Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

jz sm pa dans tankal :bravo: prvi? motor okdar ga mam in na moje presene?enje pije tko malo da kr joj :D dal pa super 95 + 2takt racing oil (tak rde?) :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

hmm... dans me je moped pustil na cedilu sredi mesta <_< dam gas na avinku sam brrrrrr ph ph ph psssss pa se ustavim... gledam pa gledam kaj bi to blo :D beza je ?e blo mal, pod zaugom lavfal, ko si pa zaug ugasno pa brrrrrr ph ph ph psssss in ti?ina :blink: kljub temu da me je blo sram sred mesta oslarije zganjat kli?em so?olca, pa me je z njegovim mopedom ?lepno do njegovga vikenda (ca. 1km stran). Demoliram vse plastike, vzamem dol fergazor, ter na njemu spucam filter za benz, dam nazaj gor pa ista pesm brrrrrr ph ph ph psssss :blink: pa pismo rosno :P pol mi pa potegne ka ?e je diza za?tofana, in spet jovo na novo fergazor dol, ga celga raz?ravfat da sm pri?el do tisga ?ravfka z luknco :D ga spiham, sestavim skup in glejga zlomka motor deluje :bravo:

aja pa ?e na rezervo mam pipico ker ni ve? skor n? benza <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smu?arji pomo?
Napisano

priblizno na svojo tezo...ce si pa dober (recimo na pades tok) pa na vec :)

In a so ti vsec?

bolj?e na manj da ko pade? da ti jih prej odnese z noge B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

lahka se pohvalim da grem z prdecom na pumpo filat gume pa si re?em kurc gremo ?e tankat pa pogledam kolk je ?e benza pa ka?e na pal?ki 1/3 :danzoman: pije tk mal da kr joj :D ?e kr furam ta prvi tank odkar mam motor :mi pijemoo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no namizje imate?
Napisano

Evo moje novo namizje :bravo:

Objavljena slika

?e bi kdo mel slike za namizje mam cel fotose?n za tto mazdo 3 iz vseh kotov in oddaljenosti, pol mam ista vrsta barve sam da temno modra RX-8,... ?e so pa kake ?elje pa naredim namizje samo morejo biti avti v okviru igre NFS ProStreet ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kaj pa ritesnki obrat s potopom? ;)

ka ti bi mene rad beg spravo :hohoho:

kako pa to zgleda?

predvsem me zanima "landing"?

nardi? salto naprej pa? in se vraku zasu?e? ?e okoli svoje osi --> ne za popoln obrat! (noge morejo biti stegnjene in roke ob telesu) pristane? pa tako da gleda? od tam kjer si pri?el (pristane? za 180° obrnjen od odskoka)

landing pa na noge, z rokam pa nardi? en zaklju?ek da lep? zgleda. B)

Za tiste ki pa ne vejo kaj je Levji skok, to je pa v bistvu superman sam da zgleda kot da se bo? zapikno v blazine, v zadnem trenutku se pa pokr?i? in nardi? preval ter se s pomo?jo vrtilnega momenta pobere? na noge in zaklju?i? :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pohvalim se lahko da sem pri?el v ?olsko akrobatsko skupino :ouje: sploh nism vedel da jo mamo pa se neki menim z profesorco pa re?e ?e bi probal, pa pridem pa tadrug skok nardim ?isto salto naprej z obratom za 180° pa je sam rekla "kdaj ma? proste ure" :D

znam pa ?e levji skok, salta v stran, zdej se u?im ?e salto nazaj ter salto naprej z 360° obratom :bravo: pol pa pridejo ?e finte :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.