@Mally,..kako rata povozt ma?ko v naselju,..?e ti sko? 2m pred avto, ti tud bremzanje n? ne pomaga,..tud ?e pele? 50 na uro
zadn? mi je sko?ila pred avto,..in sm ?la 50 na uro,..pa nism mela niti cajta zabremzat,..se ma tista ?rna mucka zahvalt za svoj ?ivljenje samo hitrim ta?kam :ne vem:
Tue, 11.03.2008 - 17:39:38 Hladna je i mar?na noć. Noćni leptiri su zacrnili lampu. Dok promatra? ?to rade bića noći ne zapa?a? kako je vrijeme brzo leti. Odjednom trzaj, te shvati? kako je 10 minuta pro?lo.
Mon, 10.03.2008 - 17:24:20 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.
Sun, 09.03.2008 - 15:45:38 Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.
no k ti bo to naredu 5x v enem dnevu,..bo? pa joku
Sej vem, da ne morva met enak IP...ma dans ne? ne ve?.
Ally...Simse mi je uspelo downloadat ...zdaj ?e pa DVD-je kupit in gremo na?i...zgublat cajt.
hehe,.. sam,..te opozarjam, da tlele ni ne vem ka?ne akcije,,...je bl babja igra moja bratranca sta oba v prvem poskusu uspela ubit simsa, pr kuhanju,...?tedilniki radi gorijo, priporo?am da nabav? fire alarm
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja sj pr men je blo tud pono?...pa ?e ?rna ma?ka,..in pol se ?udn zakaj je ?lo use narobe prej?n tedn
hec
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani