Skoči na vsebino
Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

....oziroma sem metal to?no eno igro in se mi je usral kot ?e nikol, pa sem nabrisal vse "kafanske majstre" na?e firme.... valda sem se pol izgovoru, da so pregnili zame, naj kar sami ?e mal vadijo.... :hohoho:

smart move man... sam zdaj ne sme? nikoli ve? z njimi igrati in bo? ostal ve?ni ?ampijon :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NU?A PRAZNUJE
Napisano

Sam Nu?a res, zakaj se ni? ne pojavi? na forumu? Pol se mora pa, zaradi slabe udele?be deklet na forumu, Ally tolk bolj trudit, da vzdr?uje jin/jang ravnote?je :ne vem:

Aja saj res, vse tanajtabolj?e za RD. :rozico:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

In zato jih bo Ferarri "po?rl" na 2/3 preostalih leto?njih dirk..... :vesel:B):danzoman:B)

midva ?e veva, ?emu slu?i dalj?a medosna :bravo::D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Policist ustavi voznika: Psa ne smete peljati na sprednjem sede?u!

Voznik: Ampak to je pli?asti pes!

Policaj: Pasma pa tu sploh ni pomembna ...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je Tinki Binki peder? :D

ve? o tem tukaj

Zdaj pa res ne vem kdo je bolj butast, a tist, k si sploh zastavi tak?no vpra?anje al tist, ki ga celo objavi kot novico :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem bil danes v Mariboru in so me kamionarji na AC izsilili 7x (sedemkrat) ter nato prehitevali po pol?je. Moram se pohvaliti, da sem te manevre prena?al precej stoji?no in sploh nisem ni? pizdil - samo enkrat sem na glas zavpil "kreten" ker je ?lo res zelo na tesno. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

hehe LOL ... evo pa se je kon?ala zame najbolj dolgo?asna in butasta steza v F1. Mece so pokazale da so v tip top formi, ker Ferrariji so po moje malce predolgi za tako zavito progo. Bomo videli kako bo na naslednji bolj "standardni" dirki, druga? pa :bravo: za Alonsota, Hamiltona in tudi Masso.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kak BMW pa je to to 316 in 1900ccm?

Mislim da so imel tak motor od letnika 1998 do 2005 in sicer ima 1895ccm - sicer pa naj Labi ve? pove ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jeee ratalo mi je bencinski avto spravt v dizelasko porabo :bravo:

bmw 316i (1900ccm, 105hp, letnik 99) poraba: 7.9 l/100km bravo me

Sam tole je ?e zmeri kar precej glede na to, da pravi? da si se trudil. Moj rekord na Clarusu (1.8 116KM) je bil 6.8L/100km ?eprav sem se kar matral sramezljiv

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Halo kravato nosijo ?e dojen?ki ko so mali!!!!(slin?ek)

Pa? kravata je samo slin?ek za velike dojen?ke!!! :hohoho::hohoho:

ja, kaj je pa pol metulj?ek? Duda, ki je malo ni?je zlezla? :ne vem:

No, ker se pa tukaj hvalimo se bom pa ?e jaz in sicer, da nisem danes ni? kapitalnega zajebal, kar je v bistvu zelo dober dose?ek :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

hehe LOL... JJ zgleda, da je ?e vedno zaljubljen in vidi vse v ro?icah - upam da pristanek v realnosti ne bo pretrd, ne samo za njega ampak za vse nas, ker z 800? povpre?ne pla?e se res ne moremo hvaliti, a ne?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ta zadeva se dogaja na na?ih cestah ?e vsaj deset let, ?e ne ?e ve?. Zdaj se pa je kon?no eden ojuna?il in jih posnel je pa kar naenkrat halo.

Jaz zase vem, da sem vsaj 10x policiji sporo?al o tak?nih prevarantskih tipih, ki ?akajo ob cestah samo imam ob?utek, da jih kaj dosti ne brigajo saj imajo verjetno bolj pomembna opravila, kot so recimo: igranje z laserskimi pi?tolcami in radarji. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se tak sistem to?kovanja je bil ?e pred nekaj leti. ;)

Nope, nikoli ni bil tak

do 2003 je bilo 10,6,4,3,2,1 , se pravi da je med prvim in drugim bilo 4 to?ke razlike ali z drugimi besedami si moral biti enkrat drugi in enkrat tretji, da si imel enako to? kot z eno zmago pa ?e v tem primeru zmaga ve? velja ;)

od 2003 pa je to?kovanje 10,8,6,5,4,3,2,1 (to pomeni, da ?e si enkrat tretji in enkrat ?etrti ima? ve? to?k kot ?e enkrat zmaga?. Zato sploh ni ?udno, da v vrhu ni nobene borbe saj je bolj?e biti ziher kot pa riskirat (pa mogo?e odstopit) pa se borit za zmago saj le ta prinese premalo pik napram drugim "ziher" uvrstitvam.

Torej... ?e bi hoteli enako razmerje bi moralo prvo mesto prinesti kar 14 pik (drugo+tretje mesto)

Sem se pa v predprej?njem mojem postu malo "zlagal" saj je sistem 10,6,4,3,2,1 uveden leta 1991, do takrat pa je bilo 9,6,4,3,2,1 in do 1991 se je ?telo samo 11 najbolj?ih uvrstitev v sezoni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.