Skoči na vsebino
Photoshop
Napisano

Moje stvaritve:

Ena prebarvana yamaha

iz take barve

Objavljena slika

na tak?no candy zeleno, ki na nekaterih predelih izstopa

Objavljena slika

in malo za?gano, sicer mi je zgornja lep?a, vendar sem jotel dose?i da bi sam povdarjena zelena izstopila

Objavljena slika

pol je tukaj ena izmed mojih ?isto prvih zato se ne kregajte

Objavljena slika

nato malo zajbancije

kanta mau predelana

Objavljena slika

pa kanta fejst predelana

Objavljena slika

s5 motorji --> yamaha ki ima predelane ?miguce iz oran?ne na sivo (carbon look)

Objavljena slika

pa ?e ena yamaha prebarvana iz rde?e na modro, sam ni bla nikol dokon?ana...

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DVD RW zapisovalnik
Napisano

Hvala vsem za i??rpne odgovore!

Aja, ?e eno vpra?anje...

Ka pa za rame gledate kaj kera firma je???

Al je vse isti ?morn?? :unsure:

Mnenja

jz mam zepellin rame 2x po 1GB 667mhz pa sem prev? zadovoljen :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DVD RW zapisovalnik
Napisano

Danrs dobil en PC v servis in neboste verjel ima noter dvd Sony, datum izdelave november 2006 in seveda mrtev, ne bere tud navadnega audio cd-ja. <_<

?udno... :blink: po enem letu... :ph34r:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DVD RW zapisovalnik
Napisano

izogibaj se sonyja, ?e kupuje? dokaj dobro in poceni kupi lg, nec, ?e pa

ho?e? kvaliteto pa plextorja.

zakaj sony-ja :ne vem: jz mam enga sonyja ?e ene 5 let pa ?e ni bil odprt... :bravo: sam je po?asen in je v stari ma?ini, v tej ma?ini mam pa dva nec-a, lg-ja ko je bil pa za rezervo pride pa zdejle zraven not v comp :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DVD RW zapisovalnik
Napisano

jz mam 2 nec-a top of the shelf :bravo: una ?rna pa enga lg-ja tut skor najbolj?ga

sem zelo zadovoljen z nec-i, saj mata, dual layer, lightscribe, dual layer writing,...vse kar je mo?n je obklukan na njihovi strani :danzoman:

mene so prijetno presenetili, proti lg-ju ki je malo po?asnej?i vendar ?e vedno raketa :D

pojdi po novega nec-a kot je rekel ?e poky :bravo::D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole je razlog, da me v?eraj ni bilo v slu?bo: pospravljal sem klet ?eninega dedka in na?el dvanajst steklenic njegovega doma?ega ?ganja. ?ena mi je naro?ila, naj jih zlijem stran, in tako sem se lotil tega neprijetnega opravila. Potegnil se zama?ek iz prve steklenice in vsebino zlil v korito, samo en kozar?ek pa sem nato?il zase in ga izpil. Potem sem odprl drugo steklenico in naredil isto, spet sem popil le en kozar?ek. Zanimalo me je, ali se je stari zares spoznal na kuhanje ?ganja. Spoznal se je. Nato sem odma?il tretjo steklenico in jo izlil, a ?e prej sem spil en kozar?ek, da bi preveril kvaliteto ?ganja. Bilo je odli?no. Enako s ?etrto steklenico. Kozar?ek zase, drugo v korito. Potegnil sem steklenico z naslednjega zama?ka, spil eno korito, ostalo pa zlil v kozarec. Potegnil sem korito z naslednjega kozarca in si nalil steklenico iz zama?ka, kozarca v steklenico in zama?il korito. Ko sem vse spraznil, sem z eno roko ustavil hi?o, z drugo pa pre?tel steklenice, zama?ke, korita in kozarce in jih na?tel vsega skupaj 29. Ko se je hi?a spet privrtela mimo, sem jih ?e enkrat pre?tel in nazadnje sem imel vso hi?o v eni steklenici, ki sem jo spil. Prav trapasto sem se po?util, da nisem mogel gor po stopnicah, da bi ?eni ?estital, ker je njen ded kuhal tako odli?no ?ganje, ampak to bom naredil takoj, ko bodo stopnice spet pri?le mimo ...

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe k da bi vozu golfa dizla tak ime ma :bravo:

Pa ?e uso opremo ma? :D

itaq :D pa ?e naravno klimo mam... kdo bi si mislil :hohoho:

aja pa skor sm pozabo da mam ?e dodatno opremo :blink: maser za mojo tazadno ko dela 50ccm se kile kile zgublajo :hohoho: to bi lahka topshop prodajal :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jz mam "piaggio ciao TDI GT" :hohoho: hm... ugotavljam da gre z omv-jevim racing oljem malo bolj?e, ne kaj pretirano ve? samo malo bolj cukne kot prej na enem zelenem olju :blink: zdej je ole take barve ko cvi?ek :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.