Tudi sam sem mnenja, da bi smučišča lahko odprli. Oziroma morali (če gledamo iz vidika ljudi,ki delajo tam). Zapreti kafice na smučiščih in to je to. Pa nadzor nad ljudmi,da se ne grupirajo.
Pa nisem nek zagrizen smučar, kumot preživim še eno leto brez smučanja,ampak jebemu, komu škodi normalen osebek,ki gre za par ur smučati ,namesto da ždi doma ali pa da hodi po štacunah.
Lepo je gor. Sam sicer nisem ljubitelj Gorenjske,ampak mi je bilo letos (itak z bajkom) prav luštno gor. Greš lahko iz smeri Železnikov preko Petrovega Brda in potem prides čez Soriško planino v Bohinjsko Bistrico (tu poteka STKP).
Jaz bom tako rekel, kdor hoče vedeti, kaj je dovoljeno bo vedel vedno in ne bo nikoli v prekršku oz. se bo pozanimal, drugi pa itak nočejo vedeti in ko jih bo ustavila policija in bodo upravičeno plačali kazen, bodo najbolj glasni. Tako je vedno in tudi bo.
Res je. Meni je tudi marsikateri odlok skregan z logiko,ampak če bom kršil,bom kršil zavestno in pripravljen sprejeti posledice.
V glavnem, na kratko. Ne bomo šli za praznike nikamor, se ne bomo družili, vse razen par trgovin bo zaprto, to nedeljo so vse trgovine vključno z živilskimi zaprte, smučišča so tudi zaprta, tudi regije bodo zopet zaprte po božiču, lahko se prostovoljno testirate, cepivo prihaja v Slovenijo. To bi bilo. na kratko vse. 😊
Isto kot jaz. Za BD bom starša častil pizzo; pojedli jo bomo na balkonu na razdalji.
Če bo vse po sreči (vreme) grem 1.1. na Primorsko (sam, ob upoštevanju priporočil) kolesariti (Nanos ali Slavnik).
Ampak so pa ze cist izgubili kompas... Vsake pol ure je drugace... Bos slucajno naletel na kontrolo, ko bos stopil iz dvorisca, bo dopoldanska izmena policajev imela eno informacijo, popoldanska izmena pa drugo... 🤮
Vlada je na dopisni seji sprejela nove spremembe odloka o omejitvi gibanja ljudi. Od petka zvečer bo gibanje med občinami znova prepovedano za vse regije. Je pa med izjeme, ki dovoljujejo prehod...
Ni druge kot dati bajk v avto,pa rect, da se gre kolesariti v drugo občino...
Mene a gregc88 ne moti in mislim, da večine ne toliko, da bi iz tega delali dramo. Mislim, da smo zelo toleranten forum in z veliko mero potrpežljivosti.
Bi bil pa hudič, da bi prišel na BMW forum s tako slikico, kako lula na modrobeli propeler.
- 5 komadov bi ga takoj poslalo v materine rodilne organe, oziroma bi si zaželelo imeti koitus z njo
- 2 rođota bi ga takoj povabila ven na eno epizodo kluba golih pesti
- sinček po poklicu bi že naslednji dan prodal bimmerja in kupil Audija
- predsednik uprave Petrola bi mu poslal zasebno sporočilo z zahvalo saj bo zdaj z lahkoto pri nadzornem svetu izposloval menjavo SUV X5 za Maybacha al pa vsaj za Panamero.
- moderator foruma bo dobil odpoved, ker ni pravočasno cenzuriral slikico... nič mu ne bo pomagalo opravičilo, da ne prejema plače kot moderator in da moderira na prostovoljni ravni
- v vsej zmedi in grozotah bi razpustili forum
- eden večjih uradnih prodajalcev bi opustill BMW program in se posvetil samo Mazdam. 😜
Pa točno to. Saj nikomur ne grozi, ne žali...
Ravno tako kot se v resničnem življenju odločimo s kom se bomo pogovarjali , koga ignorirali in o kom si bomo mislili svoje ,lahko tudi tu vsak ali zagrabi za vabo , lahko ga blokira ali pa ga povabi na pijačo.
Danes so uspeli testirat neverjetnih 1382 "prostovoljcev" in gneče so bile take, da so nekateri nekaj ur čakali. Kako potem vsak dan testirajo md 6000 in 8000 ljudi in praktično ni nikjer gneče. In to ne s hitrimi testi ampak PCR, kjer postopek traja dlje oziroma ga morajo izvest v laboratorijih. Nič ne namigujem samo meni tole nič ne štima.
Na ministrstvu za zdravje so prejeli podatke o opravljenih 1382 hitrih testih na novi koronavirus v okviru množičnega testiranja, pozitivnih je...
Hm.... Koliko traja 1odvzem skupaj s papirologijo? 2minuti baje. Delali so 9h, 4osebe so izvajali odvzeme. Torej 1oseba je na uro odvzela 30brisov; 270 v 9h; recimo 220-250odvzemov (je treba iti na wc, spiti vodo,pavza za nekaj na hitro prigrizniti-vsaj upam).
Tako da meni ta racunica do tu štima (nisem spremljal, ampak a ni bilo danes samo v lj in mb?).
Kar se tiče pcr testov... Saj je tam tudi gneča (na Metelkovi se kar čaka občasno), odvzemnih mest je več (in zato jih je lahko več dnevno odvzetih), odvzem pa tudi ne traja kaj dlje (delo v laboratoriju je pa itak na vrsti potem,ko je preiskovanec že doma).
Poleg tega veliko preiskovancem delajo teste v okolju kjer so trenutno nastanjeni (dso,bolnice...) in ne delajo vidne gneče vsem na očeh.
Pomoje so tipa odstralni z VW foruma ker je bil dosadan zdej pa tle serje
Ja, tm se je sesul forum zaradi navala objav v stilu "riknil mi je golf tsi pri 120t km... A naj dam še sedmi motor notri,al naj ga končno zazgem... Ampak rjavi pa ne...".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi sam sem mnenja, da bi smučišča lahko odprli. Oziroma morali (če gledamo iz vidika ljudi,ki delajo tam). Zapreti kafice na smučiščih in to je to. Pa nadzor nad ljudmi,da se ne grupirajo.
Pa nisem nek zagrizen smučar, kumot preživim še eno leto brez smučanja,ampak jebemu, komu škodi normalen osebek,ki gre za par ur smučati ,namesto da ždi doma ali pa da hodi po štacunah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani