1. Ko je poleg tebe v dvigalu samo ena oseba, jo primi za rit in se potem pretvarjaj, da to nisi bil ti
2. Pritisni gumb in se delaj, kot da te je stresla elektrika
3. Pridr?i nekaj ?asa odprta vrata in pojasni, da ?aka? na prijatelja. ?ez nekaj sekund se za?ni delati, kot da je nekdo vstopil, zapri vrata in naglas reci: "Dobro, kje si se obiral toliko ?asa?"
4. Vzemi s sabo fotoaparat in slikaj vse prisotne
5. Delaj se, da si stevard. Prisotnim pojasni postopek v slu?aju nevarnosti in jim na koncu za?eli sre?no pot
6. Ko se vrata zaprejo, reci prisotnim: "Brez panike prosim, spet se bodo odprla"
7. Tol?i z glavo in rokami v steno dvigala in tuli: "Utihnite vsi! Utihnite �e enkrat!!!"
8. Simuliraj zvoke eksplozije vsaki? ko nekdo pritisne gumb
9. Pa?i se in bulji v enega od potnikov, potem pa mu daj roko na ramo in mu zarotni?ko ?epni: "Imam nove nogavice"
10. Imitiraj zvoke formule 1 vsaki? ko kdo vstopi ali izstopi iz dvigala
11. Usekni se in ponosno poka?i vsem potnikom vsebino rob?ka, lahko pa tudi ponosno re?e?: "to je moje"
12. Neprestano si ?vi?gaj melodijo Zdravljice
13. Nasloni se na enega sopotnika in mu reci: "prihaja policija, ampak ?ivega me ne bodo dobili"
14. Namr?i se in momljaj: "Moram na WC, nujno moram na WC". Nato olaj?ano zavzdihni in reci: "ups..."
15. Zakri?i "DR?I SE!" vsaki? ko se dvigalo za?ne spu??ati
16. Vsaki? ko se dvigalo ustavi, izusti zna?ilni "DING!"
17. Z roko pometaj nevidne ?u?elke s sebe in na koncu zavpij: "Na pomo?, po?rle me bodo, odstranite jih pro?!"
18. Sumni?avo povohaj osebo poleg sebe, namr?i se in se umakni za korak stran
19. Ko se dvigalo za?ne vzdigovati, za?ni skakati in kri?ati: "Dol! Rekel sem doooooool!!!"
20. Histeri?no se smej najmanj dvajset sekund in nato za?ni gledati sopotnike, kot da so oni nenormalni.
Poletje, vrocina, Mujo hodi po stari Ljubljani. .... Pa pride do vodnjaka in mu pade na misel: "Ooo, voda, kaj ko bi se osvezil?" In se slece in hop v vodo. Potem se spomni, da ima s sabo tudi milo, in zakaj se ne bi se umil. Pri tem prijetnem opravilu pridejo mimo tri blondinke. Mujo da milo med zobe in se postavi ves trd od strahu kot kip.
Tudi blondikam pade na pamet odlicna ideja, da bi se osvezile. In skocijo v vodo. Prva pride do Mujota in vidi milo ter mu hoce izvleci iz ust. Mujo pa ne da. Ona ga potegne za lulcka in Mujo pregrizne milo na pol. Vsa srecna, da je dobila milo, se zacne umivati, nakar jo vprasa druga:
"Ja, kje pa si dobila milo?"
Pa odgovori prva: "Glej, tam na avtomatu."
Ok, druga gre do Mujota, ga gleda in ga potegne za lulcka in Mujotu pade iz ust se druga polovica mila.
Pa pride tretja in tudi ona bi rada milo. Pride do Mujota, ga gleda, potegne za lulcka in nic. Pa potegne se enkrat, pa dvakrat pa trikrat in vzklikne: "Ooo, jaz sem pa dobila tekoce milo!"
Moj kolega je prepri?an, da je njegov Audi A3 narejen za ?pansko tr?i??e saj ima vgrajeno tipko ESP
Zgleda, da pa je ta tipka pokvarjena. Namre?, ko je zjutraj poslu?al CD se je vklopil Traffic Alert in kljub ve?kratnemu pritisku na tipko ESP je iz zvo?nikov ?e vedno donelo:
Ja gospodi?na, temu se pa pol nakonc re?e psiholo?ke igrce, pri kerih pa ni zmagovalcev, samo 2 pora?enca, ki psiholo?ko uni?ujeta drug druzga!
word
?e najhuj?e je pa ?e so zraven ?e otroci, ki nato postanejo orodje v jebanju med biv?ima partnerjema - podobno kot je bilo v zadnjem tragi?nem primeru o katerem bo tekla tudi dana?nja tema v Trenjih.
Je pa ?al tako, da po tem orodju (otrocih) vse preve?krat pose?ejo prav ?enske, ki pa nato pripelje neuravnove?ene mo?ke, do tako grozovitih dejanj, kot so umori in nato samomori.
V takoih primerih je bolj?e otla?it svoj ego (ne glede kako velik je) in ostati v dobrih odnosih, tudi ?e resna zveza ni ?la. Verjemte, da se da precej la?je ?iveti, kot pa zaloputnit vsa vrata in se po mo?nosti ?e psiholo?ko jebat med sabo.
Strinjam se s Poky-em in ?e bi sam kupoval bi tudi iskal tako s hard diskom, ker ?e ima? kaseto notri je potem problem zadevo hitro spraviti na ra?unalnik pa cena se hitro pove?uje ko se ti za?ne nabirati tona kaset, ki pa tudi niso poceni (cca 3? na kos).
Problem pri HD kamerah je pa kompresija saj tako DVD kot HD sliko kompresirajo po mpeg2 tehnologiji medtem, ko je na kasetah brez kompresije v surovi obliki in pikolovci bodo na?li razlike v kvaliteti slike vsaj na ra?un (ne)kompresije.
?e pa se bo? veliko ukvarjal z monta?o vzemi HD, ?e pa rabi? najve?jo kvaliteto in hodi? na potovanja, kjer nikoli ne ve? koliko materiala bo? posnel pa je pomoje DV bolj?a izbira saj si neodvisen od shranjevalnega medija oz. ga lahko dokupi? skoraj kjer koli.
DVD ti pa odsvetujem, ker ni ne ti? ne mi? in s sabo nosi slabosti tako DV-jev kot HD-jev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moj favorit
Linksys
Men deluje OK pa ?e 4 klasi?ne porte za priklop s kablom ima.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani