Sem se prej?nji teden malo pred sedmo uro zjutraj peljal po Ljubljanski obvoznici v Avstrijo na smu?anje. Cesta skoraj prazna. Vsi Ljubljan?ani ?e spali. Sami zaspanci in lenuhi v tej Jankovićevi Ljubljani. Dan se zjutraj lovi! In to tako, da se prej vstane! Ne pa pol divjat po cesti.
Boss, kdaj pa ti zjutraj vstane? in kdaj gre? na ?iht?
obi?ajno grem od doma ob 5-ih, ampak zadnji? so ble izredne razmere in sm ?e mal potegnu v popoldansko izmeno. Druga? pa nism iz LJ, ?e name cilja?.....
Bemu ?e tko ne maram klicat zdravnikov al pa karkol kar se je treba naro?it. In dans pokli?em za o?ala pa re?m, da bi se rada naro?ila (sem ?e prej tja hodila), pa me upra?a kok sm stara. Povem, pa prau, da zdej imajo samo ?e za mladino. Grrr.. Pa pra?am od kdaj zdej to, pa prbije da to po novem Da ne bi slu?ajn oni tega kej prej sporo?il, da si js poi??em novo okulistko, ne pa da brezveze kli?em tja In zdej ?e novo okulistko najdt in dans itak nbena ve? ne dela, glupe uradne ure naro?anja
zakaj ima toliko Rusov kamere montirane v vozilih - enostavno zato, ker ko ?akajo na kri?i??u lahko un pred njim vr?e v vzvratno prestavo in po gasu, a kriv je pa kao un ki je zadaj (prakti?no vedno), no izsiljevanje za ? se potem hitro lahko za?ne, kamerca pa naj bi deloma prepre?evala take svinjarije.
u na?i dr?avi pa video gradiva nemore? uporabit kot dokaz(ker si ga kao snemu brez njegovga dovoljenja) in bi na konc zarad tega ?e ti fasu kazn
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
...ker je gospod s klobukom na glavi nikoli ne uboga...
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani