Tole so odgovori Britank na vpra?alnikih za otro?ko podporo pod "navedite o?eta". To so resni?ni odgovori s teh vpra?alnikov:
1. Glede o?etovstva mojih dvoj?kov: o?e otroka A je Jim Munson. Za o?eta otroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spo?et isto no?..
2. Nisem prepri?ana, kdo je o?e, ker sem bruhala skozi okno, ko si me je nepri?akovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen mo?kih s tiste ?urke, ?e pomaga.
3. Ne poznam imena o?eta moje deklice. Spo?eta je bila na ?uru na 3600 Grand Avenue, kjer sem neza??iteno seksala z mo?kim, ki sem ga takrat spoznala. Spomnim se, da je bil seks tako dober, da sem omedlela. ?e ga najdete, mi lahko po?ljete njegovo telefonsko? Hvala.
4. Ne poznam identitete o?eta moje h?ere. Vozi BMW-ja ki ima luknjo od moje petke na opa?u vrat. Mogo?e lahko kontaktirate BMW servise v okolici in ugotovite, ?e je dal to popravit.
5. ?e nikoli nisem seksala z mo?kim. ?akam na pismo od pape?a, ki bo potrdil, da je bilo spo?etje mojega sina brezmade?no in da je ponovno vstal Kristus.
6. Ne morem vam povedat imena o?eta otroka A, ker me je obvestil, da bi to imelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem, da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za dr?avo. Prosim svetujte.
7. Ne vem, kdo je o?e mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako. Lahko pa potrdim, da je bil ?lan "Royal Green Jacket-ov".
8. Peter Smith je o?e otroka A. ?e boste govorili z njim, ga lahko vpra?ate, kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji?
9. Glede na datume zgleda, da je bila moja h?i spo?eta v Euro Disney-u. Mogo?e je pa res Magi?no Kraljestvo.
10. Toliko stvari v tej no?i je nejasnih... Edino, kar se spomnim je, da je Delia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. ?e bi ostala doma in gledala TV namesto da sem ?la na ?ur na Miller Drive 146, bi verjetno ostala neoplojena.
11. Nisem prepri?ana glede identitete o?eta mojega otroka; ko poje? celo konzervo fi?ola tudi ne more? vedeti, od katerega fi?ol?ka si prdnil.
Ta je pa za moje pojme dana?nja absolutna zmagovalka......hihihi in bejbe grejo ?opingirat naprej.....
LP david
Hehe...pobereta torbici in veselo odskakljata novim dogodiv??inam naproti
Ja pa zgleda tole posneto ali v Rusiji ali pa v Ukrajini, kjer je takih novope?enih bogata?ev/inj in njihovih ljubic/?kov ?e kar nekaj. Zadnji? gledam neko oddajo in jih mal spra?ujejo kolk zapravijo na mesec v butikih za oblekce. Pa tem ena ljubica re?e takole nekje okoli 30.000. Novinar malce butasto: kaj a rubljev? ona pa: ne, dolarjev. Pol je pa logi?na reakcija, ki je videna na sliki
jest sm tud pozorno spremlu dirko...zdi se mi mau nepo?ten d usi obsojajo Ferryri, ker ni pristal na izgradnjo ?ikane. pravila so pravila, in steze ne mor? kr tko ?ez no? spremenit. k se pa enkrat pravila za?nejo kr?it, se pa kr?ijo na veliko, tko d...bolje da se sploh ne kr?ijo.
sploh pa jest to tkole gledam...mishelin je pa? pripravu preslabe gume za to dirkali??e in ?e pa? dirka?i no?jo derkat je to njihov problem, pa? ne bo to?k...res so prikraj?ani navija?i, kar je edino ?koda.
mislm da je tole obsojane ferrarija brezpredmetno, ker ?e lahko mishelinove ekipe takole sceno, pol bi loh tud bridgestonove ekipe nardile, ker imajo ob?utno slab?e gume letos...je pa seveda to sam moje mnenje.
LP, Rejc
Dilar jest se kar strinjam s stabo.....
LP daVid
Smo ?e trije
Dodajam ?e to, da bi bila v primeru zgrajene ?ikane dirka neveljavna, ker to ne bi bila ve? ista proga kot je bila prijavljena pred sezono F1. Se pravi, da bi bila brezpredmetna, ker dirka?i ne bi dobili nobenih to?k. In kdo bi potem sploh dirkal, ker ne bi bilo smisla saj bi vsi var?evali z materialom in bi zgledalo kot neki trening brez prehitevanj in tveganih manevrov. To bi bila ?ele ?ista beda in posmeh gledalcem.
Iz tak?ne situacije so pa? izvlekli edino to, da je dirkalo ?est dirkalnikov sicer med seboj precej nekonkuren?nih ampak vseeno so dirkali in se niso zgolj vozili po stezi.
Najve?ji pora?enec in bedak je pa izpadel Michelin, ki bo drago pla?al to svojo neumnost, da pride nepripravljen na dirko. Delnice so jim ?e padle, prodaja bo pa tudi saj tudi v civilni uporabi ?e dolgo niso neki biser med pnevmatikami in jih samo F1 vle?e iz sivega povpre?ja.
Sorry, ampak neke kvazi oslarije o neprimernih gumah in narezanem asfaltu so ?isti larifari, dejstvo je da jim je Bridgestone letos precej slaba konkurenca in se zato pri Michelinu zelo slabo pripravljajo na posamezne dirke.
Kar se pa Ferrarija ti?e so pa itak de?urni krivci za vse kar se v F1 dogaja ?e posebej pa se je to mnenje razbohotilo pri nas od takrat, ko se g. Ale?i? tako pristransko loteva komentiranja F1. Karkoli naredi M.Schumacher ali pa Ferrari so po njegovih besedah same spletke, dogovarjanja, goljufanja, nepo?tenost in ogro?anje ostalih?!?! Ja ?e dolgo govori? o nekih stvareh postanejo kmalu resnica ?etudi niso, tega pa se neki resni novinar ne bi smel privo??iti saj druga?e pade njegova kredibilnost na raven ?en? ljubljanskih branjevk.
Sicer pa osebno navijam za M. Schumacherja (?e ?e kdo ni opazil ) od njegovih za?etkov v F1, ko je (?e se ne motim) odpeljal prvo dirko pri Jordanu in ?e takrat nakazal, da to ni ?e en obi?ajen mladi dirka? ampak se je ?e takrat pokazalo, da bi lahko bil potencialni prvak.
Jaz se posku?am dr?ati omejitev predvsem v naseljih, kjer ne prese?em 10% se prav recimo 55km/h pri omejitvi 50km/h. Na cestah izven naselja od 90-100km/h, ?e je varno in pregledno (zraven gozdov ne divjam/slabe izku?nje ). Na AC pa nekje 140-150 na vsake tolk ?asa ga pa "spiham" , ?e je prazna AC.
Kaj ?mo, kazni so visoke, cene goriva tudi (hitreje gre? bolj pije) in ?e bi se karkoli zgodilo (meni ali pa komer koli drugemu) zaradi moje divje vo?nje si ne bi mogel oprostiti do konca ?ivljenja.
Jaz bi pa rad vedel, kje se da dobit 3l olja za 1500 sit. In kdo ra?una samo jurja za delo? Pa a filtra ne menja pri menjavi? hmm, hmmm hehe *pikolovec*
Kaalmana je rahlo strah, ker se mu po ?tevilu postov David in Tomi bli?ata s svetlobno hitrostjo. Sicer je va?na kvaliteta ne pa kvantiteta sam za kvaliteto ni ?tevilk za kvantiteto pa?.
Hurrraaaa, sem dobila vozni?ki izpit! Kon?no bom lahko vozila svoj avto, ne da bi poslu?ala in?truktorja, ko stalno ponavlja: "Pazi! Prepovedana smer! Pazi pe?ec!" ...in podobne opazke.Sploh ne vem, kako sem ga sploh prena?ala dve leti... 8.marec Avto?ola je priredila zabavo, ker sem kon?ala. In?truktorji so bili ganjeni. Eden je rekel , da bo daroval ma?o zame.Zdi se mi, da je eden od njih imel solze v o?eh in je rekel, da bojo nazdravili meni. Zelo prijazno, ampak mislim, da moje vozni?ko le ni toliko pomembno za tako pretiravanje. 12.marec Kupila sem avto! Na ?alost sem morala pustiti avto v salonu, da mi zamenjajo zadnji blatnik, ker sem dala v rikverc namesto v prvo. Ni prakse...komaj en teden vozim. 14.marec In kon?no moj avto. Tako sem bila zadovoljna, da sem se odlo?ila, da grem malo vozit. Verjetno so imeli tudi drugi isto idejo, ker je bilo za menoj ogromno avtov; trobili so kot nori...verjetno je bila ohcet in sem se jim pridru?ila in zni?ala hitrost iz 15 na 10 KM na uro.Verjetno jim je ugajalo, saj so za?eli ?e bolj trobiti. 22.marec Moji sosedje so super. Naredili so napis "PAZI MANEVER"; dali so mi najve?ji parkirni in so prepovedali otrokom, da se igrajo, ko jaz manevriram. Mislim, da zato, da mi nebi nagajali. ?e so dobri ljudje. 30.marec Drugi vozniki stalno trobijo in mi delajo neke znake. Mislim, da je prijazno, ampak malo nevarno. Neki tip mi je nekaj govoril, a ga nisem razumela, ker nisem na?la gumba, da bi spustila ?ipo...kmalu bi zadela pe?ca. Dobro, da sem vozila z mojo potovalno hitrostjo...15 na uro. 10.april Malo ?udni so tej vozniki. Ne samo, da stalno mahajo ampak tudi kri?ijo stalno. Ne vem kaj ho?ejo, ker ?e vedno ne najdem gumba za ?ipo...morda mi ho?ejo dati kak?ne informacije. Misli, da je tako, ker sem enega sli?ala, ko je reku:"Pojdi domov, pojdi!" Neverjetno, kako je vedel, da grem domov. Ko bom na?la gumb za ?ipe, mi bo bolj jasno, kaj mi ho?ejo vsi povedati. 19.april Mesto je slabo osvetljeno. Danes sem ?la prvi? ven pono?i in sem morala imeti stalno dolge lu?i pri?gane, da sem kaj vila. Zgleda, da tudi drugi vozniki, ki so vozili nasproti , so se strinjali z mano, saj so tudi oni pri?igali dolge lu?i. Edino kar ne razumem, zakaj so trobil. Morda za ustra?it psa ali ma?ko...mah, ?udaki. 26.april Danes sem imela prometno nesre?o. Zapeljala sem na rondo in ker je bilo mnogo avtov ( ne, da pretiravam, ampak jih je bilo najmanj 4), nisem mogla zapeljati ven. Kro?ila sem in iskala prilo?nost za izvoz. Od kro?enja se mi je zavrtelo in sem udarila v spomenik na sredini rondoja. Morali bi omejiti vo?njo po rondoju na 1 avto. 3.maj Smola se me dr?i in dr?i. ?la sem po avto v gara?o in, ko sem peljala na cesto, sem zgre?ila pedal in pritisnila gas namesto zavore. Zadela sem mimoido?i avto in mu razbila celo desno stran. Goli slu?aj je nanesel, da je to bil moj in?truktor vo?nje. Dober ?lovek... brez razmi?ljanja. Jaz sem vztrajala, da je moja krivda, toda on je vztrajno ponavljal: "Bog oprosti mi, prosim!...." Bog oprosti mi, prosim!...."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdo je o?e?
Tole so odgovori Britank na vpra?alnikih za otro?ko podporo pod "navedite o?eta". To so resni?ni odgovori s teh vpra?alnikov:
1. Glede o?etovstva mojih dvoj?kov: o?e otroka A je Jim Munson. Za o?eta otroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spo?et isto no?..
2. Nisem prepri?ana, kdo je o?e, ker sem bruhala skozi okno, ko si me je nepri?akovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen mo?kih s tiste ?urke, ?e pomaga.
3. Ne poznam imena o?eta moje deklice. Spo?eta je bila na ?uru na 3600 Grand Avenue, kjer sem neza??iteno seksala z mo?kim, ki sem ga takrat spoznala. Spomnim se, da je bil seks tako dober, da sem omedlela. ?e ga najdete, mi lahko po?ljete njegovo telefonsko? Hvala.
4. Ne poznam identitete o?eta moje h?ere. Vozi BMW-ja ki ima luknjo od moje petke na opa?u vrat. Mogo?e lahko kontaktirate BMW servise v okolici in ugotovite, ?e je dal to popravit.
5. ?e nikoli nisem seksala z mo?kim. ?akam na pismo od pape?a, ki bo potrdil, da je bilo spo?etje mojega sina brezmade?no in da je ponovno vstal Kristus.
6. Ne morem vam povedat imena o?eta otroka A, ker me je obvestil, da bi to imelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem, da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za dr?avo. Prosim svetujte.
7. Ne vem, kdo je o?e mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako. Lahko pa potrdim, da je bil ?lan "Royal Green Jacket-ov".
8. Peter Smith je o?e otroka A. ?e boste govorili z njim, ga lahko vpra?ate, kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji?
9. Glede na datume zgleda, da je bila moja h?i spo?eta v Euro Disney-u. Mogo?e je pa res Magi?no Kraljestvo.
10. Toliko stvari v tej no?i je nejasnih... Edino, kar se spomnim je, da je Delia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. ?e bi ostala doma in gledala TV namesto da sem ?la na ?ur na Miller Drive 146, bi verjetno ostala neoplojena.
11. Nisem prepri?ana glede identitete o?eta mojega otroka; ko poje? celo konzervo fi?ola tudi ne more? vedeti, od katerega fi?ol?ka si prdnil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani