Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sme?no je, da sem sestri glih jest reku naj tam parkira, ker je blo miljon placa, tam kjer je hotla ona parkirat, je bil zmer en postran parkiran.

Jest sm ?e zdavnej zgubu vero, da je ?e kaj upanja za SLO narod... in samo ?e ?tudiram, da najdem ?iht kje v tujini...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No dva dni nazaj je sestra nabavila novo Mazdo 2. Prakti?no pol ure po tem ko jo je prevzela, se je ?e najdu en kreten na parkir placu ki ima "predebelo rit" in je moral butat z vrati v Mazdo.

Jebo ta nekulturni narod....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Real...ha ha ha.. :)

Imajo ?anse, da se poberejo na povratni, samo jim bo te?ka, edino ?e bojo z Kaka-jem in CR-jem igral. Kar bo pa sploh pateti?no, da morjo take igralce na igir??e poslat da premagajo tretjeliga?a.

Barca je premagala drugoliga?a z bistveno bolj rezervno postavo, kot tista, ki je igrala za Madrid.

Zdej pa ?e jih ?e Milan napere v CL, bojo ?e fajn gagal, da se bojo uvrstili v nadaljne boje.

Jest itak pravim, da je Real brez Ikerja slab?i kot Xerez.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Lpool je OK. Samo od angle?ov mi je dale? najljub?i Arsenal. Igrajo lep napadalen nogomet. Edino kar me mogo?e moti pri Arsenlau, da to dajanje prilo?nosti maldim, mi zelo smrdi po Kitajski fori dajat 10 letne mulce za pest ri?a v fabriko delat. So pa? cenej, kot neka uveljavljena imena. Prpele? jih kot mulce not in s pripravljen tut za "drobi?" igrat v tako pomebnem klubu. "Mulci" igrajo top nogomet prakti?no za pol cene , ni ?udno da se hvalijo z bajnim dobi?kom. Ampak vseeno mi je Arsenal od angle?ev najbolj?i, pa ?e Barcin ?olar?ek Cesc raztura tam. :)

Italjanov pa sploh ne prena?am, kot pa ?e omenjeno sem ?e posebej alergi?en na Milan. : :blush :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

HOOAH!! Barca nabila Zaragozo. Keita hat trick, ga ne bi nikoli napovedal. Messi pa ?e ni ?isto pri sebi, je zapravil kup prilo?nosti. In tudi hvala Sporting ;)

Da ?e odgovorim na debato: mah nisem niti tok Real hater, samo ne vem in mi ne bo nikoli jasno zakaj se njihova pomebnost in presti? tako omenjata, na taki zgodovini. V plus jim gre da vsaj igrajo dober in lep nogomet. In ?alotno je da so komaj to leto po 10-ih in ve? letih pridelali lastnega nogometa?a(Granero), pa ?e tega so najprej prodali... In po pravici ju prav ta, pred "desetimi" leti pridelana nogometa?a (Iker in Raul), tudi zdej in kot lansko sezono, vle?eta iz dreka. ?e Real ne bi mel Ikerja bi bil slab? kot Xerez. In ta dva nogometa?a zelo cenim, ?eprav sta od "sovra?nikov". :D

Kar ne morem re?t za Milan in Chelsea, ki sta kluba ki ju nikoli nisem prena?al.

Milan niti ni tok kriv, kot to da mi gre njihov lastnik, "novi Musollini" (Berlusconi), stra?no na ?ivce.

Chelsea pa mrcvari fuzbal... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja to je res da sem kar strasten navija? barce, samo mene vedno firbec matral zakaj, pa do zdej nisem sre?al kakih resnih navija?ev RM.

Madrid?ani majo sigurno svojo verzijo zgodbe in me matra firbec, jest sem pa? predstavil svoje mi?ljenje.

Bojo pa RM na el classicu spet sam ?oge iz mre?e pobiral... :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan - Real je Ferrari (presti?ne?) v klubski fuzbalski sceni :P

?e od?tejemo pokale, ki so jih osvojili med Francotovim re?imom*, presti? zbleti in hitro rata neka popvra?na Alfa Romeo, ?e ne Fiat....

*

Barcelona's players had a changing room visit from Franco's director of state security. He 'reminded' them that they were only playing due to the 'generosity of the regime'. Under these conditions, Real Madrid dominated the match, thrashing Barça 11?1

~Wikipedia

Jaka so ti muda bit potem prvi in s podporo re?ima je potem la?je tudi zunaj, in kot re?eno ?e od?tejemo Francotova leta, Realu ostanejo 3-je UEFA/CL pokali(La Liga pokalov tudi kaj hitro skopni)... Toliko jih sedaj ima Barca po desetletjih zatiranja in pobijanja njihovih uradnikov.

Men pa? to ne gre v ra?un, da so tok opevani, al pa so vsi pozabil na zgodovino.

Mogo?e igralcem to veliko pomeni, ker Madird kopuje le "najbolj?e" in jim to laska, ampak vseeno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Barca ga ne ?trajka, samo po?kodovani so, pa te?ak razpored so mel. In ?e frdamani rusi so mel hud krompir. Prvi gol je bil ?ista stre?a.

Da se vr?em ?e nazaj na temo Reala... Jest ne zastopim kako se lahko hvalijo z onimi pokali, osvojenimi v ?asu njihove verzije Hitlerja, Francota. Kasneje pa se je lahko duvat, ko si imel enkrat tako zaledje.

Ko enrkat pre?tudira? celo zgodovino in ?e na?in dela, ki ga imajo zdej, mi sploh ne gre v ra?un, zakaj ve?ina igralcev rine tja.

Komaj ?akam na Barca-Zaragoza. Pred dvemi leti sem si ?el u ?ivo pogledat to tekmo. Za tisto leto se je govorilo o Zaragozi kot o mo?nem kandidatu za ligo prvakov, potem so pa izpadli, takrat je ?e Diego Milito za njih igral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Evo, kon?no enga RM fana...

?e te ne moti, me resno zanimajo razlogi zakaj navija? za Real Madrid? Isto vpra?anje mam za navija?e Chelsea-ja.

To vpra?anje me ?e dolgo ?asa mu?i, pa ge ?e nisem mel prilo?nosti zastavit kakemu navija?u...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Evo eni frdamani rusi so mi ?e zjebal moje... Rubin Kazan, kje so se oni najdl zmagat Barcelono in to doma. ?e je kdo gledal temo, njihov trener je ro?ni ven?ek molil ob igri??u.

Kva sem jezn. Kr neky pa tele bunkerji pa pol ene usrane kontre...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Valda so premagljivi, sej so jih ?panci dvakrat ?olal na EU-ju.

Sam jest nisem za to da se neka euforija dela, pol pa k bojo na?i spu?il jih bojo pa vsi v drek metal pa ?infal..

Realno gledano, ?anse so male, pa naj na?i ?e tako hvalijo "team spirit". In ?e jih premagajo si potem brez dvoma zaslu?ijo WC. Ker vseeno, so ga malce preve? vmes srali, da bi popolnoma zaslu?eno ?li dol, pa ?e malce krompirja je blo da so bli ?ehi oslabljeni.

Samo ?e pa misljo na?i it dol pa spet kako 3:0 vodstvo zajebat, pa bolj da doma ostanejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gre se za to kako selektor pripravi igralce, in ?e pogledamo resninici v o?i, bo lahko Kek samo z bele?ko pr?u na igir??e ter si zapisoval Hiddinkove lekcije. Hiddink je premagljiv, samo ne za nas...

Barcelono je skoraj zjebala Hiddinkova taktika in njegovo lajanje z roba igri??a, ne pa nogometa?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

itaq poziglaec FTW... skoraj dnevno uporabljena fora... :D

Haj ?e na?im ratajo dodatne kvalifikacije, bojo spu?il tam... ekipe sko so trenutno notri so za vsaj razred bolj?e od nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

From a Dog's Diary

8:00 am - Dog food! My favorite thing!

9:30 am - A car ride! My favorite thing!

9:40 am - A walk in the park! My favorite thing!

10:30 am - Got rubbed and petted! My favorite thing!

12:00 pm - Lunch! My favorite thing!

1:00 pm - Played in the yard! My favorite thing!

3:00 pm - Wagged my tail! My favorite thing!

5:00 pm - Milk bones! My favorite thing!

7:00 pm - Got to play ball! My favorite thing!

8:00 pm - Wow! Watched TV with the people! My favorite thing!

11:00 pm - Sleeping on the bed! My favorite thing!

From a Cat's Diary

Day 983 of my captivity. My captors continue to taunt me with bizarre little dangling objects.

They dine lavishly on fresh meat, while the other inmates and I are fed hash or some sort of dry nuggets. Although I make my contempt for the rations perfectly clear, I nevertheless must eat something in order to keep up my strength.

The only thing that keeps me going is my dream of escape. In an attempt to disgust them, I once again vomit on the carpet.

Today I decapitated a mouse and dropped its headless body at their feet. I had hoped this would strike fear into their hearts, since it clearly demonstrates what I am capable of. However, they merely made condescending comments about what a 'good little hunter' I am. Bastards.

There was some sort of assembly of their accomplices tonight. I was placed in solitary confinement for the duration of the event. However, I could hear the noises and smell the food. I overheard that my confinement was due to the power of 'allergies.' I must learn what this means and how to use it to my advantage.

Today I was almost successful in an attempt to assassinate one of my tormentors by weaving around his feet as he was walking. I must try this again tomorrow -- but at the top of the stairs.

I am convinced that the other prisoners here are flunkies and snitches. The dog receives special privileges. He is regularly released - and seems to be more than willing to return. He is obviously retarded.

The bird has got to be an informant. I observe him communicating with the guards regularly. I am certain that he reports my every move. My captors have arranged protective custody for him in an elevated cell, so he is safe. For now...............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah ta teden bo se drek. Sem si vzel cajt/dopust za u?it programiranje, ki mi ?e zdej ni jasno, pa mi zmer nekaj vmes pride. U?er sem se do ene 2-eh pono? u?il, ker sem mel pondeljek fraj. No ampak so me vseeno zgodaj iz pojstle vrgli, ker je mela sestra nesre?o na obvoznici...in ker sem nase vrgu prve cune, ki so prisle pod roko, sem potem v tem smotanem vremenu v kratkih rokavih okol letal... tko da do ?etrkta ko bom mel izpit se bo glih kaka vro?ina name spravla.

Smo pa v tej zmedi vaj dva ?loveka pravli v dobro voljo... jest policaja s svojo zale?ano ?upo in sestra, ki je hotla poklicat policaje pa je klicala na .... 911 :bravo: Se nism uspel pogruntat koga je priklicala, sam so se verjetno smejal ko nori :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Da naujo na?i zdej z levo nogo igral proti SM in ?e kak trapast rezultat potegnil. Skoraj pa ne verjamem, da bi uspelo Poljakom presenetiti Slovake.

Anglezi so kaze poracunal s Hrvati.. oni so jih prejsnic zajebal, zdej so jih pa nazaj. In ?e poni?al so jih na obeh tekmah (4:1, 5:1).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gledam use te novice kako bosta Mesi in CR ostala brez SP2010.

Argentina ima ?e vseeno nekaj ?ans, za Portugalce pa se bodo sigurno vme?ali sodniki, in na?timali tekme da bo CR na prvenstvu. Navsezadnje bo zelo ?kodilo prodaji, ?e se noben izmed omenjenih ne bi uvrstil.

Glede na?ih pa nimam nobenih pri?akovanj, ker itaq zmer zajebejo v zadnjih sekundah.

Bo pa zanimivo gledat kako bojo Hrvati navijal za Angle?e, angle?i bi jih svetovno zajebali ?e bi spi?ili proti ukrajini.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.