jest sm tud pozorno spremlu dirko...zdi se mi mau nepo?ten d usi obsojajo Ferryri, ker ni pristal na izgradnjo ?ikane. pravila so pravila, in steze ne mor? kr tko ?ez no? spremenit. k se pa enkrat pravila za?nejo kr?it, se pa kr?ijo na veliko, tko d...bolje da se sploh ne kr?ijo.
sploh pa jest to tkole gledam...mishelin je pa? pripravu preslabe gume za to dirkali??e in ?e pa? dirka?i no?jo derkat je to njihov problem, pa? ne bo to?k...res so prikraj?ani navija?i, kar je edino ?koda.
mislm da je tole obsojane ferrarija brezpredmetno, ker ?e lahko mishelinove ekipe takole sceno, pol bi loh tud bridgestonove ekipe nardile, ker imajo ob?utno slab?e gume letos...je pa seveda to sam moje mnenje.
Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.
In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.
?e me spomin ne vara si bil ?e enkrat "izzvan" na tem forumu.....oziroma si kar napadel brez razloga...in ?e se ne motim je blo to pri ene postu neki u zvezi s slovenskim pravopisjem bla bla bla......
Chill out man.... ki ti res ?kodi! Pa neglede na use tvoje mo?ne in ne vem kake argumente ki jih navaja? sebi v bran..... That was your choice......not ours......!!!!
Lep dan
daVid
Kaj bi rad zdaj s tem povedal? Tam sem imel popolnoma prav. Le tu in tam se najde nekdo, ki pa? misli, da zadevo obvlada bolj od bodo?ega akademika. Va? problem.
Sicer pa, kurc vas gleda vse skupaj. Kar nadaljujte so to va?o intelektualno diskutabilno konferenco na visokem nivoju
, jaz pa vas bom zapustil.
Kyuss bodo?i akademik...o?itno ti tvoj akademski naziv dviga tvoj superioren EGO nekam v vi?ave.....Tvoj problem!
Mi bomo nadaljevali z na?o intelektualno diskutabilno konferenco na visokem nivoju oziroma na nivoju ki ga bomo usi dobro razumeli....ne samo va?e viso?anstvo....
Sicer ima ta forum prost vstop.....u can go in or out....and we wont notice it.......
Pa sre?no pot kyuss
Aja pa ?e ?e ima? spor s to?nodolo?enimi na tem forumu to ne pomeni da lahko po?ilja? v k***c tudi vse ostale.....in prav ta izjava nakazuje na tvojo fascinantno bodo?eakademsko osebnost....
Kolki? ?e vas naj prosim, kaj lahko prenehate?! Kyuss ti pa prosim vzemi tableto persena ker meni ?e gre? tudi na ?ivce s tvojimi primitivnim na?inom! Prosim vas, jaz upam vsaj in vem da katere sem spoznal iz foruma ste zelo vredu ljudje...., pa ne mi prosim s takimi vsi bi se nekaj tepli.... ( kaj ni ?e dovolj nasilja na svetu, potrebujemo ?e to tukaj? ). Tomi ti pa si meni prav ql forum ?ivi ( brez tebe in Davida ni forum ve? to kaj bi bil ) , hec mora bit, pa ?e sem za koga kmet pa? sem kaj naj jaz se ne sekiram... ! Pa mislim da si Kyuss iz Prekmurja? Koliko prekmurcev pa jaz poznam pa so samo vredu ljudje, kaj pa je s teboj pa nevem...?
?rnobil. press
?ala mala...da ne bom ?e enega spora zanetu tle gor.....
Komar, jaz ti pravim, da ne provociraj. Celo pa ne o strokovni pomo?i, ker je tvoja samorefleksija na nuli. To si dokazal ?e s kmeti. Da se ne bom spu??al v analizo tvojih drugih objav.
In ?e ste ?e v?eraj razpredali, da sem otrok, ki ima mi?ice samo za ra?unalnikom ... Povejte lokacijo, kje se dobimo in se o vsem na popolnoma ?love?ki na?in zmenimo ob pravi dozi kofeina.
?e me spomin ne vara si bil ?e enkrat "izzvan" na tem forumu.....oziroma si kar napadel brez razloga...in ?e se ne motim je blo to pri ene postu neki u zvezi s slovenskim pravopisjem bla bla bla......
Chill out man.... ki ti res ?kodi! Pa neglede na use tvoje mo?ne in ne vem kake argumente ki jih navaja? sebi v bran..... That was your choice......not ours......!!!!
Pa se bom zapalil enkrat do konca, da ne boste v vsaki temi pod?igali in rovarili po dreku. ?e ho?ete nehati s temi spori, potem ustvarjajte debate v pravem duhu, ne pa da na vsakem koraku sku?ate va?e ?e?karije prirediti v stilu, "si videl, Kyuss, vse je en hec".
Delajte tako, kot pridigate.
Ok mislim da je blo u?eraj?njega spora to?no u?eraj ?e konec....kar se pa danes tipka pa si sam za?el.....tvoj problem....sicer pa.... BE COOL...
Ja ja eden je bil....s puncami ne po?nem tega.....jah fant je mislu da je kos mojim spretnostim....pa ni bil.....Luka to je blo u Karmi en ?as nazaj.......
So reve?a kar odnesli domov......
LP david
hehe...gentil'uomo
Karma...hmmm...hehe...pol poznas tudi Kristino
Ma bu?ec...kr odnest so ga mogli..hihi...upam, da si si vsaj karjolo zdej nabavil...ce ne pa ti jo bomo mi in jo polepli z nalepkami v stilu (va? odvoz sponzorira www.mazda-si.net) sam moras obljubit, da jo bos zvesto uporabljal
hihihi zmenjeno.....jest sem za pod pogojem da mi zrihtaste eno tako zlo?ljivo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tomi ma kaj dela? tuki gor....ala delat pa ?olde slu?it....al si se odlo?u da bo raje kar natiskal to?? hihihihi
LP david
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani