Skoči na vsebino
Nenavadne fotografije narave, ?ivali, ....
Napisano

Bogomoljka je. Zavzela je nekak?no borbeno pozo. Je precej borbena , "?ival" ki se pri ogro?enosti brani . Uprablja tudi maskirne barve. Tista, ki je mene "napala" je bila v za?etku zelena potem pa je postala rjava.

sicer se ne spoznam kaj dosti na insekte samo kakor jaz vem ima bogomoljka raven ne gibljiv zadek pokrit z zlo?enimi krili in tole na sliki po moje ni bogomoljka...

primer obrambnega nastopa Objavljena slika

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ma jst di dal ?umija pa al(f)onzota zadno dirko pelat tako da bi bila sama dva, dal bi jima 10 krogov pa da se vidi kdo je bolj?i/hitrej?i.

In pol ko bi ?umi spet zmagal pa bi spet bil raznorazni izgovori, pa vse drugo bi blo krivo kot Alfonzo sam <_<

sploh ni slaba ideja pa ?e dale? najbolj fair bi bilo :D

druga?e pa je ?umi ?e enkrat ve? zmagal tudi v boju z Bridgstonovimi gumami za mokro,ki so milo re?eno en navaden crap

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Srednje?olski profesorji so zakon! Jaz sem imel enega Hrvata Mili?a Sikirico. Nekaj njegovih misli o ?ivljenju in zavedanju: :D

tep pa ni blo dolg?as v srednji ?oli :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

PRIMERI IZ FU?INSKEGA VSAKDANA

Denis pozvoni Sanelu na domofon: "Dobar dan. A je Sanel doma?"

Sanelova mama odgovori: "Ni Sanela doma. Sanel brca ko?arku." ________

"Denis - prit jest Viki kruh na krem!"

________

"SAAAALMIIIREEE! A ?uje? ti mene kaj jaz tebe sli?im!!!!"

_______

Profesor za matematiko iz srednje?olskih ?asov:

"Vas dva zadaj, dajta tiho!"

_______

"Bom kupo pi?tol pa bom pol vse pomrl da bo kri tekala po ?ipa."

_______

"Sanel prid doma na kosilo, bo vse mal po mal mrzl."

________

U?itelj:"De?ki, deklice - teci tek trkom!"

_______

"Tivalo! Nehaj se kolesat, prid gor kosilat!"

________

"Moj mo? dela nikamor, moji otroci sama cvek, vzela bom

pu?ko i sve pomrla!"

________

"Ćamile, neh se kolesat po travi!"

________

"Purhan, doma prit!"

________

"Hoće? da te tepem do kri?"

________

"Smo bli z mama na ve?erja - jedli omaka ?nicel."

________

"Jas bom kozarac ?vepsa z kocko mraza in kavo z brezmrzlim mlekom."

________

"Fantje, a boste jedl sladoled kle al za po pe?!"

:hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

No,z Nissanom bi se ?e kosal,samo z Imprezo pa raj?i ne.... :P:D

saj se ne rabi? kosati samo po zmogljivostih - va?en je tudi vizualno/estetski nastop... se pravi kako se pripelje?, polo?aj sedenja in na?in izstopanja iz avta, kako izpod ?rnih ?peglov pogleda? zbrana dekleta se nasmehne? in tanajlep?i za?epeta? na uho

Do you wanna ride my baby?

Now do you wanna ride with me baby?

I know you wanna roll with me honey

ooooh

ooooooh

uh um uh um uh um

yeaaaah

hhhmmmm

ooooh

:hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Bog je ustvaril kravo.

Rekel ji je: ''Morala bos na polje s kmetom in tam ves dan trpeti na

vrocem soncu; morala bos imeti teleta in dajati kmetu mleko.

Dolocam ti zivljenjsko dobo 60 let.''

Krava je dejala: ''Tole zivljenje je dosti pretezko, da bi zdrzala 60

let.

Zmeniva se za 20 let, jaz pa ti vrnem preostalih 40 let.''

Bog se je strinjal.

Drugi dan je Bog ustvaril psa.

Bog mu je rekel: ''Ti bos ves dan sedel pred vrati gospodarjeve hise in

lajal na vsakogar, ki pride mimo. Dajem ti zivljenjsko dobo 20 let.''

Pes mu odvrne: ''Ves, 20 let je pa kar malo prevec, ce bom moral vse

zivljenje lajati. Daj mi 10 let, jaz pa ti vrnem preostalih 10 let.'' In

Bog je ze spet privolil.

Tretjega dne je Bog ustvaril opico.

Bog ji je rekel: ''Ti bos zabavala ljudi in uganjala norcije, da se ti

bojo smejali. Tudi tebi dajem 20 let.'' Opica pa mu odvrne: ''Kaj?!? 20

let uganjanja norcij? To je vendar dolgocasno. Pes ti je vrnil polovico

svojih let, zato ti jih bom tudi jaz, prav?'' In Bog je ze spet

privolil.

Na cetrti dan je Bog ustvaril cloveka.

Rekel mu je: ''Jej, spi, igraj se in se zabavaj, seksaj in uzivaj. Nic

ti ni treba poceti. Ves cas samo uzivaj. Tudi tebi dam 20 let.'' Clovek

se razburi: ''Kaj?!?! Samo 20 let?! To pa ze ne. Ves kaj, vzel bom

svojih 20, pa se tistih 40 od krave, pa 10 od psa in 10 od opice. Tako

bom imel skupaj 80 let. Velja?'' ''Prav'', je rekel Bog.

Zato torej prvih 20 let v glavnem spimo, jemo, se igramo, zabavamo,

seksamo, uzivamo in nic ne delamo. Naslednjih 40 leT suzenjsko garamo,

da prezivimo svojo druzino. Nato 10 let uganjamo opicje norcije, da

zabavamo svoje vnuke. Zadnjih 10 let pa posedamo pred hiso in lajamo na

vsakogar, ki pride mimo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

To bi mu bilo res najlep?e darilo ob odhodu v zaslu?en dirka?ki pokoj obenem pa dokaz, da je najve?ji dirka? vseh ?asov saj je krojil sam vrh F1 celih 15 let, prakti?no od za?etka do konca svoje kariere :rispekt:

Druga?e pa kaj naj re?em o dirki - ni? posebnega, ?umi je suvereno opravil s ferrarijevo doma?o dirko, Kimi se je edini dostojno kosal z njim. Odli?en dose?ek Roberta Kubice (zgleda, da je iz pravega materiala, da bo neko? tudi prvak) in velika smola ali pa pretiravanje Alonsa in malo manj?a smola Masse, da je ravno takrat zapeljal v gost dim in verjetno spu??eno olje iz alonsovega dirkalnika.

Druga?e pa sta me spet ob ?ivce spravljala Mirsad in Franci, ki bi pri tolkih letih spremljanja in udejstvovanja v dirka?kem ?portu ?e lahko vedela, da ?e Massa blokira kolesa pri zaviranju in da je skidmark dolg 60 - 70 metrov in da gre nato zaradi tega v boks ni krivda v tresenju krilc ampak je to za?lajfana guma.

Da ne govorim o njunem navija?kem poro?anju in iskanju krivcev za Alonsov odstop v komisarjih FIA-e, ?e?, da so to povzro?ili s kaznovanjem Alonsa in izgubo petih ?tartnih mest?!?!? ?e dobro, da za to nista bila kriva ?e Kubica in Massa, ki sta Alonsu dihala za ovratnik in je moral po ravnini ti??ati do konca, da ne bi bil prehiten.

Je pa ta kazen zanimiva predvsem v primerjavi s tisto ?umijevo v Monaku samo s to razliko, da se je on iz kazenskega zadnjega mesta prebil na kon?no peto in to na dirkali??u, kjer je prehitevanje skoraj nemogo?e. Prav dobro se spominjam kako je takrat Mirsad govoril, da je kazen popolnoma upravi?ena oz. celo premajhna, medtem ko pa je zdaj govoril o o?kodovanju Alonsa in kako je kazen nefer, ker je evidentno vidno, da to ni storil zanala?? - mislim kr neki, kot da bi bil isto?asno fotr in mat od Alonsa.

In da ne bi bilo konca njunega navija?tva sta se najbolj zgra?ala, ko so alonsovega dirkalnika dvignili in imeli obe?enega na dvigalo. Po njunem zato, da ga lahko poslikajo od spodaj in da odkrijejo renaultove skrivnosti - hmm katere ?e, a tiste zakaj ni ve? tako konkuren?en kot na za?etku sezone? Je pa takrat Mirsadu izpadal ena izjava, ki sem se resni?no nasmejal. Izjavil je nekaj v tem stilu, da so italijani javno obesili in razgalili Schumacherjevega najve?jega konkurenta Alonsa - nato se je hitro popravil, da gre za dirkalnik. :lol:

?e dobro, da obstajajo prenosi na HTV, kjer komentatorja veliko bolje in bolj zanimivo spremljata in podajata dirko ter i??eta dobre in slabe lastnosti pri vseh ekipah in dirka?ih in se distancirata od navija?tva in rumenega tiska. Da ne govorim o tiskovki, ki jo Mirsad, prepri?an v svoje znanje simultanega prevajanje, prakti?no uni?i medtem, ko jo hrva?ka komentatorja pustita v originalu in jo prevedeta naknadno, ko dirka?i govorijo v svojem jeziku.

Da zaklju?im: zadnje tri dirke znajo biti zanimive kot ?e dolgo ne, ker zdaj bo ?lo na no? :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Anketa
Napisano

Ok tole je ?e precej politi?no podro?je gre pa moj odgovor pod to?ko b - fant misli, da je faca in da vse zna in pozna ter se zraven ?e zajebava pol k pa pizdarija rata je pa ves bogi in mu mora cela Slovenija pomagat potem pa je ?e tako nesramno aroganten, da izjavi, da naj mu naslednji? hitreje na pomo? prisko?ijo :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Napisano

Najprej je bil Manga potem risanka in zdaj film! SPloh ne gre za za?etke driftanja tukaj, ker ti segajo dlje v zgodovino kot le nekaj let. Gre se o enem fanti?ku, ki vbistvu ni ?elel nikoli biti dirka? saj je bila hitra vo?nja njemu "vsiljena" in v njej ni videl ni? zabavnega. Od svojega 15ega leta je moral za o?eta preva?ati tofuje preko prelaza Akina. In do takrat, ko je dobil izpit je bil ?enatreniran kot norc samo ni o tem nikomur povedal, ker je bilo to zanj vsakdanje. No in po spletu naklu?ij potem postane v bistvu najhitrej?i touge dirka?. Downhill dirke so zakon! :rispekt: Sliko tega Takumija vidi? v mojem avatarju. Sama serija pa velja kar za kultno ?tiri sezone ?teje pa par celove?ercev (v bistvu je to tudi 3. sezona). Zadnji pa je film. 4. stage je pomagal posneti in prikazati tehnike sam drift king Keichi Tsuchiya - upam, da sem prav napisal :P(JA MARKO, TOLIKO DA VE?!!), vozil je avte za demonstracijo, posneli so zvoke vseh pravih avtov itd... V glavnem dobra zadeva ampak, ?e se je loti? gledati se jo spla?a od 1. stagea. Po ene 5ih delih postane? odvisen od naslednjega dela saj so ponavadi dirke med dvema deloma. Za?ne se proti koncu enega dela, ko postane napeto pa si mora? ogledati naslednji del. Sledi spet zgodba in potem spet dirka....

Aja in ne zaposljuje me ve?, sem ?e kon?al z matinejo. Zdaj pa spet GT4 ?pilat (ok pa spet sem za?el Final Fantasy X sramezljiv )

Klele te ?isto razumem saj sem pred nekaj leti bil ?isto pe?en, ko sem gledal tole serijo. ?e me kdo vpra?a kaj je tako norega na teh risankah, mu sploh ne znam povedat (si mora sam pogledat) - v glavnem zadeva vle?e in vle?e. Potem sem na serijo malce pozabil do letos, ko sem opazil, da je zunaj ?etrti stage in potem so se ob?utki spet ponovili - cool :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Napisano

Po dolgem tuhtanju bi, ne bi sem si kon?no v?eraj le pogledal ta film in mi je bilo na koncu tako prekleto ?al, ker tako obupno bednega filma ?e dolgo ne.

?e za glavnega igralca postavi? enga sorry ass whiteboy trailer tresh rednecka, ki ga upodablja nekdo, ki za igranje v filmu ?e sli?al ni in zraven nima? niti po?tene zgodbe, ki jo je manj kot v podpovpre?nem reperskem videu verjetno ni niti bo?je pomo?i, da bi to bil uspe?en film.

In ker sem glih omenil reperske videje je F&F3 zgolj in samo to in v bistvu je to ?e najbolj?i del vsega tega - se pravi zlo??ena plo?evina, pomanjklivo eroti?no oble?ene ma?kice in ustrezna glasbena podlaga. In to je to.

Samo dogajanje je pod kritiko brez repa in glave z nametanimi scenami, kot bi jih delalo trideset scenaristov vsak zase in ko pride akcija je ta bolj borna od dogajanja na najslab?i slovenski dirka?ki prireditvi, da sploh raje ne omenjam recimo best motoring, top gear, fifth gear itd, ker bi to bila ?alitev za te oddaje.

In ko re?iser posku?a poja?ati dogajanje mu zgleda ne uspe druga?e, kot da se zate?e v konstantno zaletavanje z avtomobili, ki zgleda pateti?no - bum bum bum pri pedeset na uro.

Liki v filmu so popolnoma neizdelani oziroma se njihovo znanje pri pozitivcih naglo izbolj?uje premosorazmerno z zmanj?evanjem sposobnosti pri negativcih. Glavni negativec na za?etku odrift na milimetre natan?no v parkirni hi?i a na koncu ne zna niti po eni cesti peljat ne da bi se zaletaval in celo zgrmel v prepad.

Ehhh...k***c

Ma bolj?, da neham pa grem raj? Street racers Summer Action pogledat, da si ukus popravm. :)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tle se strinjam, no sicer pa je v preteklem cajtu zato Rubinho velikrat kmeta brez zemlje ?pilal! :hohoho:

saj Rubens se je itak res igral kmeta in pol so se do njega tudi tako obna?al :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Glavno pa da ni ?umi zmagal! :P

no ja, saj je res bolje da ni zmagal, ker bi bila napisana spet ena stran postov, kako Ferrari ravna ne?portno in preferira ?umija. :whatever::pepsi:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.