Žena in jaz sediva s še dvema zakoncema pri mizi, jemo, pijemo in se pogovarjamo... Pa gre žena na stranišče in, normalno, gre prijateljeva žena z njo. Čim odideta, se oglasi prijatelj:
- »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervoar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!«
- »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal: KURILNO OLJE.«
- »A si nor? … pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?«
- »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje …. ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili...«
Od kar so v decembru menjali kos za 2400€ (pa nočejo povedati kaj - še ceno sem zvedel čisto slučajno) so se težave nekako umirile. Od novega leta dalje samo še motorno olje tankamo in nafto dolivamo...
Dejansko dela nekaj več kot 0,25% mešanico. Na 390 litrov nafte gre 1 liter olja in 0,4 litra ad blue...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Draga, mi greš v trgovino po pivo?"
- "Joj, veš, kako je zmrznjeno zunaj! Kaj če padem?"
- "Ja, pa vzemi v piksni, da ne boš razbila, če boš padla..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani