Ej, ne more? takole no... kaj ?e bi se teb mufini za?gal pa si vsa ?alostna, pol pa pride Poky pa ti re?e: "big deal jih pa? stran vr?, ker si pa? slaba cukrpekarca".
A ne bi raj? sli?ala nekaj v stilu: gorenjeve pa?ice imajo eno napako pa se lahko zgodi da se ti zadeve za?gejo al pa recimo je bla ravno takrat dobra nadaljevanka na TV pa si pozabla al pa je mt spodi neki z avtom motovilila pa si ji ?la pomagat in so se v tem ?asu mafini za?gali.
Tko je to Ally - vse je v taktiki pa naj je to F1 ali pa peka mufinov
Zak?na izena?enost med srebrnimi in rde?imi ?e dolgo ni bila na kvalifikacijah zato se bo jutri spla?alo pogledati dirko in videti novo zmago...... rde?ih
Jok brate,zmaga se ve v ?igavih rokah bo ju3-v Hamiltonovih!
pa mi nisi verjel
?e ne bi Massa za?trikal z motorjem bi bila tole verjetno spet dvojna zmaga rde?ih. Mislim, da je v tem trenutku Ferrari spet v prednosti - se je takoj poznalo, ko so odkrili vohuna, ki je nosil podatke iz Ferrarija k McLarnu.
Zak?na izena?enost med srebrnimi in rde?imi ?e dolgo ni bila na kvalifikacijah zato se bo jutri spla?alo pogledati dirko in videti novo zmago...... rde?ih
Nasvet za ?ene, katerih mo?ki so v krizi srednjih let (mo?kim pa v opozorilo...)
Nekega dne sem pogledal ?eno in ji rekel:
Pred 25 leti sva bila brez avta, imela sva majhno sobico, sedela sva na oguljenem divanu in gledala ?rno-bel TV, jaz pa sem bil poro?en s ?udovito plavolaso petindvajsetletnico ... Sedaj imava veliko hi?o, mercedesa, usnjeno sede?no in najnovej?i plazma TV, jaz pa sem poro?en z debelu?no petdesetletnico ... to nikakor ne gre skupaj ....
Pa je rekla ?ena: Ah, dragi, ti si kar poi??i ?udovito plavolaso petindvajsetletnico, jaz pa bom poskrbela, da bo? spet imel le majhno sobico, divan in ?rno-bel TV.
Tale meklarnov podmladk je res od sile, pravi robot, pol pa ga premagi ?e ga loh, se mi pa zdi da je tut Ferrari kot celota total u gnoju, tko da, pol edino Fonzi ?e ostaja u igri
Ta je pa huda izjava... ?e je Ferrari v gnoju, kje so pa pol ostali? ?e tako pogledamo na scoreboard je Ferrari ?e edini, ki sploh lahko vsaj pribli?no konkurira Macu. Kje je recimo Renault, zmagovalec zadnjih dveh prevenstev? Hmme... kdo je pol v gnoju?
Sicer pa na to, da je bil MacLaren na zadnje prvak dalnega leta 1998 in da bo verjetno kon?no spet letos, bi rekel, da je bil ?e skrajni ?as, saj bi se v nasprotnem primeru lahko ?e kak?nemu zagrizenemu navija?u srebrnih ?e zme?alo od frustracij.
Aja,za ilustracijo, v tem ?asu je bil Ferrari kar 6x prvak in Renault 2x. Je pa zanimivo kako se Ferrarija tretira, ?e niso prvi so v riti in ko so bili predlani tretji so haterji skakali do stropa in napovedovali ?isti potop. Pri Macu pa ni bilo ni? katastrofalnega, ko so bili leta 2004 "?ele" peti ali pa lani tretji s skoraj 100 pikami zaostanka.
Aja, saj razumem, od Ferrarijevih uspehov se je folk pa? razvadil in navadil ampak v F1 je tako, da so vzponi in so padci in takrat, ko so padci je pa? pomembno, da ne pade? pregloboko, ker je vrnitev na vrh zelo te?avna. Takrat, ko mo?tvo ni na vrhu je va?no, da jim ostanejo navija?i kljub temu zvesti zato pravim go, Ferrari, go :D
Sej pravim ?e neki ?asa... naj Brawn ?ele drugo leto pride k Ferrariju, da si ne bo delal sramote s tem povpre?nim avtom in apati?nima voznikoma
Pismo, da bi jih en skor 40-letni star?ek ?umi oba nagonu, ?e bi sedu v avto - tadva bi se res mogla mal zamislt.
Word... R?ikk?nen me je ?ist razo?aral v Ferrariu glede na to kako so ga nekateri visoko prikazovali, ko je ?e bil med srebrnimi... upam, da bo danes bolj?e :ne vem:
Ah Daskan, Daskan, ?e si si tolk ?elu vodo videt bi lahko pri?el tudi na piknik.
Namre? skozi Ptuj tud te?e ena voda, ki se ji baje re?e Drava in ?e se ne motim je tam tudi ena hidroelektrarna z jezom, kar pomeni, da je za jezom verjetno eno manj?e jezerce.
Glede na velikost na?ega morja to jezerce ne bi smelo biti dosti manj?e (hehe, ?e vidim na?e ju?ne soseda, kako se privo??ljivo nasmihajo )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nikar se ?udit ?e posebej, ?e po?tar kaj preve? "redno" po?to nosi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani