Skoči na vsebino
Boss & Zemir
Napisano

Boss, a se ti kej MPSka nasmiha, a je mogo?e kej pomembnega, kar niti mazda?i ne vemo? :blink:

?elje so ?elje, realnost je sicer druga, finance bi ?e nekako ?le, sam pol bo problem, ker lahko kar pozabim (al pa vsaj za nekaj ?asa) razmi?ljat o novi hi?i...

se moram pa prej ?e malce z DANDO-m in Poky-em konzultirati okoli teh stvari :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ja obraz ?e, sicer pa ni niti trohice ?enstvenosti. Fantje toliko gledate obliko, pa boke, pa linije svojih Mazdic, a tale je pa kar OK al kaj??? ?zmeden?:whatever:

pri teh letih kot sva midva Boj? pa? bolj na lepo zaobljeno linijo gledava ne pa tele na?i mladci, ki jih zanimajo samo ko??ene suhice

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss & Zemir
Napisano

Najlep?a hvala vsem za lepe ?elje

?e verjamete ali pa ne, sam se ?ele v sredo zve?er spomnil, da imam danes rojstni dan oz. me je na to spomnila moja draga mama. Zato sem si tudi pozabil za letos kupiti kak?no darilce - ampak ni? ne de, bo drugo leto pa? dvojno. Recimo kak?na M6 MPS bo kar sedla :jupiii:

Boss tebi pa sploh vse naj pa dr?i pesti, da pride Initial D stage 5 ?im prej ven. :jupiii::hohoho:

A je ?e kaj govora da bo? B)

VSE NAJBOLJSE!!! :rozico::rozico: (vsakemu po eno rozico)

Labi, hvala za ro?ico sramezljiv

jeeee, double birthday again. Obema ?elim veliko zdravja, sre?e, ? in vse ostale pozitivne stvari. :bravo::D:jupiii::ouje:

sre?e, zdravja - to rabim pri teh letih :D z ? imam pa do januarja ?e tolk opravka, da mi grejo po?asi ?e oreng na ?ivce (aja, da ne bo pomote to niso moji ?) :(

opa, skoraj bi pozabil... vse najbolj?e tudi mojemu sopraznovalcu Zemirju :mi pijemoo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

ok,..popravte me ?e se motm,...

Cleo j mela probleme doma,..poznata se ?e od prej,..zdj je za?ela ?tudirat u Lj in je pobegnla od doma,..

Ti si biu razdvojen med dvema beybama,...in si tud "pobegnu" od doma,...

in zdj sta skup,..ve? al mn happy inlove z ob?asnimi problem?ki,...

point zgodbe: va?n da je nissan u gara?i

:ne vem:

uuu hvala Allyssa, kon?no se je nekdo spomnil pa naredil karatko obnovo dogodkov... tako zdaj sem pa na teko?em in lahko nadaljujemo

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Kake mladoletnice, kdaj pa je bila ?tudentka mladoletna :D

Ko bo? enkrat tolk star kot Poky al pa Boss, bodo tud zate vse ?tudentke mladoletnice ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Boss,...a tko hitr ostane? brez besed al kaj ?zmeden? ?e dobr da smo u na?i pisarni same babe :hohoho: ?e b mele k?nga tipa bi ga pomoje ?e zdavni kap pr na?ih debatah :P

Ja pa kaj naj re?em oz. kaj se sploh re?e ko je punca kar cvetela od sre?e. Po moji navadi bi verjetno padla kak?na ?aljiva pripomba, ki bi lahko bila v tistem trnutku narobe razumljena. Pol sem pa raj? tih ?eprav mi mo?gani v tistem trenutku na polno premlevajo same svinjarije.

nekaj mo?nih odgovorov, ki so se mi tisti trenutek pripodili:

- kon?no si ga dobr fasala, glej kolk dobr deluje na tvoje po?utje (ocena primernosti od 1-5: 2)

- kaj sta se v zaj?niku dol dala? (1)

- a mu je tko hitro pri?lo kot zajcu? (1)

- a ma? kak?ne film?ek al pa vsaj slike (2)

- a si zamenjala fanta? (1)

- a ma ve?jega kot jaz? (1)

- a sem ti rekel, da depilacija pomaga tudi pri sexu (2)

Ubogi moj procesor narejen leta 1969 ?al v tistem trenutku ni bil sposoben sproducirati ?e ve? mo?nih odgovor in ker nobeden ni presegel oceno primernost 2 sem pa? bil previdno tiho.

malo kasneje so se sicer pojavili odgovori

- joj kolk ti zavidam, ?e posebi zato, ker sem bil ta vikend na suhem saj smo imeli doma krvodajalsko akcijo (5)

- fant te ima pa zelo rad in se je pa zgleda zelo potrudil, da tako ?ari? (4)

- ej bejba vsaka ?ast, stura? zadevo, sicer pa rad verjamem, da bi se te fant te?ko odpovedal, ko pa iz dneva v dan bolj?e zgleda? (5)

a ?al so vsi tile odgovori zamudili tajming... crap, I badly need a new CPU :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

ne dogaja se mi pogosto, da ostanem ?isto brez besed, ampak sem samo obnemel, ko je v ponedeljek priskakljala v slu?bo sodelavka in razglasila, da je imela super vikend in da je seksala kot zajc... :unsure:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Madonca, ti ima? pa same "omiljene" kandidate za navijat :blink: . Villeneuve in Montoya... Se je te?ko odlo?it, kateri od njiju je ve?ji looser :hohoho::hohoho:

Kubica bo pa OK. Dobri dirka?i se hitro opazijo.

Kar se pa ti?e Senne... res je bil as... ampak pri njem nih?e tako ne poudarja ve?jih in manj?ih nesramnosti (?e posebej v boju s Prostom) kot pa jih vsi vidijo pri Schumacherju. Je bil tud z vsemi zadevami namazan. Slava obema. Enemu tam gor, drugemu pa v penziji...

:rispekt::bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

He he,Boss,tudi nam ?tajercem je sme?no.... :P:D

?e dobro, ker ob kleni lublan??ini tud jaz dol padam od smeha

evo nekaj primerov s prevodi (za vsak slu?aj)

1. Dons sm si kofi ?ist ful po?ugrala.

(danes sem si kavo preve? posladkala s sladkorjem)

2. Kva me kola? lih k doga wokam.

(zakaj me kli?e? ko sprehajam psa?)

3. A si vidu keta kok po rufu klajmba.

(si videl kako se ma?ek sprehaja po strehi?)

4. U?er se je en oldi z rufa skenslu.

(Starej?i gospod je v?eraj naredil samomor. Sko?il je s strehe.)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ob temu textu se bomo pa mogo?e samo ne?tajerci zabavali ;)

Toti je tak dobro napiso da vmre? od smeha:

Mene zanima, ?e je to normalno da pupe tolko komplicirajo pa jamrajo pri

sexu? Da pojasnim, skoro fsaka ma kaki kompleks pa ga te proba preusmerit

da smo dedi krivi ?e ona nea u?iva namesto da bi se fajn sprostila pa bi te

bilo fse iberkul. Recimo grema s kako se malo pohecat na rjuhe pa prvo tak

pravi da nea more sexat ?e pa lu? sveti ko jo moti. Si mislim, da jo ziher

moti, da bi se mogla pokazat taka ko je. Ampak vreji, sn diplomatsko tiho

ko Rupel pa ?e bolj je tak fino pa romanti?no ?e se malo tema naredi, no in

tak lu? vgasnema. Te pa se more ona ?e fino na?timati, prvo jo kovter moti,

pa malo jo leva ritnica boli pa se more bolj na desno prevagat pa ko

za?nema se spet za?ne: "?uj nea tak, bolj notri ga daj... ne tak, bolj ne

levo... rekla sn desno kam ga zaj ti?i??... ne tak, prevlki je, malo me

?uli...ja zaj ga pa ni? nena ?utim... daj bolj pritisni... nea morem tak

fejst migat daj bolj po?asi...". Bi jo najraje kar s kova?em fseko po bu?i.

Pa saj se nea more? skoncentrirat ?e pa tak komplicira pa ti fokus zahebe.

Prvo ?e met 15+ cm batino, te jo ?uli, pa drugi polo?aj spet ni vreji, pa

ni? se nea sme vidit. Saj tui jaz (?e) nisn popolni ampak se nea sekiram

tak fejst sploh sn pa tiho pa k sexu pristopim bolj umetni?ko, nena pa tak

znanstveno po planu, ko da je treba fse tak naredit kot je ?ula od kake

kolegice pa ko je v Cosmopolitanu pisalo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Need For Speed: Carbon
Napisano

Pravi NFS je bil le na samem za?etku in ?e v drugem delu. Lepo so naredili tudi razli?ico Porsche (NFS 5) potem je pa to ratal en ?udn pofl in tudi Carbon ka?e na neko tema?no arkadno skropucalo. Sicer pa, pustimo se presenetit upam pa da kvantiteta na bo prevladala nad kvaliteto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko
Napisano

Uklopko, a nisi ti ?e lani imel RD? :hohoho:

v glavnem, vse naj naj in tko kot MadMax pravi "Scorpions rule" :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no dobiu izpit..
Napisano

?estitam - izpit si naredil, a ?ola vo?nje se je ?ele za?ela in ko bo? imel za sabo kak?nih 100.000 kilometrov bo? pa verjetno ?ele pogruntal smisel in zakonitosti prometa in vo?nje v njem :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ooo hudo

Novinec se pridru?i multinacionalki in prvi dan kli?e svojo tajnico po internem telefonu, se zmoti in kli?e v vodstvo:

"Takoj mi prinesite kavo!"

Oseba na drugi strani se oglasi:

"Bedak, poklical si napa?no cifro! A sploh ve? koga si poklical?"

Novinec odgovori: "Ne!"

Oseba jezno odgovori: "Tukaj generalni direktor multinacionalke, ti opica"

Novinec se nasmeje in se zadere nazaj: "In ti, ve? s kom pa TI govori?, peder?"

Direktor odvrne: "Ne!"

"Dobro." re?e novinec in odlo?i.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vuk & Ayvarye

imata kar prav, dobro da je ?el, da bodo lahko ?e drugi kaj imeli od formule in da ne bo edina stvar, ki se bodo lahko hvalili le, da so dirkali skupaj z legendarnim Schumacherjem :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa je za letos vsega konec in to z eno najbolj zanimivih dirk kar jih pomnim.

Alonso je na osnovi dogodkov na predzadnji dirki pri?akovano drugi? postal prvak - takti?no zelo lepa vo?nja brez pretiravanja dovolj za drugo mesto in naslov. :prstgor:

Massa je z lahkoto zmagal - po moje ena la?jih zmag v F1 saj ga celo dirko ni ogro?al nih?e.

Odli?na vo?nja Jamesa Buttna, ki je pri?el do tretjega mesta, kar iz enajstega.

Dale? najve? pa je pokazal ?umi, ki je na zadnji dirki dokazal tisto za kar je najve?ji in najbolj?i vseh ?asov. ?tartati zaradi te?av na kvalifikacijah iz desetega mesta, na dirki imeti smolo in pri rahlem tr?enju s Fisikom preluknjati gumo, voziti cel krog s predrto gumo in se vrniti v dirko na 18 mesto 30 secund za zadnje uvr??enim bi za marsikoga pomenilo vr?ti pu?ko v koruzo in se sprijazniti z neizbe?nim.

A ?umi je pa? ?umi in se ne preda tudi v izgubljenih dirkah.. to je bila vo?nja, ki jo ne pomnim, prehievanja kot po teko?em traku in to takih dirka?ev kot so Fisico, Kimi in to z dirkalnikom, ki o?itno ni deloval najbolje. Ampak to je pa? ?umi, ki ne popu??a in kljub temu, da je bila to zadnja dirka njegove kariere in izgubljena situacija, je pokazal vsem mladcem v F1, da se poslavlja legenda in da bi jim "star?ek" lahko spra?il riti, ?e ne bi imel toliko smole na zadnjih dveh dirkah.

Na tem mestu bi prosil vse, ki trdijo, da ?umi ne zna dirkati in da ni pravi dirka?, naj vseeno 2x ali ve?krat (?e je potrebno) premislijo preden dajo kak?no podobno izjavo, ker to kar smo videli nocoj je mislim, da kronski dokaz celotne njegove kariere in njegovih uspehov.

Bravo ?umi - heroj od za?etka do konca :bravo::jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.