Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Ampak glede na to

si je verjetno zaslu?u tole ;)

post-133-1152537834_thumb.gif

tud Zidane je pa? bad boy, da ne bo samo Matterazzi - ampak so pa fudbalerji verjetno najve?ji mehku?ci pod soncem, ker tolk valjanja in jokanja ni v nobenem drugem ?portu - po?asi mi ratuje jasno zakaj Severnoamerikanci ne marajo soccerja - in prav imajo :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ajaj Zidan, Zidan... na koncu kariere pa s tak?nim izpadom - od junaka do bedaka ;)

Je pa zmaga Italije po moje, na videno, nezaslu?ena, ker kaj so jim delali ostareli Francozi v drugem pol?asu in podalj?kih, da ne govorim takrat ko so imeli ?e igralca manj - Italijani pa niso spacali skupaj ni? pametnega in so vseeno prvaki.

Tak?en je pa? nogomet in imam ga polhn k***c in se zdajle zavezujem, da ga vsaj eno leto ne gledam ve? - cross my heart and hope to die :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

E Labi,to se pa definitivno strinjam s tabo,tak slabega prvenstva se tudi jaz ne spomnim! :(

P.S.organizacija seveda ne ?teje.... :P

Kar je res je res :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e ena revija portugalskih nami?ljenih prekr?kov. Definitivno s C.Ronaldo zaslu?i nagrado za najve?jega bleferja - bljak. Se opro??am vsem, ki navijate za Portugalsko sam so si popolnoma zaslu?ili tale ass whooping time, ker take sorry ass ekipe, ki tudi na tekmi, ki ne odlo?a o ni?emer (?ez en mesec nih?e ne bo vedel kdo je bil tretji in kdo ?etrti) ne more iz svoje ko?e in lahko bi rekel da so nami?ljeno padli za Nem?ijo ;)

Finale

Zidan ne bo pustil zmago Italiji in bo ?el veli?astno v zaslu?eni nogometni pokoj :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?al mi je samo za Angle?e, ki so izgubili na loteriji proti bleferjem in jokajo?im padalcem. Rooney bi ga moral vsaj oreng zbrcat, da bi se imel vsaj ur?eh cvilit in se zvijat. ;)

hvala k****u, da so Francozi napi?ili tele bleferje in hollywoodske igralce... tolko padanja in izsiljevanja navideznih prekr?kov ?e nisem videl - za bruhat. ?e dobro, da je bil sodnik na nivoju in ni nasedel filmskim vlo?kom, ?eprav bi jaz na njegovem mestu vsem tem diverjem z C.Ronaldom na ?elu potalal kartone.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

letos so mi?elinkoti vsaj tekmovali in ne tako kot lani, ko so stisnili rep med noge

Me je pa presenetilo to, da se je, kljub lanskoletni sramoti, zbralo vseeno toliko ljudi. ?e bi mene tako nategnili sigurno ne bi ?el ?e enkrat na limanice in bi sigurno bojkotiral dirko.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To, to ... Francozi so spra?ili nadute riti :D - to je edino pravilno, ker zgleda, da so se namesto z uigravanjem in treniranjem ukvarjali s snemanjem reklam.

?al mi je samo za Angle?e, ki so izgubili na loteriji proti bleferjem in jokajo?im padalcem. Rooney bi ga moral vsaj oreng zbrcat, da bi se imel vsaj ur?eh cvilit in se zvijat. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

evo trenutno razmerje sil v leto?nji F1 se je lepo pokazalo v Silverstonu

1.) Fernando

2.) Michael

3.) Kimi

druga?e pa ve? ali manj dolg?as razen postankov je vse potekalo kot na ringel?pilu.

haha - isto sranje drugo pakovanje

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma to je blo tko na hiter. Kolega me je poklicu in sem se takoj odpravu. Drga? pa tudi nova?ijo pogodbeno rezervo za oklepni bataljon. Hmm, mogo?e se pa vpi?em :ne vem:

se prav pride? na naslednje sre?anje s tankom ? :hohoho:

Ne, ne, to ti je pogodbena rezerva, ki jo opravlja? ob redni zaposlitvi. Cca 10 vikendov na leto (od petka do nedelje), cca 35.000 SIT na mesec. Pa pla?a ti ostane ista (za ?as ko te ni v slu?bi), razliko pokrije dr?ava tvojemu delodajalcu.

?e prera?una? v ure je to skoraj 900sit/uro kar niti ni tako slabo.. potemtakem je men dr?ava dol?na kak?nih 6 miljonov in pol za tisto leto ?ivljenja, ki so mi ga prisilno odvzeli za kvazi obrambo domovine (su?enj.press). :huh::lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ni tezko argentini razturat ce se srbom ni dal nic...so se skregal med sabo

vseen pa so lepo igrali argentinci, najlepsi goli do zdaj so padli.

in glavno da so zgubil srbi (ups a sem to naglas povedal :) )

Jap, malce spominja na tisto slovensko odisejado pred 4 leti, ko se je Zlatko namenil kupiti ?marno goro a mu jo Sre?ko ni hotel prodati :ne vem:

Druga? bi pa moralo biti 8:0, ker so Argentinci dali regularen gol pa ga je sodnik razveljavil zaradi domnevnega offside, v drugem pol?asu pa je bil prekr?ek za 11-metrovko.

Me pa pri nogometu najbolj motijo teatralni vlo?ki, padav?ki in zvijav?ki, ki delajo tak?ne skrem?ene face, kot da imajo ravnokar spiralni zlom stegnjenice, zdrobljene ledvi?ne kamne in odtrgano desno jajce.

Mislim, da bi lahko v ameri?ki filmski akademiji uvedli novo kategorijo z imenom "Best soccer teatrical expression" .... and Oscar goes to *vstavi ime poljubnega nogometa?a*

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zmanj?ana poraba goriva in ameri?ani
Napisano

Spet en nateg, za Ameri?ane pa bi bilo dobro, ?e bi vsaj za polovico zmanj?ali prostornine motorjev na svojih avtih, pa bi ?e bil ogromen prihranek. Ampak ne, povpre?je na dru?ino je tam okoli 15-18 litrov prostornine <_<

Lp

pa ?e bi zmanj?ali ?e velikost in te?o njihovih "tankov" in izbolj?ali njihove avtomatske menjalnike ter se izognili vo?enj z avtom iz gara?e do po?tnega nabiralnika ali kante za smeti...

Do zdaj jim tega ni bilo treba saj jim je za tak na?in "pomagala" tudi dr?ava z neuvedbo dav??in tipa tro?arine tako, da so se ?e pred kratkim vozili napol zastonj. Zdaj ko je ?la nafta v nebo jim pa tudi ni?je cene od evropskih kaj dosti ne pomagajo saj jih zdaj tepe ogromna poraba njihovih "po?asti"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PROBLEM PRI MAZDI 323 F 1.6 16V
Napisano

Ker pravi?, da si nehal avto vozit v zimskih mesecih in ?e posebej, ?e si pred okvaro pumpe imel ve? kratkih vo?enj je to kar je napisal Sirius zelo verjetno ?e posebej, ker je nato avto stal pol leta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

uradno se zahvaljujem Savdijcem in Tunizijcem za rezultat 2:2, katerega sem to?no napovedal pred tekmo in zaslu?il plato :pepsi::bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

evo trenutno razmerje sil v leto?nji F1 se je lepo pokazalo v Silverstonu

1.) Fernando

2.) Michael

3.) Kimi

druga?e pa ve? ali manj dolg?as razen postankov je vse potekalo kot na ringel?pilu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

blindek, zdaj pa si me ?e ?ist zmedel... najprej govori? o varnosti v Ferrariju, ki je manj smrtno nevaren od Pou?elna, zdaj pa to ni ve? Ferrari ampak Porsche in to ?e njihov kamion z imenom Cayene in mo?akar ni umrl od trka ampak se je zadu?il z ?ve?ilko. :unsure:?zmeden? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ferrari
Napisano

torej govora o ferrariju

oni dan se je zgodila nesre?a, en tu z okolice ga je verjetno zgrabil infarkt in je odpeljal na drugo stran, ko je nek hrvat priletek z njegovim ferrarijem in sta ?elno tr?ila

tisti model ko ga je zgrabil infarkt je imel nekega peugeota in je bil na mestu mrtev :(

saj vem, da ni sme?no ampak, a si ziher, da tist ata v pugiju ni umrl zaradi infarkta? :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.