Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A ?ele ob osmih gre? na ?iht? Jaz grem ob 5h.

Sami lenuhi, ki bi samo spali.

Sem se prej?nji teden malo pred sedmo uro zjutraj peljal po Ljubljanski obvoznici v Avstrijo na smu?anje. Cesta skoraj prazna. Vsi Ljubljan?ani ?e spali. Sami zaspanci in lenuhi v tej Jankovićevi Ljubljani. Dan se zjutraj lovi! In to tako, da se prej vstane! Ne pa pol divjat po cesti.

Boss, kdaj pa ti zjutraj vstane? in kdaj gre? na ?iht?

obi?ajno grem od doma ob 5-ih, ampak zadnji? so ble izredne razmere in sm ?e mal potegnu v popoldansko izmeno. Druga? pa nism iz LJ, ?e name cilja?.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pejdi kak?no minuto prej od doma! Bo? vidu, naenkrat bo svet lep?i.

zadnji? sm ?ou ?e ob 8h od doma pa ti povem, da je isti qrac :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, me?ka?ev sploh ni tako grozno veliko, kot tukaj vi pi?ete.

ohoho pa jih je, zdej to ?e bolj opa?am, odkar se po stari cesti vozim :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni ?udno da gre SLO v maloro...kupil na ebayu iz DE smu?arsko ?elado katera je pri nas 180 EUR....za 95 eur s po?tnino. :blink:

isto sm js dobu batne obro?ke za svojo GT-jko, pri nas 110? Ebay 65? s po?tnino vred :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Bemu ?e tko ne maram klicat zdravnikov al pa karkol kar se je treba naro?it. In dans pokli?em za o?ala pa re?m, da bi se rada naro?ila (sem ?e prej tja hodila), pa me upra?a kok sm stara. Povem, pa prau, da zdej imajo samo ?e za mladino. :angry: Grrr.. Pa pra?am od kdaj zdej to, pa prbije da to po novem :angry: Da ne bi slu?ajn oni tega kej prej sporo?il, da si js poi??em novo okulistko, ne pa da brezveze kli?em tja :angry: In zdej ?e novo okulistko najdt in dans itak nbena ve? ne dela, glupe uradne ure naro?anja :angry2:

banda ena :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po novem naj bi veljalo, da lahko snema? in z posnetkom ugotavlja? svojo nedol?nost. Za ugotavljanje krivde so pa potem drugi. :)

Samo to naj kdo preveri, recimo Zmaj naj malo povpra?a ?e to velja :blush:

mo?no da so kej zakone spreminjal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zakaj ima toliko Rusov kamere montirane v vozilih - enostavno zato, ker ko ?akajo na kri?i??u lahko un pred njim vr?e v vzvratno prestavo in po gasu, a kriv je pa kao un ki je zadaj (prakti?no vedno), no izsiljevanje za ? se potem hitro lahko za?ne, kamerca pa naj bi deloma prepre?evala take svinjarije. :cheers:

u na?i dr?avi pa video gradiva nemore? uporabit kot dokaz(ker si ga kao snemu brez njegovga dovoljenja) in bi na konc zarad tega ?e ti fasu kazn <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.