Druga? je res notri osnova od kamionske ma?ine 8 litrov in drobi?
Sem pa kak?nih deset let nazaj imel ?ast vozit pravega serijskega Viperja. Tako kot te najprej navdu?i, da si ?ist prekurjen tako te nato polije z ledeno vodo.. po 15km me je spodnji del hrbta bolel od vsake najmanj?e neravnince na asfaltu. ?e najhuj?i pa je rajdni krog saj je tako slab, da v tretjino ljubljanskih ulic sploh ne more? zaviti "na prvo" brez da bi moral vsaj enkrat v rikverc
Hja tko je to, motor od kamiona, rajdni krog od kamiona ampak kamion s takimi pospe?ki in tako orgazmi?nim zvokom motorja odtehta minuse, a ne?
Jaz uporabljam zadnji 6 let program?ek z imenom DUmeter (Download/Upload meter). Omogo?a prikaz trenutnega prenosa downloada in uploada ter raznorazna statisti?na vodenja koli?ine prene?enih podatkov na vseh mre?nih povezavah, ki jih ima? na ra?unalniku.
saj ko sem slikce pove?al mi je bilo jasno, da govorijo o rezervnih delih... sem pa vseeno izpadel rahel "781292 v hexadecimalnem sistemu", ker v?asih razmi?ljam druga?e, kot bi si ?eleli, mojstri reklame, da razmi?ljam oz. da razumem njihov stvaritve
Grd, okoren, a zanesljiv. Vsak ukaz izvr?i hitro, predvidljivo in ponavadi brez napak. Ni ve?opravilen, kar pomeni, da ko mu nalo?i? eno delo, ni dojemljiv za neko drugo, razen ?e prvo prekine.
?ENSKA je kot WINDOWS
Lepa in na?i?kana. Ve?opravilna: 1000 del lahko dela hkrati, a za nobeno, vse do konca nisi prepri?an kako jo bo naredila. Stalno si v pri?akovanju da te bo pustila na cedilu ravno ko jo bo? najbolj potreboval. Ve? ?asa kot je "vklopljena", bolj ti polni "spomin".
Ni?kolikokrat si ?e rekel, da jo bo? nekam poslal, a brez nje ne more?. V dru?bi vsi pri?akujejo da jo ima? - in ?e je nima?, kar nekako nisi kompatibilen.
u zajeb... tole je pa grdo za videt... sem videl ?e precej milej?o nesre?o (glede na po?kodbe avtov) pa so morali ?rn avto poklicat tako, da jo je tvoj kolega ?e pocen odnesel - vsa sre?a. Pleh pa je**t ga, po taki nesre?i ti je ?isto vseeno, kaj se je z njim zgodilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pablo ROX
Povezava za deljenje
Deli na druge strani