....oziroma sem metal to?no eno igro in se mi je usral kot ?e nikol, pa sem nabrisal vse "kafanske majstre" na?e firme.... valda sem se pol izgovoru, da so pregnili zame, naj kar sami ?e mal vadijo....
smart move man... sam zdaj ne sme? nikoli ve? z njimi igrati in bo? ostal ve?ni ?ampijon
Sam Nu?a res, zakaj se ni? ne pojavi? na forumu? Pol se mora pa, zaradi slabe udele?be deklet na forumu, Ally tolk bolj trudit, da vzdr?uje jin/jang ravnote?je :ne vem:
Sem bil danes v Mariboru in so me kamionarji na AC izsilili 7x (sedemkrat) ter nato prehitevali po pol?je. Moram se pohvaliti, da sem te manevre prena?al precej stoji?no in sploh nisem ni? pizdil - samo enkrat sem na glas zavpil "kreten" ker je ?lo res zelo na tesno. :ne vem:
hehe LOL ... evo pa se je kon?ala zame najbolj dolgo?asna in butasta steza v F1. Mece so pokazale da so v tip top formi, ker Ferrariji so po moje malce predolgi za tako zavito progo. Bomo videli kako bo na naslednji bolj "standardni" dirki, druga? pa za Alonsota, Hamiltona in tudi Masso.
hehe LOL... JJ zgleda, da je ?e vedno zaljubljen in vidi vse v ro?icah - upam da pristanek v realnosti ne bo pretrd, ne samo za njega ampak za vse nas, ker z 800? povpre?ne pla?e se res ne moremo hvaliti, a ne?
Ta zadeva se dogaja na na?ih cestah ?e vsaj deset let, ?e ne ?e ve?. Zdaj se pa je kon?no eden ojuna?il in jih posnel je pa kar naenkrat halo.
Jaz zase vem, da sem vsaj 10x policiji sporo?al o tak?nih prevarantskih tipih, ki ?akajo ob cestah samo imam ob?utek, da jih kaj dosti ne brigajo saj imajo verjetno bolj pomembna opravila, kot so recimo: igranje z laserskimi pi?tolcami in radarji.
Se tak sistem to?kovanja je bil ?e pred nekaj leti.
Nope, nikoli ni bil tak
do 2003 je bilo 10,6,4,3,2,1 , se pravi da je med prvim in drugim bilo 4 to?ke razlike ali z drugimi besedami si moral biti enkrat drugi in enkrat tretji, da si imel enako to? kot z eno zmago pa ?e v tem primeru zmaga ve? velja
od 2003 pa je to?kovanje 10,8,6,5,4,3,2,1 (to pomeni, da ?e si enkrat tretji in enkrat ?etrti ima? ve? to?k kot ?e enkrat zmaga?. Zato sploh ni ?udno, da v vrhu ni nobene borbe saj je bolj?e biti ziher kot pa riskirat (pa mogo?e odstopit) pa se borit za zmago saj le ta prinese premalo pik napram drugim "ziher" uvrstitvam.
Torej... ?e bi hoteli enako razmerje bi moralo prvo mesto prinesti kar 14 pik (drugo+tretje mesto)
Sem se pa v predprej?njem mojem postu malo "zlagal" saj je sistem 10,6,4,3,2,1 uveden leta 1991, do takrat pa je bilo 9,6,4,3,2,1 in do 1991 se je ?telo samo 11 najbolj?ih uvrstitev v sezoni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aha pa te imam, ti so torej tista, ki mi je spajznla korekturne barvice od moje Mazdice
Povezava za deljenje
Deli na druge strani