Neki ju?noameri?ki znanstvenik je po dolgem prou?evanju in raziskovanju odkril, da ljudje, ki so seksualno premalo aktivni, vedno dr?ijo roko na mi?ki, ko ?itajo e-maile.
Ampak prekleto, kako so me zadeli ker po naravi sem to?no tak kot pi?e - so me pa leta in izku?nje na cesti nau?ile, da s hupanjem in prerivanjem in netoleranco ne pride? dale?, tako da se trudim (in mi ?e kar uspeva), da ne bi bil tak.
Mislim da ?e je ke? za TT-ja, pol je registracija,kW in kubiki zadnja skrb
No ja, tolk nedosegljiv pa spet ni ?e posebi, ?e ne govorimo o novem
Je pa tako, ?e "komi" zbere? 10.000? za kak?nega rabljenega te bo krepko zanimal kolk bo registracija in 1600? za osnovno zavarovanje je preklemansko veliko, da o kaskem sploh ne govorim.
Da o bedeno bednem ob?utku, ker pade? zaradi 2kW vi?ka v najdra?ji razred, kjer se ?opirijo po 300, 400 in ve? konjske zverine. Ti pa za svojih 180KM pla?uje? redno zavarovanje kot morebitni lastnik Vayerona s 1000KM si verjetno tud misli? svoje.
a tako je to, jaz sem pa mislil, da lo?evalna dieta pomeni, da se za 90 dni lo?i? od ?ene in da je? samo tisto kar si sam skuha? - jaz na tak na?in definitivno shuj?am :ne vem:
Ne re?m, bi pa mev tako deklino ki ma TTja, tko da pol ko ti da kajlo, mi loh da? telefonsko!
hahaha tale je pa lepa...
Druga? pa, ja zakaj pa ne saj verjetno ne govorimo o novem TT-ju. Kupi? enega rabljenega letnik 1998/99 pa bi moral bit pod 10.000?.
Je pa en drug problem saj ta avto (1.8T 132kW) za las nesre?no pade v najdra?ji razred zavarovanja in ?e doda? ?e mladega voznika in 14PR (0% bonusa) je samo obvezno zavarovanje kar 1600?. Ali z drugimi besedami povedano lahko za za?etnico kupi? nek drug nov avto za 10 jurjev evrov in ga polno kasko zavaruje? pa bo? pri?el skozi za cca 800-900? ali za pol osnovne cene zavarovanja TT-ja.
Sicer v takih situacijah vedno najprej re?em upam, da je z vpletenimi vse v redu.
V drugo pa sem pri takih neodgovornih dejanjih stra?ansko besen in bi take samomorilce najraj takoj v ?uzo pometal. Mi je prav ?al samo taki niso za na cesto, ker enkrat bo na tak na?in ubil nekoga nedol?nega.
?elim, da pre?ivi samo da si bo vedno zapomnil te situacije, ker kazen, ki mu jo bodo prisolil sodnik za prekr?ke je absolutno prenizka za tak?na dejanja.
ampak, a niste vsi tisti, ki imate rojstne dneve v ?asu bo?i?no novoletnega prazni?nega besnila, kar malce prikraj?ani?
p.s.: A kdo ve, ?e se da na upravnih enotah zamenjat poleg imena in priimka tudi datum rojstva. To bi blo cool, ker moj bi bil recimo 17.11.1987 - i feel like twenty years old
Res zgleda kot bi Sangyongovci tekmovali sami s sabo za najgr?i avto razvitega dela sveta. Zame osebno je namre? Rodius najlep?i primer kako narediti najgr?i avto, ?eprav tudi Actyon al pa Rexton al pa Cryon niso dale? stran.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mirko Strojan gre zimske jakne prodajat na tr?nico, pa mu dve jakni sunejo!
Pride domov, pa ga mati Jelka vpra?a: "Kolko jih je ?lo danes?"
Pa pravi Mirko: "Dve!"
Pa pravi mati: "Po kolk?"
Pa pravi Mirko: "Po nabavni!"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani