Nisem ravno ekspert za ru??ino, ampak ?e sem tole prav razumel, Japonci svoja vozila predelujejo tako, da so po izgledu vsaj podobna starim Ruskim kombijem.
No, glede na to, da sem zadnje ?ase moral v nekaj avtomobilskih salonov na ogled novih vozil, jih popolnoma razumem...
zgoraj desno v brskalniku ima? me?ik batn 'translate'
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Namre?, v slu?bi me je izzval 20 let mlaj?i sodelavec, da me premaga.
Moram pa ppovedati, da ima tudi pribl. 20 kg ve? kot jaz. ?e padajo stave, kdo bo zmagal.
Za sparing partnerja sem vzel 18 letnega sina, ki je izredno hiter. Prvi? sem tekel 9,1,drugi? pa ?e 8,7.Mislim,da rezultat lahko do konca tedna ?e izbolj?am
Slabo je pa to, ds sem si rahlo pretegnil levo me?no mi?ico.
No ti in tvoje misice niso 18
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povpre?ni voznik, ki se vsak dan vozi od to?ke a do to?ke b in nazaj, bi v dani situaciji vsaj stisnil bremzo pred trkom.
prej mogo?e odvil v levo, ali lako je biti pametan sada. ?e eno vpra?anje tukaj je zakaj sistem ne vklopi dolge lu?i, ?e je ?e vse avtomatizirano? ?ista tema, nobenega nasproti....veliko vpra?anj je, a en odgovor bi lahko bil da senzorji ne rabijo svetlobe....jo pa rabi operater...
Nore reflekse (in zbranost) bi morala imeti ta operaterka, da bi karkoli spremenila. 99.9% voznikov bi povzro?ilo isto nesre?o, pa bi bila samo ?e ena statistika ve?, tako je pa ?lanek.
Ne prepoznas sarkazma....
Pe??i, kolesarji in njihov samoohranitveni nagon v vsem svojem sijaju:
Uberjevo samovoze?e vozilo je v mestu Tempe pri Phoenixu do smrti povozilo 49-letno pe?ko, ki je nepravilno pre?kala cesto.
ampak bistvo je, kot pi?e v ?lanku, da vsa umetna inteligenca ne more reagirati na nepredvidljiv ?love?ki faktor....torej v enem stavku izni?eno vse. Kako bodo potem samovoze?i na cesti z voze?imi?? Nemogo?e.
Seveda, so pri Ducatiju takoj po dirki za?eli ugotavljati vzroke za Lorenzove te?ave z zavorami. Ko so razbit motocikel pripeljali v gara?e, so odkrili, da na njem manjka ena zavorna plo??ica, zaradi ?esar bodo zdaj temeljito raziskali, kako je do tega sploh pri?lo. Sicer pa Lorenzo z dogajanjem na prvi dirki ni najbolj zadovoljen.
Here we go! Karte za Misano ?e v rokah, mogo?e pa gremo ?e z ekipo v Brno
Sem gledal v?eraj eno oddajo o F1, pol ure samo o varnosti, varnosti, varnosti, novem ??itniku za glavo, omejitvah hitrosti izven steze....popolnoma ni? o dirkanju...potem pa pomisli? na tole. Ta vikend v Katarju 340km/h 2m od stene
Verjetno dvigala, kjer v naprej poves nadstropje, sistem pa pove kater lift. Ce gres pa samo notri se pa zapre brez gumbov za nadstropja. Pa mal starejsa pa mas win win...
V kristalki so se stalno izgubljali s tem
Kak?na fb skupina o ?ivalih ipd. Ornk lep in drag je main coon
da ga mas pol not zaprtega, ker se bojis da bo zginu....nesmisel
Teli paski macki imajo gene maicona, lej naso zver. Je pa nekaj dela z udomacitvijo in veterinar seveda. Jasno da je imel zapackana usesa, ostalo pa bp, kri gliste pa to...
Cca 14 dni je rabil da nas je sprejel potem pa zunanjost, cel smeh konje dalmatinec prvic videl sneg...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zgoraj desno v brskalniku ima? me?ik batn 'translate'
Povezava za deljenje
Deli na druge strani