Skoči na vsebino
MUCA
Napisano

ja sj pr men je blo tud pono?...pa ?e ?rna ma?ka,..in pol se ?udn zakaj je ?lo use narobe prej?n tedn :hohoho:

hec

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

@Mally,..kako rata povozt ma?ko v naselju,..?e ti sko? 2m pred avto, ti tud bremzanje n? ne pomaga,..tud ?e pele? 50 na uro :(

zadn? mi je sko?ila pred avto,..in sm ?la 50 na uro,..pa nism mela niti cajta zabremzat,..se ma tista ?rna mucka zahvalt za svoj ?ivljenje samo hitrim ta?kam :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:D poznam te popadke ally :P jih ma moj tut <_<

Tue, 11.03.2008 - 17:39:38 Hladna je i mar?na noć. Noćni leptiri su zacrnili lampu. Dok promatra? ?to rade bića noći ne zapa?a? kako je vrijeme brzo leti. Odjednom trzaj, te shvati? kako je 10 minuta pro?lo.

Mon, 10.03.2008 - 17:24:20 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Sun, 09.03.2008 - 15:45:38 Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.

<_<

no k ti bo to naredu 5x v enem dnevu,..bo? pa joku :D

Sej vem, da ne morva met enak IP...ma dans ne? ne ve?.

Ally...Simse mi je uspelo downloadat :)...zdaj ?e pa DVD-je kupit in gremo na?i...zgublat cajt.

hehe,.. :bravo: sam,..te opozarjam, da tlele ni ne vem ka?ne akcije,,...je bl babja igra :D moja bratranca sta oba v prvem poskusu uspela ubit simsa, pr kuhanju,...?tedilniki radi gorijo, priporo?am da nabav? fire alarm :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty drugi? saj po vrsti razpored.

Zelc99 22.475

Allyssa 11.931

Havanitos 9.491

iceboy 7.403

Markoslav 3.953

banshee51 3.365

mallybloody 1.261

In ?e ena novost allyssa je napredovala v hunterja ker je dosegla 7 nivo :bravo::jupiii:

Glede pozicije z savezom pa le tako naprej :bravo:

in kaj to pomen? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Poky.... Rep, 4 ta?ke, pa smr?ek... :angry::angry::angry:

no k najde? 4 ta?ke, rep, pa smr?ek,..pa glej da bo mlado meso,..pa pridem na kofy pogledat cmr?ko,..

joj mejhni ku?ki, mucki,.. kjuti kjut :ljubezen:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.