Boss, a se ti kej MPSka nasmiha, a je mogo?e kej pomembnega, kar niti mazda?i ne vemo?
?elje so ?elje, realnost je sicer druga, finance bi ?e nekako ?le, sam pol bo problem, ker lahko kar pozabim (al pa vsaj za nekaj ?asa) razmi?ljat o novi hi?i...
se moram pa prej ?e malce z DANDO-m in Poky-em konzultirati okoli teh stvari :ne vem:
?e verjamete ali pa ne, sam se ?ele v sredo zve?er spomnil, da imam danes rojstni dan oz. me je na to spomnila moja draga mama. Zato sem si tudi pozabil za letos kupiti kak?no darilce - ampak ni? ne de, bo drugo leto pa? dvojno. Recimo kak?na M6 MPS bo kar sedla
Boss tebi pa sploh vse naj pa dr?i pesti, da pride Initial D stage 5 ?im prej ven.
A je ?e kaj govora da bo?
VSE NAJBOLJSE!!! (vsakemu po eno rozico)
Labi, hvala za ro?ico
jeeee, double birthday again. Obema ?elim veliko zdravja, sre?e, ? in vse ostale pozitivne stvari.
sre?e, zdravja - to rabim pri teh letih z ? imam pa do januarja ?e tolk opravka, da mi grejo po?asi ?e oreng na ?ivce (aja, da ne bo pomote to niso moji ?)
opa, skoraj bi pozabil... vse najbolj?e tudi mojemu sopraznovalcu Zemirju :mi pijemoo:
Boss,...a tko hitr ostane? brez besed al kaj ?e dobr da smo u na?i pisarni same babe ?e b mele k?nga tipa bi ga pomoje ?e zdavni kap pr na?ih debatah
Ja pa kaj naj re?em oz. kaj se sploh re?e ko je punca kar cvetela od sre?e. Po moji navadi bi verjetno padla kak?na ?aljiva pripomba, ki bi lahko bila v tistem trnutku narobe razumljena. Pol sem pa raj? tih ?eprav mi mo?gani v tistem trenutku na polno premlevajo same svinjarije.
nekaj mo?nih odgovorov, ki so se mi tisti trenutek pripodili:
- kon?no si ga dobr fasala, glej kolk dobr deluje na tvoje po?utje (ocena primernosti od 1-5: 2)
- kaj sta se v zaj?niku dol dala? (1)
- a mu je tko hitro pri?lo kot zajcu? (1)
- a ma? kak?ne film?ek al pa vsaj slike (2)
- a si zamenjala fanta? (1)
- a ma ve?jega kot jaz? (1)
- a sem ti rekel, da depilacija pomaga tudi pri sexu (2)
Ubogi moj procesor narejen leta 1969 ?al v tistem trenutku ni bil sposoben sproducirati ?e ve? mo?nih odgovor in ker nobeden ni presegel oceno primernost 2 sem pa? bil previdno tiho.
malo kasneje so se sicer pojavili odgovori
- joj kolk ti zavidam, ?e posebi zato, ker sem bil ta vikend na suhem saj smo imeli doma krvodajalsko akcijo (5)
- fant te ima pa zelo rad in se je pa zgleda zelo potrudil, da tako ?ari? (4)
- ej bejba vsaka ?ast, stura? zadevo, sicer pa rad verjamem, da bi se te fant te?ko odpovedal, ko pa iz dneva v dan bolj?e zgleda? (5)
a ?al so vsi tile odgovori zamudili tajming... crap, I badly need a new CPU
ne dogaja se mi pogosto, da ostanem ?isto brez besed, ampak sem samo obnemel, ko je v ponedeljek priskakljala v slu?bo sodelavka in razglasila, da je imela super vikend in da je seksala kot zajc...
Madonca, ti ima? pa same "omiljene" kandidate za navijat . Villeneuve in Montoya... Se je te?ko odlo?it, kateri od njiju je ve?ji looser
Kubica bo pa OK. Dobri dirka?i se hitro opazijo.
Kar se pa ti?e Senne... res je bil as... ampak pri njem nih?e tako ne poudarja ve?jih in manj?ih nesramnosti (?e posebej v boju s Prostom) kot pa jih vsi vidijo pri Schumacherju. Je bil tud z vsemi zadevami namazan. Slava obema. Enemu tam gor, drugemu pa v penziji...
Pravi NFS je bil le na samem za?etku in ?e v drugem delu. Lepo so naredili tudi razli?ico Porsche (NFS 5) potem je pa to ratal en ?udn pofl in tudi Carbon ka?e na neko tema?no arkadno skropucalo. Sicer pa, pustimo se presenetit upam pa da kvantiteta na bo prevladala nad kvaliteto.
?estitam - izpit si naredil, a ?ola vo?nje se je ?ele za?ela in ko bo? imel za sabo kak?nih 100.000 kilometrov bo? pa verjetno ?ele pogruntal smisel in zakonitosti prometa in vo?nje v njem
imata kar prav, dobro da je ?el, da bodo lahko ?e drugi kaj imeli od formule in da ne bo edina stvar, ki se bodo lahko hvalili le, da so dirkali skupaj z legendarnim Schumacherjem
Pa je za letos vsega konec in to z eno najbolj zanimivih dirk kar jih pomnim.
Alonso je na osnovi dogodkov na predzadnji dirki pri?akovano drugi? postal prvak - takti?no zelo lepa vo?nja brez pretiravanja dovolj za drugo mesto in naslov.
Massa je z lahkoto zmagal - po moje ena la?jih zmag v F1 saj ga celo dirko ni ogro?al nih?e.
Odli?na vo?nja Jamesa Buttna, ki je pri?el do tretjega mesta, kar iz enajstega.
Dale? najve? pa je pokazal ?umi, ki je na zadnji dirki dokazal tisto za kar je najve?ji in najbolj?i vseh ?asov. ?tartati zaradi te?av na kvalifikacijah iz desetega mesta, na dirki imeti smolo in pri rahlem tr?enju s Fisikom preluknjati gumo, voziti cel krog s predrto gumo in se vrniti v dirko na 18 mesto 30 secund za zadnje uvr??enim bi za marsikoga pomenilo vr?ti pu?ko v koruzo in se sprijazniti z neizbe?nim.
A ?umi je pa? ?umi in se ne preda tudi v izgubljenih dirkah.. to je bila vo?nja, ki jo ne pomnim, prehievanja kot po teko?em traku in to takih dirka?ev kot so Fisico, Kimi in to z dirkalnikom, ki o?itno ni deloval najbolje. Ampak to je pa? ?umi, ki ne popu??a in kljub temu, da je bila to zadnja dirka njegove kariere in izgubljena situacija, je pokazal vsem mladcem v F1, da se poslavlja legenda in da bi jim "star?ek" lahko spra?il riti, ?e ne bi imel toliko smole na zadnjih dveh dirkah.
Na tem mestu bi prosil vse, ki trdijo, da ?umi ne zna dirkati in da ni pravi dirka?, naj vseeno 2x ali ve?krat (?e je potrebno) premislijo preden dajo kak?no podobno izjavo, ker to kar smo videli nocoj je mislim, da kronski dokaz celotne njegove kariere in njegovih uspehov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?elje so ?elje, realnost je sicer druga, finance bi ?e nekako ?le, sam pol bo problem, ker lahko kar pozabim (al pa vsaj za nekaj ?asa) razmi?ljat o novi hi?i...
se moram pa prej ?e malce z DANDO-m in Poky-em konzultirati okoli teh stvari :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani