Skoči na vsebino
SUV - modna muha?
Napisano
pred 11 minutami je MazdaBoy napisal:

Sej drgač ma Boss prav po eni strani, ga razumem, propaganda suv-ov, siljenje prodajalcev za nakup suv-a....morda se bomo pa res hočeš nočeš vozili samo še s suv-i čez nekaj let

Sej se jih da prbit v tla tud:punk:

unusual-16.jpg

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Kako kaže z Avatarjem 2, si ga je že kdo ogledal? Je presegel vaša pričakovanja?

Že enka je bil obup. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ampak to vreme na obali ubija. 😕Nismo videli sonca že kake tri tedne... 

Sama megla, stalno rosenje, vse je vlažno... Sem mislil, da bo ta teden kaj bolje a nič ne kaže. Bo potrebno it kam gor višje v Slovenijo, da vidimo sonce. 

Sem bil tud jst presenečen, da je blo vreme za nikamor na obali par dni, ko smo bli dol. Pri nas pa sonce cel čas.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Just Do It Running GIF by Rocky

Silvester prihaja 😄 Kako boste preživeli jutrišnji večer? Žurersko, na prostem, doma, pižama party, v službi....? 😆

Zdej ko je tamala bova doma, kot zadnje dve leti. Pivo je na hladnem in penina tudi. Po kosilu še v Vojnik skočimo na hitro in potem na kavč:lol:

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je sportman333 napisal:

Treba BMW polirat....jaz sem šel vceraj koristit tistih 1000 Petrol točk in je bilo okrog 6ih zvečer kar ok...4 avti pred mano, tko da pol urce pa sem bil konec....zna pa postati neznosno v jan23, ker je treba pike porabiti do konca jan.23

Ja sta dva cigota polirala škatlo pa slikala sproti za fejs mnde🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.