btw,..?e sm js kej dojela pravila so organizirani napadi prepovedani,..isto kot gro?nje,.
tko da,..poslat sporo?ilo tiste minemone al kr kol je ?e enmu od glavnih,..sej je grozila z organiziranimi napadi,..mene je tud TnT2 napadu,..Davida,..mor? met samo sporo?ila ?e shranjena i think :ne vem:
Nije dozvoljeno vi?e od 5 napada na istog igra?a unutar 24 sata i to se definira kao bashing.
II Posebni slu?ajevi
U slu?aju ?estih napada pri ?emu je napadnutom igra?u onemogućen razvoj i normalno igranje igre mo?e doći do intervencije game operatora i kazne za napada?a. Konkretno, napadanje kroz 6 ili 7 dana, 4 ili 5 puta po danu se smatra kr?enjem ovog pravila. U slu?aju prijave potrebno je prilo?iti screenshotove napada.
mene je spet TnT2 napadu.....ampaaaaaak,..se bojo stvari obrnile,..sva ?e na istem nivoju,..?e ene 50 to?k izkustva me vod,...ne bo se ve? dolg preseravu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
te ?e napada TnT2? mene je u?er 3x,..enkrat je celo zgubu,..samo ma zgleda pla?ljiv paket in uno skrinjo, ker mu noben ne pobere n? dinar?kov :ne vem:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani