Skoči na vsebino

Kar sem napisal, sem napisal: uradno imajo blokado na 105 km/h. Me pa zanima, koliko je bila pa dejanska hitrost. Tudi skuterji imajo blokado na 45 km/h, pa dobi? marsikaterega, ki se vozi 70...

Blokada je URADNO NA 100km/h.

Max dovoljena hitrost na AC je 100km/h.

Tovornjak ima blokado na 90km/h, max dovoljeno hitrost na AC pa 80km/h...

Je pa vpra?anje, zakaj je mazda dobila kombi v zadek...kar je povzro?ilo to razdejanje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novej?i busi, ki imajo digitalni tahograf imajo blokado na 100 km/h...?e je umerjen s obrabljenimi gumami, pa montira nove, pride do cca 103...

Pod breg gre max 105...potem se avtomati?no pri?ge retarder...

Avtobusi z analognimi tahografi in starej?i...+20 let gre pa tudi 130 in ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meni so pa sme?ni modeli, ki, preden sploh gredo prvi? kolesarit, nabavijo kolo za 3 tiso? ?, dres kot princeske in razlagajo kako so ?li od Kopra do Izole po kolesarski cesti(tja in nazaj 10 km).

Tudi avto za 100 000 euri?ev se kupi...in se pelje od Kopra do Izole in nazaj...pa ka?e tako in druga?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja potem si pa ti zrel kar za meni?derja.

Narejeno. :)

Kakr?na prireditev tak?na pesem. O?itno smo poslali pravo "jamranje".

Danes malo bol podrobno poslu?al to pesem...

To za mene ni pesem...neko ?temanje...nerazlo?no kri?anje...v glavnem podn od podna...

Saj mogo?e punca zna peti...je zmagala na kak?nih karaokah...samo s tem komadom je pri meni minus dobila...

Nisem strokovna ?irija...samo komad NE GRE V U?ESA...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ne zagovarjam...

Ni prav, da je neregistriran...ni? ni prav, kar je v prekr?ku...kar se pa te?e tovora ti?e...

Lahko je tovorno vozilo s skupno te?o 3,5 tone...nosilnosti 1200kg...na katerega je nalo?il 1800 kg...

Tudi mi smo v osebnih avtih kdaj 50 % prete?ki, pa vseeno peljemo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.