Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V bistvu ni ?e ampak ?e k z zapleti,zadnji je ena faking bakterija zaradi katere sem podaril ?e 13 dni svojega dragocenega ?ivljenja ?asu prebitem v bolnici. Kjer mi mimogrede ni ni? hudega.

Bakterije so jeba (razen tistih ki delajo jogurt) .

?imprej okrevaj.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a ni boljse bit aktiven krmar svoje barke/zivljenja/usode, kot da te nese tok in barka lahko trci ob ceri? :)

Res ma?. Se lahko pohvalim, tudi jaz sem aktiven krmar, vedno izklju?no sam obra?am krmilo (kamor zauka?e moja najdra?ja) :zvizga: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje avtomobilov ...
Napisano

Ne vem najbolj?a za??ita se mi ?e vedno zdi redno pranje, sploh pozimi.

LP

Nene, ni dobro mo?it avta, potem ?e bolj rjavi. 

Tu je ?e bila debata o pranju s ?tralfiksom po vsaki vo?nji, pa je bilo moje mnenj da zakaj bi sploh imel tak avto, ?e je cel kup tak?nih, kjer to ni potrebno.

Mazda namenoma slabo barva avte, zato da morajo potem lastniki ?imdlje vozit na poobla??ene servise ker garancija na lak brez tega ne velja. Jaz ti predlagam da to po?ne? pa da ti na vsake 2 leti mal obnovijo pleh  v garanciji. Tako sem po?el jaz. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ponekod v tujini imajo tudi napitnino urejeno preko kartic. Verjetno pa potem kak?en davek pade tudi na to.

Jaz zmeraj v o?tarijo samo s ke?em v ?epu. Iz varnostnih razlogov... ker jest ga kar nesem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Za razliko od Bovca, v Bohinju v razvoju turizma niso pri?li dlje od pobiranja parkirnin. No ja eno pomembno stvar so ?e izumili - vstopno izstopne to?ke v Bohinjsko jezero zarad la?jega kasiranja in ne iz eko razlogov.

Hrvatje zganjajo celga hudi?a zardi slo. vinjet, mene pa cestnina za samo eno letovanje v lipoj njihovoj stane toliko, kot pol celoletne vinjete pri nas. 

Hrvatje po moje ne bodo nikoli imeli hoh turizma, lahko pa da ga bodo imeli tujci katerim Hrvatje na veliko prodajajo svojo obalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano

Kot mulc sem v gnilem socializmu vozil specialko, in ne boste verjeli, nobenega vzmetenja takrat nisi potreboval, ker so bile ceste v bistveno bolj?em stanju kot danes. Logi?na stvar - bilo je ene 10x manj avtomobilov in pa mnogo ve? kot 10x manj prevo?enih kilometrov po cestah in temu primerno so bile ceste bolje ohranjene. Na ?rnivec sem med po?itnicami gonil skoraj vsak dan in ve?ino dni nisi sre?al niti enega samega samcatega avta, komaj kdaj kak?nega kolesarja. Tako da se je po lepi gladki cesti dalo zalagat ovinke od roba do roba brez strahu da pride kdo nasproti. Edino mosti?ki so bili v ku... ampak z zadosti hitrosti se je dalo sko?it ?ez.

Elektri?ni bicikli so pri na?ih severnih in zahodnih sosedih skoraj ?e kot pametni telefoni. V slo. je situacija s kupno mo?jo pa? tak?na da se gonimo na roke, pardon, na noge. Tej kupni mo?i primerna je tudi ponudba v na?ih trgovinah, hotel sem kupit najcenej?ega 29colarja s 120hoda spredaj/zadaj, pa ni nobene ?anse da bi ga dobil, ker tako dragih koles pri nas nimajo na zalogi.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano

Prej?nji teden sem bil v ?tacuni z ke?em za akontacijo za el bicikel, vendar se je na koncu izkazalo, da je ?eljen model ?e prodan (itak mora? ?e jeseni/pozimi naro?it, ?e se ho?e? spomladi voziti)

V vzponih sem vedno u?ival, asfaltnih niti ne, tiste po gozdnih potkah pa mnogo bolj. S prihodom otrok je potem to zgledalo tako, da sem mulca velikokrat vlekel v kolesarski prikolici na Limbarsko goro. ?e pred 2letoma in pol sem v dvojni prikolici dva mulca privlekel na Gornjo Javor??ico. Danes niti sebe samega ne morem ve? privle?i na ni?je vzpone. Jeba, ko za?no le?aji ribat :( (kdor trdi da je ?port zdrav, debelo la?e)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Najbolj neuporabno in degradirano zemlji??e je letali??e Maribor. Sam potni?ki terminal na zunaj nebi bilo potrebno preurejat, bi bil lahko za poslovno stavbo. Tste dva hangar?ka se podere pa zgradi proizvodna hala. Steza je pa glih prav velika za parkplac.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

otro?ko delo in to ?e malega delav?ka, ki bi moral biti na bolni?k...

Kar naj se navadi da je socializma ki je podpiral lenuhe za vselej konec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tisto zna?ilno za hrva?ko politi?no kulturo ni patriotizem, ampak ?isto nekaj drugega.

Slovenci za dokazovanje patriotizma nebi potrebovali stati na okopih Mure, imamo dovolj tematike kejr bi lahko dokazovali svoje patriotstvo. Npr. ena od teh bi bila vsesplo?no zavzemanje za pogoje da bi ne be?ali mladi izobra?eni ljudje iz Slovenije. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako fino je bilo v?eraj hitro peljat s hribov dol po makadamu, 4wd z dodajanjem plina ravno prav odnese zadek v ovinkih. In potem kamen - ?e bi neandertalci ?e ?iveli bi jim zagotovo slu?il za no? - pokon?no je ?trlel iz cesti??a. ?isto prepozno sem ga opazil in prehiter sem bil... :(  Danes imam 4 nove continentalke na avtu, v gara?i pa 3 rabljene pirellijeve pa za prodat.

V 2letih in 3mesecih kolikor imam ?kodilaka je to ?e 3. gumiefekt (ok, tokrat sem bil sam kriv).

Pohvalit moram dvigalko - nagib terena in pa mehka podlaga, z mazdino dvigalko na takem v sanjah nebi dvignil avta, tukaj je pa to delal na? 6letnik z levo roko (desno ima zlomljeno).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Arbitri so nas nategnili, ker so uporabljali dvojna merila - na Dragonji mejo po reki, na Muri pa po katastru in v obeh primerih seveda dobijo Hrvati. In to naj bi bil uspeh slovenske politike?

Nateg glede Piranskega zaliva je pa maslo na?ih osamosvojitvenih politikov, ki so ob osamosvojitvi pozabili, da obstajajo slovenske vasi tudi na drugi strani Dragonje. ?e bi takrat ne delali bedarij, bi bila pogajalska izhodi??a okoli "savudrijske uvale" povsem druga?na.

Na?i politiki so po (tazadnji) svobodi smatrali Hrvate za prijatelje in ne kot okupatorje ki jim apetiti po slovenski zemlji niso zamrli. Pa?, glejte kako dobro sodelujemo z njimi, kako dobro jim prodajamo oro?je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Politiki govorijo o zmagi, v resnici so nas nategnili.

Amerika podpira hrva?ke okupatorje, tako kot neko?, ko je za??itila anteja pred roko pravice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizda smo mi Slovenci en nesre?en narod. Od komunizma nismo imeli niti "K", sedaj pa od kapitalizma nimamo niti "K". Edino Kurec smo v obeh sistemih fasali cel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

8 urni delovnik je ostanek gnilega socializma in glavni razlog, da sposobni slo managarji s svojimi podjetji v svetu niso konkuren?ni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

http://www.24ur.com/novice/slovenija/na-stajerski-svtocesti-od-trojan-proti-ljubljani-nastal-20-kilometrov-dolg-zastoj.html

Tole s kamionarji gre pa po?asi predale? in za enkrat je velika sre?a, da se zaletavajo samo med sabo. Ampak se bojim, da bomo kmalu pisali o ne?em podobnem kot na Hrva?kem, ko je naletel kamion na kolono v predoru. http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/193847/miljenko-stricak-vozac-kamiona-smrti-trazim-novo-suenje-hac-je-iskljucio-kamere-i-prikrio-krau-tahografa

Niso problem kamijonarji, problem so ponudniki vsebin na mobilnih omre?jih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Eto v gnili jugi je imel kazenski zakonik ?len o verbalnem deliktu, v sodobni evropski demokraciji ne potrebujemo nobenega ?lena da nas ?andarji na osnovi tega da je nekdo nekaj sli?al da smo rekli, zvle?ejo v arest. Naslednji? v gostilni med prijatli ne bo? smel izre?i besedo oro?je, glede na vsesplo?no ?pioniranje vsem (kar dana?nja tehnika omogo?a) pa kmalu tudi doma ne bo? varen pred policijo.

Nahrbtnik so mu razstrelili ker so bile notri ?ice. A mogo?e pozna kdo koga, ki gre dana?nje ?ase na potovanje ne da bi imel v nahrbtniku vsaj ene ?ice?  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.