Ziher ma? veliko ve? izku?enj s HID kiti kot jaz, ampak a ni tako, da Phillips (?e seveda res govorimo o tej firmi) izdeluje zgolj HID komplete za prvo vgradnjo - tako, da skoraj ne verjamem, da si dobil Phillipsovo zadevo ampak bi preje rekel, da je neka kitajska roba, ki se la?no skriva za zvene?im imenom :ne vem:
Pa mislim, da tudi ostali ve?ji priznani proizvajalci kot recimo Hella, Osram pa ?e kdo se verjetno ravno tako ne ukvarjajo s kit zadevami.
Ampak na kaj vse ne pomisli?, jaz sploh tega ne vidim, ?e mi kdo re?e ljubljan?an al pa dolenjc al pa da je David primorc al pa Ajvar gorenc, Kaalman prekmurc. Men je ?isto vseeno od kod si in ?e si cool si zarad mene lahko tud z druzga planeta pa mi bo v veselje s tabo debatirat. Res no, zgleda da vidi? veliko preve? strahov, ki jih sploh ni.
?tajerski fantje, chill out saj ni tako grozno kot pi?ete in definitivno ni tako negativno kot vam narekujejo misli. Teme so lepo ozna?ene in ?e te ne zanima pa? ne bere? postov in nikjer ne pi?e, da mora? prebrati vseh postov zato pa ima? opcijo, da lahko ozna?i? neprebrane poste za prebrane.
OK ne bom pametoval, ker verjetno vsi to ?e veste ampak vseeno je meni bolj v?e?, ?e je forum barvit, ljudje sodelujejo in da nismo tako ozko usmerjeni, da dlje kot do svojega pleha ne vidimo. Se strinjam, da je precej stvari off topic samo to je znak, da ljudje zadevo berejo in mene to sploh ne moti, ?e ve? v?asih so kak?ne izjave prav zabavne in ti tudi zaradi tega lahko polep?ajo dan.
Sovra?im pa zadeve tako, kot se dogajajo v tej temi, ko ste se za?eli prepucavati in meriti ti?e ter ugotavljate kdo je pametnej?i pri tem pa ste prestopili mejo dobrega ukusa in ste padli v politikanske vode ?aljenja, podtikanja in drugih svinjarij. Mislim, da si nih?e na tem forumu ne "zaslu?i", da se ga zmerja, poni?uje in da se postavlja v pozicijo jaz sem car ti si pa en navaden kekec.
Reddevil je nastopil preve? ?iv?no in res ni bilo potrebe tako odreagirat na provociranja Mazde323. Drugi? bi bilo res bolje, da zadr?i zadeve zase ali pa 2x premislil preden pi?e v afektu. Po drugi strani pa tudi Nisde ni zaslu?il, da ga Mazda323 podi na druge forume pa ?eprav je postavil vpra?anje o znamki avtomobila, ki Mazdi323 ni po godu. Jebat ga, svet se ne vrti samo okoli Mazde.
Tako, da bi lepo prosil vse udele?ene v prepiru, da se pomirite in ?e enkrat, ?e kaj kvari forum potem so to takele debate, kot smo ji ravnokar pri?e in ne teme, ki posameznikom pa? niso po volji.
Jst se strinjam z izjavo bossa, siriusa in gregata! Danes skoraj da ni avta ki mi usaj k?na malenkost ne bi crknila ampak so ponavadi to take malenkosti da se avto ?e zmeri vozi (bossova trditev) kar je sevda posledica globalizacije in pa da proizvajalci dobijo malo ve? zaslu?ka (siriusova trditev) ?e zmer so pa stari avti za moje pojme dale? najbolj zanesljivi((gregatova trditev (pravilno vzdr?evani seveda-moja trditev )). Sam sem glasoval za Santa Feja ker se mi zdi velik korak pr Hyundaiju pa ?e poleg tega folk preve? podcenjuje korejske znamke avtomobilov! Ne me lin?at!
OK, zajebu sem tisto s pumpo, kaj ?mo kratka pamet ... hotel sem v bistvu napisat, da tolk hudo s servisi pa spet ni blo...
Pa, da ne bom res zgledal, kot serviser ?e dodajam svoje napake:
- 2x menjan levi in 1x desni xenon zaradi rahlega utripanja
- zviti prednji diski menjani in zgleda, da bo pri 80.000km potrebno ?e zadnje
- neka vzmet pri volanu je ob?asno je?ala - zamenjano OK
- koloradski hro?? v zadnjih vratih uspe?no odstranjen
- MP3 predvajalnik ne prikazuje ID3 tage, sem se ?e sprijaznu, mah kurc itak je treba na cesto gledat ne pa v display od radija zijat
kakor koli pogledam so vse te napake bolj kozmeti?nega zna?aja in vplivajo ve? ali manj samo na udobje in po?utje med vo?njo. Saj ne re?em, da jih ni treba popraviti samo zaradi tega avto ?e ni obstal oz. bil nevozen oz. pogojno vozen, kar je bistveno.
a je bila mogoce moja mazda 6 neki ful zanesljiva??
-sla je visokotlacna crpalka
-dva sencnika
-motor za luci (oba)
-motor sprednje sipe
-LMM
-airbag sensor
-voda v prtljazniku
-sprednja plastika koloteka (ok, ful sneg je bil)
mogoce sem se kaj pozabil
-sla je visokotlacna crpalka
kakor se jaz spomnim si takrat z natankano nafto dobil tudi precej vode - to ne bo napaka avta
-dva sencnika
napaka prvih serij - minor problem
-motor za luci (oba)
lu?i so res problem pri Mazdi
-motor sprednje sipe
napaka - lahko pa je povzro?ena tudi s strani uporabnika (recimo uporaba pri primrznjeni ?ipi)
-LMM
splo?en problem pri mnogo znamkah, prednja?ijo TDI motorji, pojavlja se pa tako pri HDI-jih in JTD-jih in drugih
-airbag sensor
ta senzor najve?krat crkne, ?e nekdo ska?e s ?pi?astimi koleni po sovozni?kem zicu in pretrga senzor
-voda v prtljazniku
ta je huda, samo se lahko zgodi pri ?ist vsakem avtu in statisti?no bi se lahko zgodila prej pri ?lampastih Italijanih
-sprednja plastika koloteka (ok, ful sneg je bil)
primrznjen sneg odlomi lahko ?e kaj drugega ne samo plastiko koloteka
Bottomline
Labi ti si eden bolj ekstremnih uporabnikov avtomobila in glede na to po kak?nih vse cestah se vozi?, kak?no gorivo tanka?, da se vozi? tudi ob najbolj ekstremnih vremenskih pogojih bi rekel, da je tvoja statistika okvar prekleto majhna. Skoraj bi se upal staviti levi testis, da z alfo pri istih pogojih ne bi tako poceni pri?el skozi.
Pa ?e to - saj mogo? sem malce krivi?en do Alfe samo pri meni je zadeva out od tistega trenutka ko se je kolega zaljubil v 156-ko in jo seveda kupil novo. Bla je neki twinspark in kwa jaz vem kaj ?e, pa je blo z njo te?av ?e pa jo?. Motor je papcal liter olja na 2000km, non stop te?ave z elektriko (ne vem kaj ni vse crknilo al pa imelo slab stik). Opozorilne lu?ke na armaturki so imele svoj lasten disko ligtshow party. Zanimiva je bila te?ava, da ?e si avto v?gal in ga premaknil recimo par deset metrov in ugasnil ter nato naslednji dan, ?e je bilo malo bolj mrzlo, sploh ni hotel ve? v?gati niti pod razno. ?ele, ko smo avto zvlekli v gara?o na toplo in posu?ili valje in sve?ke je zadeva z muko le v?gala. O te?avah z zate?eno barvo pa sploh ne bom govoril.
Po enem letu je imel kolega poln kufer problemov in je avto prodal. Prodajal, ga je nekaj mesecev in ko mu je blo po?asi jebe s prodajo ?ez glavo jo je le uspel pod ceno prodati. Pri tem pa je spu?il 2,5 milijona sit v samo enem letu ter si kupil bimmerja s katerim se ?e danes veselo vozi naokoli.
Mogo?e je z alfo danes kaj bolje (v kar sicer dvomim) samo po tistem kar sem videl (hvala bogu, da to niso moje lastne izku?nje), ga ni denarja da bi jo kupil. :ne vem:
?e gledam skozi o?ala cenovne dostopnosti bi verjetno izbral Hyundai Santa Fe. Zelo zanimiv in oblikovno inovativen je tudi C4 Picasso, ?eprav sem zagrizen nasprotnik enoprostorcev. Ne bi se branil tudi Civica, ki je res nekaj posebnega.
Jaz bom znorel. Te opcije tudi jaz nimam. "Custom member title" pri meni sploh ne obstaja... Halo, admin, jaz bi si tudi rad zadevo spremenil. Prosim, se da kaj urediti?
Ti bod kr trotlfahrer oz bolje, da se preimenuje v throttlefahrer
meni je najbolj?a Montignac-ova metoda prehranjevanja. pravilna kombinacija hrane dela ?ude?e. Npr. tako tipi?no slovensko kosilo: tenstan krompir in goveje meso iz juhe, gre samo v ?peh in ob?utek kamna v ?elodcu. po puranjem zrezku s kuhano cveta?o (karfijolo) sem imel tako neobremenjen ?elodec, da bi ?el lahko takoj po obroku te?t al pa fuzbal igrat. aja, krompir je ?el ?e davno iz mojih menijev.
ubogi krompir, je zdaj med glavnimi krivci za debelost - neko? pa je prav ta krompir re?il Evropo pred katastrofalno lakoto
blablabla,...anoreksija pa zdrava prehrana sta si pa tok del? da si ?e mislt ne mor?,... :ne vem:
hmmm ja... ti to tisti punci povej, ki so ji vsi mogo?i strokovnjaki svetovali okrog zdrave prehrane in na koncu je enostavno bila prepri?ana, da ne sme ni?esar jesti... zdaj je pa pri psihiatru, da jo bo spet navadil jest.
OK, to je res ekstremen primer, samo tako so ekstmi tudi recimo vegani pa ?e kdo, ki mislijo, da zanjo vse in da je njihova resnica edino prava.
Aja, please ne tole narobe razumet, ?e zdale? ne leti slu?ajno nate, saj si zadevo lepo napisala samo je vseeno razlika a ljudje jedo normalno brez pretiravanja al pa non stop i??ejo vse mogo?e recepte kako shuj?ati, kjer eni svetujejo to drugi pa ?ist neki druzga.
OK zdaj sem pa ?e preve? zabluzil, aja bo Labi povedal nekaj ve? o zmerni in dietni prehrani
u ?em je pa fora da naj se neb jedl kruha na prazn ?elodc? to pa prvi? sli?m,..
se pa strinjam da ni treba izvajat ne vem ka?ne oh in sploh zajebane diete,..ker itak ne delujejo,..ok shuj?a? ?e,..ponavad na ra?un mi?ic,..ampak prou hitr dobi? use nazaj + k?n bonus
pa?,..?rta? slabe ogljikove hidrate (bel kruh,..belo moko nasploh, sladkor,..pre?i??en ri?,..?im ve? predelane hrane,..),..skensla? nasi?ene ma??obe,..po mo?nosti ve?ino OH-jev zau?ije? u prvem delu dneva,..pol pa beljakovine,..je? 5x na dan,..pa za?ne? migat,..mislm pa da ni take panike za k?ne beljakovinske napitke itd,..beljakovine loh dobi iz prehrane,..sam mal cajta si je treba uzet pa nardi plan,..
od tu naprej je pa samo ?e korak do anoreksije
najbolj va?no je ?portanje pri tem pa ne mislim tiste ?porte, ki ti v dobrobit huj?anja uni?ujejo druge dele telesa - tek je ?e ena taka zadeva pri kateri ti kolena gredo na kolena in te milo prosijo, da preneha?.
OMFG..... kaj dogaja tuki.... dejta se vidva ?e zjasnit malo s temi Nicki..... Cleopatra pi?e in Cleopatra Dando pi?e.... aaaaaaaaaaa......
Rugelj kli?eeeeeee............
ne, ne sej je cool... ker ne vem kdo pi?e (Dando ali Cleo) sem prisiljen zadevo natan?no prebrat pa ?e igrico ugibanja "kdo zdaj pi?e" se grem lahko zraven. Double fun for the price of one.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vse najbolj?e
Povezava za deljenje
Deli na druge strani