Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Jaz včeraj nazaj proti Lj na Uncu ven, ker je bila kolona, ki se je začela par kilometrov pred Logatcem in trajala glede na AMZS aplikacijo do Brezovice. Drugač pa ja, ena rešitev je Horjul, druga pa na drugo stran proti Borovnici.

... tretja pa, da ne greš v tej gneči nikamor. V zadnjih treh primerih, ko sem šel v Ljubljano, sem vsakokrat porabil točno dve uri za to kratko pot. V enakem času pridem do Venezie. Še pol ure zraven in sem v Veroni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 47 minutami je AmpeR napisal:

Evo nazaj iz Dolomitev. Noro. Kar tam bi ostal....

Te mašine so se pomojem prpeljale do IT kar z avijonom. Ne verjamem, da so šli vse po cesti.

V Dolomitih se da vedno srečati zanimive kolone, včasih so to starodobniki - relly vozila, drugič kaki porsche-ji, tretjič srečaš lastnike ferrarijev, skratka vedno je pestro. 

In ja, je prelepo in bi se dalo tam tudi živeti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 23 minutami je Nejc1986 napisal:

Oh,Dolomiti 😍😍😍😍

Najlepši kraji, tako poleti kot pozimi. 👍

Komaj čakam na zimo, da gremo zopet tja. 

Za drugo poletje  imamo tudi namen obiskati Tre cime in pa Arrabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moram tudi jaz malo pojamrati. Danes sem se namreč v službi kar konkretno porezal po nogi, tako, da sem bil pravkar na šivanju. 🙄

Bi rekli nekateri, vidiš, nisi vzel avtomatskega menjalnika, pa sedaj ne moreš voziti, ker ne moreš pritiskati sklopke. 😊

No, me vsaj drugi vozijo kot predsednika. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 8 minutami je Janez007 napisal:

Meni tole deluje bolj kot prvoaprilska šala. 😮

1. veliko drugih navlak je na vozilih, ki bi jih še prej lahko ukinili (ugotavljamo že v drugi rubriki)

2. pri nas je nakazovanje smeri predpisano z zakonom

http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO5793

image.png

Meni tudi deluje kot prvoaprilska. Kaj pa, če je vse res? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Če bi lep temno rjav kakec zavili v celofan in dali vw znak gor bi narod vse pokupil verjetno...🤣

SIOL.NET

Volkswagen je vsaj za letos v Evropi razprodal novi električni ID.buzz, največ so jih pričakovano kupili...

Ali pa, da bi na samokolnico napisali golf. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je jacques33 napisal:

Flek od švica se lepo zbriše dol, sploh če predhodno naneseš kakšen kvaliteten premaz.

Za volan pa občasno uporabljam namensko čistilo in zaščito za usnje in se mi zaenkrat pri dobrih 70k km še ne lušči.

Itak. Če pravilno vzdržuješ(tudi to umetno usnje)  se ne sme luščit. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 28 minutami je Z M A J napisal:

DeSUS vozniki so znani po tem, da celoten čas vozijo okrog 60kmh, ne glede ali je naselje ali izven (verjetno si misli da ne more dosti falit s to "optimalno" hitrostjo, hehe), upam da vseeno potem na AC-jih pospeši na tistih zverinskih 80kmh. :)))

Po moje ni tako hudo. Malce pretiravajo Boss in ostali.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 15 minutami je FuManchu napisal:

Jaz tudi imam z makaronarji slabe izkušnje. Za moje pojme so eni slabših voznikov. Ciganski narod.

Jaz pa, same dobre. 😊

Imam pa, slabe z slovenskimi. Tako živčnih in objestnih voznikov (po domače kmetov, ki so si kupili bmw-je in mečke) kot so naši slovenceljni, jih ni daleč naokrog. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Seveda ne ker vozijo po sredinski črti po AC... pa ta fetš na bele črte/črtice prakticirajo tud pri dvosmernem prometu pol pa rešuj, če ti znese. Povrh so pa še egoti za popizdit - ker on zdaj ogleduje naravo se moramo vsi peljati 40km/h po regionalki. Pa vsako leto ista štorija - če si kaj želim konec poletja je to, da se spokajo nazaj domov in naj kar tam prakticirajo svoje poimovanje prometa.

Boss ima izgleda nekaj z Italijani. 😊

V resnici pa so oni in Francozi lahko zgled za vožnjo. Včasih so blendali za tabo in ti vozili za ritjo, sedaj to vidiš le še na naših cestah. Takoj, ko prideš čez mejo k nam se začne teksas in vožnja strogo po prehitevalnem pasu do onemoglosti. In toliko agresivnih voznikov kot je pri nas ne vidiš nikjer. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 56 minutami je Slivka napisal:

Italijani imajo svoje pojmovanje prometa, ki v večini njihovih mest funkcionira in bi se mi lahko učili od njih. Namreč, za njih je promet premikanje, ne stanje. Torej je naloga vsakega voznika, da se čim prej premakne od tam kjer je, da se tja lahko premakne naslednji. In stvar jim zmerno do pretežno funkcionira. Za razliko od nas, ki imamo po mestih zmerno do pretežno 'mirujoči promet'. Ja, ko pa taki modeli pridejo na avtocesto, pa zgubijo tisto svojo običajno gužvo in so zmerno do pretežno izgubljeni...

Res je. S tem, da, so se zadnja leta umirili tudi na avtocestah in prav zgledno) ne seveda vsi)  vozijo tako, da ne ovirajo voznikov za, seboj. Zato pa poteka promet hitro in brez zastojev. Drugio e, če se pojavijo kaki izredni dogodki na cesti.Pri nas pa zadnje čase porabiš uro in pol do dve iz Kopra do Ljubljane. Govorim za poletje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Ja seveda, če so pa vsi glupi italjani zdaj pri nas. To ne moreš verjet kaki moroni so to.

Oni so "gospodje"  na avtocestah za nas, na žalost. Ko vidiš kako pizdarije na avtocesti, nevljudno, živčno vožnjo takoj veš, da je to kak vzhodnjak ali balkanec. In res se izkaže na koncu, da je tako. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Italijanske ceste so res  prazne. Iz Verone do Kp smo potrebovali 2,30 ure s postankom. Res tekoča vožnja, niti ene "fantomske" kolone vmes. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 10 urami je Z M A J napisal:

Da tema ne bo samevala, tule noter sodi količina zastojev, ko sem se vozil po Deutschlandiji, pa to res rabiš jeklene živce, čim se kolona od prejšnjega zastoja prične premikati, že naslednji STAU, ja in sem ponovno STAL na mestu nekaj časa. Je pa zanimivo v treh dneh nikjer slišati niti enega hupanja nervoznega voznika. :)

To je v poletnih mesecih praksa gor. Še posebej je zanimivo pred večjimi mesti, ko bi dejansko prišel hitreje mimo kolone z biciklom. Ja, gor je kultura na drugem nivoju kot pri nas. Na žalost. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.