsi tije so bili s precej preve? kilogrami, zaripli v ksiht in ?isto rde?i, kot kuhani raki. Zgledali so pa tako jadno, da sem skoraj ustavil pa se jim ponudil, da jih peljem.
Pol bo pa koga kap sunla samo zato, ker ho?ejo na silo shuj?at v zadnjih 14 dneh pred dopustom. Da so pa prej celo leto ?rli k prasci jim pa ne potegne. Po koncu kolesarjenja se bodo pre?vicali in zgubli 2-3 litre vode in bodo stopli na tehtnico, ki bo kazala 3kg manj bodo pa veselo vzkliknili hura-najja?i smo in se zgrudili v nezavest od dehidracije.
Res ne vem kje je nekaterim pamet, mediji opozarjajo, da se naj folk izogiba vro?ini, naj ne ?porta po soncu ipd. Pa se najdejo kreteni, ki celo leto niso ni? zase naredili zdaj pa izzivajo usodo, pol se bodo pa vsi ?udili zakaj jih je tako hitro pokopalo.
Ej, ne more? takole no... kaj ?e bi se teb mufini za?gal pa si vsa ?alostna, pol pa pride Poky pa ti re?e: "big deal jih pa? stran vr?, ker si pa? slaba cukrpekarca".
A ne bi raj? sli?ala nekaj v stilu: gorenjeve pa?ice imajo eno napako pa se lahko zgodi da se ti zadeve za?gejo al pa recimo je bla ravno takrat dobra nadaljevanka na TV pa si pozabla al pa je mt spodi neki z avtom motovilila pa si ji ?la pomagat in so se v tem ?asu mafini za?gali.
Tko je to Ally - vse je v taktiki pa naj je to F1 ali pa peka mufinov
Zak?na izena?enost med srebrnimi in rde?imi ?e dolgo ni bila na kvalifikacijah zato se bo jutri spla?alo pogledati dirko in videti novo zmago...... rde?ih
Jok brate,zmaga se ve v ?igavih rokah bo ju3-v Hamiltonovih!
pa mi nisi verjel
?e ne bi Massa za?trikal z motorjem bi bila tole verjetno spet dvojna zmaga rde?ih. Mislim, da je v tem trenutku Ferrari spet v prednosti - se je takoj poznalo, ko so odkrili vohuna, ki je nosil podatke iz Ferrarija k McLarnu.
Zak?na izena?enost med srebrnimi in rde?imi ?e dolgo ni bila na kvalifikacijah zato se bo jutri spla?alo pogledati dirko in videti novo zmago...... rde?ih
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani