A joj, drugi? povej...bom sko?u povpra?at, pa bo? takoj vedel...na?eloma pa stro?ke ne krije direkcija, ampak cestna podjetja ki so odgovorna za pravilno za??ito cesti??...na ?alost pa potem tudi tej sami zmutijo kej... :macek:
Faksiral sem na pravosodje za izpis kazenskih to?k, in sem ?e all clear .
Zanimalo me je, ker zadnja avantura je bila na stari cesti na morje s tastaro 6ko v Gr?arevecu, pa ponavadi ti nov zapis lahko podalj?a agonijo izbrisa morebitnih starih. Ta v Gr?arevecu je bla tud sme?na, zavijem z avtoceste dol, reko? ma ne da se mi tle gu?vat, pa ?e kolo imamo na strehi gremo po?asi po stari, pa me takoj za tablo pobere na 74km/h ker sem z ma?ino bremzal.... Tam pa samo smreke za tablo kraja, in ?e ene 400m do prve bajte ampak je blo prepozno
V glavnem 2 leti je mimo in sem na 0.
U, tale Gr?arevec je zmer nevaren...nekak tut sebe ne morem navadit da bi tam manj vozu...
Ampak tole ''bom stopil na bremzo, da bo videl kak heroj je'' je pa tudi otro?je no.
Ljudje pa sami kli?ejo probleme ?al. ?e ti kdo blenda za ritjo, bi se samo vpra?al kaj je narobe z mano. Izpustimo seveda pri tem une k pretiravajo z blendanjem...
Pogledu sem vse tri dele Narnie, pa kar pade? notr, sej je ?e kr dobra zgodba To pa dolg?as in bolni?ka delata, ?e ne bi se z avtom okol po tem de?ju vozu
Razmi?ljam da bi dal nazaj original zadnje lu?i...sicer me moti oran?ni smernik v njih, ampak bolj ko gledam bolj se navajam...Tako ali tako jih bom mogu snet, za ?arnico zamenjat, pa ?e pavlovi? bi rad lexuske probal na njegovi...no pa ?e original so homolomo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani