Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdo je o?e?

Tole so odgovori Britank na vpra?alnikih za otro?ko podporo pod "navedite o?eta". To so resni?ni odgovori s teh vpra?alnikov:

1. Glede o?etovstva mojih dvoj?kov: o?e otroka A je Jim Munson. Za o?eta otroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spo?et isto no?..

2. Nisem prepri?ana, kdo je o?e, ker sem bruhala skozi okno, ko si me je nepri?akovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen mo?kih s tiste ?urke, ?e pomaga.

3. Ne poznam imena o?eta moje deklice. Spo?eta je bila na ?uru na 3600 Grand Avenue, kjer sem neza??iteno seksala z mo?kim, ki sem ga takrat spoznala. Spomnim se, da je bil seks tako dober, da sem omedlela. ?e ga najdete, mi lahko po?ljete njegovo telefonsko? Hvala.

4. Ne poznam identitete o?eta moje h?ere. Vozi BMW-ja ki ima luknjo od moje petke na opa?u vrat. Mogo?e lahko kontaktirate BMW servise v okolici in ugotovite, ?e je dal to popravit.

5. ?e nikoli nisem seksala z mo?kim. ?akam na pismo od pape?a, ki bo potrdil, da je bilo spo?etje mojega sina brezmade?no in da je ponovno vstal Kristus.

6. Ne morem vam povedat imena o?eta otroka A, ker me je obvestil, da bi to imelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem, da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za dr?avo. Prosim svetujte.

7. Ne vem, kdo je o?e mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako. Lahko pa potrdim, da je bil ?lan "Royal Green Jacket-ov".

8. Peter Smith je o?e otroka A. ?e boste govorili z njim, ga lahko vpra?ate, kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji?

9. Glede na datume zgleda, da je bila moja h?i spo?eta v Euro Disney-u. Mogo?e je pa res Magi?no Kraljestvo.

10. Toliko stvari v tej no?i je nejasnih... Edino, kar se spomnim je, da je Delia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. ?e bi ostala doma in gledala TV namesto da sem ?la na ?ur na Miller Drive 146, bi verjetno ostala neoplojena.

11. Nisem prepri?ana glede identitete o?eta mojega otroka; ko poje? celo konzervo fi?ola tudi ne more? vedeti, od katerega fi?ol?ka si prdnil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Don
Napisano

Saj res kje je Don? V?asih je bil redno na forumu zdaj ga pa ?e mesece ni.

Aja, vesel RD

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NISSAN 350Z
Napisano

In kako za boga nej bi sicer ?ivalo kam peljal.....evo moj pes ma  svoj avto.....Katrcaaaaa....... :hohoho:

LP daVid

Ahmmm, sem ?e hotel nek ?imfalni post napisat, po pa tole - OK katrca je za peseka - 3-ka bi se mi pa ?e malo smilila :vesel:
hihihi.....ja z mazdo pa ?e ni ?el.....se pa vozi z usemi doma?imo avti...... od audija do landija........pa se mi n? ne smilijo....o?isti? pa je! :vesel:

LP david

Ima? prav - malo dramatiziram po nepotrebnem :bravo:

tudi sam sem vozil peseka v avtu - malo smo ?istli - pa ni bilo sile :D

Pa vsaki? ko si ?istil, si preklinjal in pizdil ?ez psa, a ne ;):D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Basen
Napisano

Neko? je ?ivela sre?na in pridna Mravljica, ki je dan za dnem

prihajala

zgodaj na delo. Ves delovni dan je bila vesela in dobre volje in si je

v?asih celo po?vi?gavala vesele pesmice. Bila je sre?na, da je lahko delala

in njeni rezultati so bili odli?ni, toda glej ga zlomka; delala je brez

usmeritev, saj sploh ni imela nadrejenega vodje. Zato je gospod Sr?en,

direktor podjetja, odlo?il, da taka situacija ne more trajati in je takoj

zaposlil Pikapolonico, ki je imela veliko izku?enj z vodenjem.

Prva skrb Pikapolonice je bila organizirati spremljanje prihodov Mravljice

na delo in odhodov z dela. Vzpostavila je tudi sistem povzetkov in

spremljevalnih listov. Zato je bilo potrebno zaposliti tajnico za pomo? pri

pripravi dosjejev in poro?il. Pajkovka, ki so jo v ta namen zaposlili, je

kmalu vzpostavila sistem arhiviranja in postala tudi odgovorna za

prevzemanje telefonskih klicev.

Medtem je sre?na in pridna Mravljica ?e naprej delala, delala in

delala,.

Direktor gospod Sr?en je bil navdu?en nad poro?ili, ki jih je dobival od

Pikapolonice in kmalu je za?el zahtevati tudi primerjalne ?tudije z

grafikoni, pokazatelji in analizo trenda razvoja. Zato je bilo treba

zaposliti ??urka za pomo? direktorju in kupiti nov ra?unalnik s tiskalnikom.

Kaj kmalu je za?ela sre?na in pridna Mravljica pe?ati v svojem ritmu in se

prito?evati nad vso papirnato vojsko, s katero se je morala po novem

ukvarjati.

Direktor je takoj uvidel, da je potrebno hitro ukrepati. Kreiral je torej

novo delovno mesto ?efa slu?be, ki bo poslej nadziral sre?no in pridno

Mravljico.

Na novo delovno mesto so zaposlili ?ri?ka, ki je najprej zamenjal

vse

pohi?tvo v svoji pisarni ter zahteval nov ergonomski stol in nov ra?unalnik

z ravnim ekranom.

Seveda je bilo za ve? ra?unalnikov potrebno namestiti mre?ni

stre?nik. Novi

vodja slu?be je kajpak potreboval tudi namestnika (ki je bil mimogrede

njegov pomo?nik v prej?njem podjetju) za pripravo strate?kega na?rta vodenja

kot tudi prora?una nove slu?be. Medtem je postajala Mravljica vse manj

sre?na in vse manj pridna.

"Morali bomo naro?iti izdelavo ?tudije o socialnem vzdu?ju in

zadovoljstvu

zaposlenih v podjetju !" je strokovno ugotovil ?ri?ek.

Ko je nekega dne gospod Sr?en, direktor podjetja, pregledoval

?tevilke, je

ugotovil, da slu?ba v kateri dela sre?na in pridna Mravljica, ni ve? tako

rentabilna kot prej. Zato je torej prosil za pomo? najelitnej?o svetovalko,

gospo Sovo, ki naj naredi diagnostiko in predlaga re?itve za izbolj?anje

stanja. Gospa Sova je po trimese?nem analiziranju razmer v podjetju podala

naslednjo ugotovitev: "V podjetju je preve? zaposlenih!" Direktor Sr?en je

ubogal priporo?ila in takoj odpustil Mravljico.

Nauk zgodbe:

Nikoli ne bodi sre?na in pridna Mravljica. Bolj se spla?a biti

nesposoben in

ne delati ni?esar. Nesposobni ne potrebujejo nadzornika. ?e si kljub temu

produktiven, nikar ne poka?i, da si vesel, ko dela?, saj za kaj takega ni

opravi?ila.

?e pa ho?e? na vsak na?in biti kot Mravljica, ustanovi svoje lastno

podjetje. Tako ti vsaj ne bo treba delati ?e za Sr?ena, Pikapolonico,

Pajkovko, ?ri?ka, Sovo in ??urka.

Na ?alost cela zgodba sloni na univerzitetnih znanstvenih

raziskavah, ki

ka?ejo na to, da ve?ina ?love?kih bitij te?i k parazitskemu ?ivljenju.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte to....
Napisano

Ta je pa za moje pojme dana?nja absolutna zmagovalka......hihihi in bejbe grejo ?opingirat naprej..... :D:lol::D

LP david

Hehe...pobereta torbici in veselo odskakljata novim dogodiv??inam naproti

Ja pa zgleda tole posneto ali v Rusiji ali pa v Ukrajini, kjer je takih novope?enih bogata?ev/inj in njihovih ljubic/?kov ?e kar nekaj. Zadnji? gledam neko oddajo in jih mal spra?ujejo kolk zapravijo na mesec v butikih za oblekce. Pa tem ena ljubica re?e takole nekje okoli 30.000. Novinar malce butasto: kaj a rubljev? ona pa: ne, dolarjev. Pol je pa logi?na reakcija, ki je videna na sliki :D:whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

jest sm tud pozorno spremlu dirko...zdi se mi mau nepo?ten d usi obsojajo Ferryri, ker ni pristal na izgradnjo ?ikane. pravila so pravila, in steze ne mor? kr tko ?ez no? spremenit. k se pa enkrat pravila za?nejo kr?it, se pa kr?ijo na veliko, tko d...bolje da se sploh ne kr?ijo.

sploh pa jest to tkole gledam...mishelin je pa? pripravu preslabe gume za to dirkali??e in ?e pa? dirka?i no?jo derkat je to njihov problem, pa? ne bo to?k...res so prikraj?ani navija?i, kar je edino ?koda.

mislm da je tole obsojane ferrarija brezpredmetno, ker ?e lahko mishelinove ekipe takole sceno, pol bi loh tud bridgestonove ekipe nardile, ker imajo ob?utno slab?e gume letos...je pa seveda to sam moje mnenje.

LP, Rejc

Dilar jest se kar strinjam s stabo.....

LP daVid

Smo ?e trije :D

Dodajam ?e to, da bi bila v primeru zgrajene ?ikane dirka neveljavna, ker to ne bi bila ve? ista proga kot je bila prijavljena pred sezono F1. Se pravi, da bi bila brezpredmetna, ker dirka?i ne bi dobili nobenih to?k. In kdo bi potem sploh dirkal, ker ne bi bilo smisla saj bi vsi var?evali z materialom in bi zgledalo kot neki trening brez prehitevanj in tveganih manevrov. To bi bila ?ele ?ista beda in posmeh gledalcem.

Iz tak?ne situacije so pa? izvlekli edino to, da je dirkalo ?est dirkalnikov sicer med seboj precej nekonkuren?nih ampak vseeno so dirkali in se niso zgolj vozili po stezi.

Najve?ji pora?enec in bedak je pa izpadel Michelin, ki bo drago pla?al to svojo neumnost, da pride nepripravljen na dirko. Delnice so jim ?e padle, prodaja bo pa tudi saj tudi v civilni uporabi ?e dolgo niso neki biser med pnevmatikami in jih samo F1 vle?e iz sivega povpre?ja.

Sorry, ampak neke kvazi oslarije o neprimernih gumah in narezanem asfaltu so ?isti larifari, dejstvo je da jim je Bridgestone letos precej slaba konkurenca in se zato pri Michelinu zelo slabo pripravljajo na posamezne dirke.

Kar se pa Ferrarija ti?e so pa itak de?urni krivci za vse kar se v F1 dogaja ?e posebej pa se je to mnenje razbohotilo pri nas od takrat, ko se g. Ale?i? tako pristransko loteva komentiranja F1. Karkoli naredi M.Schumacher ali pa Ferrari so po njegovih besedah same spletke, dogovarjanja, goljufanja, nepo?tenost in ogro?anje ostalih?!?! Ja ?e dolgo govori? o nekih stvareh postanejo kmalu resnica ?etudi niso, tega pa se neki resni novinar ne bi smel privo??iti saj druga?e pade njegova kredibilnost na raven ?en? ljubljanskih branjevk.

Sicer pa osebno navijam za M. Schumacherja (?e ?e kdo ni opazil ;) ) od njegovih za?etkov v F1, ko je (?e se ne motim) odpeljal prvo dirko pri Jordanu in ?e takrat nakazal, da to ni ?e en obi?ajen mladi dirka? ampak se je ?e takrat pokazalo, da bi lahko bil potencialni prvak.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NISSAN 350Z
Napisano

Iscem malo po forumih, vidim, da je zelo veliko zanimanje za to vozilo.

Drugace pa so v tujini veliko bolj?e cene.

No upam, da bom se ta teden ponosni lastnik.

Je pa avto raketa...sem ga peljal...

super... bo? mal prpelal po?ast, da se bomo slinili? ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako strpni ste?
Napisano

Jaz se posku?am dr?ati omejitev predvsem v naseljih, kjer ne prese?em 10% se prav recimo 55km/h pri omejitvi 50km/h. Na cestah izven naselja od 90-100km/h, ?e je varno in pregledno (zraven gozdov ne divjam/slabe izku?nje :( ). Na AC pa nekje 140-150 na vsake tolk ?asa ga pa "spiham" :P , ?e je prazna AC.

Kaj ?mo, kazni so visoke, cene goriva tudi (hitreje gre? bolj pije) in ?e bi se karkoli zgodilo (meni ali pa komer koli drugemu) zaradi moje divje vo?nje si ne bi mogel oprostiti do konca ?ivljenja. :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mo?ki ?enske.....
Napisano

Jaz bi pa rad vedel, kje se da dobit 3l olja za 1500 sit. In kdo ra?una samo jurja za delo? Pa a filtra ne menja pri menjavi? hmm, hmmm hehe :D *pikolovec*

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NISSAN 350Z
Napisano

Na Top Gearu niso bili glih preve? navdu?eni... OK, nad samo pojavo ?e nad prformancami pa ne, ker je baje prete?ak in preve? okoren.

Ampak kaj pa oni vedo k se sam s super?portniki okrog preva?ajo. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Beograjski grafiti

Dobar pasulj daleko se cuje!

>-Ako mi pozajmis sto maraka bicu ti duznik celog zivota

>

> -Ko umre s jeseni za njega nema zime

>

> -Zene se dele na udovice i one koje rade na tome

>

> -Neko drugi ce morati da plati ceh - mi ovakav zivot nismo narucili

>

> -Smesi nam se bolje sutra - crkava od smeha

>

> -Volim tascu kao COCA COLU. Hladnu i na stolu

> -Komunizam je sigurno izmislio politicar, naucnik bi prvo napravio

>eksperiment s misevima

>-Mene novac i slava ne zanimaju. Zanima me samo novac

>

> -Mi nismo hipici (DECA CVECA). Mi smo DECA kuce CVECA .

>

>-Imam problema sa zenom - mesa mi se u brak

>

> -Stedite suzavac - plakacemo i bez njega

>

>-Ubij jednoga onda si ubica, ubij hiljadu onda si heroj, ubij milione

onda si drzavnik

>

> -Posto pametniji popusta glupaci vladaju svetom

>

> -Maticar je sudija koji osudjuje na dozivotnu

>

> -Jedino ekser ne ide glavom kroz zid

> -Austrija, to je Nemacka van sebe

> -Golubovi, to su ptice serice

>

>-Razlog sto mnogo zena od cetrdeset godina boluje od raznih bolesti je

>u tome sto vecina njih ima preko pedeset

>

> -Zao mi je sto vise nikad necu imati dvadeset godina - ni pod sobom

>

>-Ljudska pamet je ogranicena. Glupost nije

>

> -Ne smeta mi sto sanjam na engleskom, ali me nerviraju podnaslovi na

>nemackom.

>-Gresiti je ljudski ali je osecaj bozanski

>

>-Teorija relativitete: jedna dlaka u supi je relativno mnogo,a na glavi

relativno malo

>

>-Makedonci su Srbi sa pogolemata govorna mana

>

>-Jugoslavija je pederacija Crne Gore i Srbije

>-Bombardujte pa da krecim

>-Govori srpski da te ceo svet bombarduje

>

>-Policija pazi da nas ne bije maler

>-Nema brasna nema hleba Glasali ste TAKO TREBA

>

>-Infarkt ma kakav da je,od srca je

>-SVE SU GLJIVE JESTIVE ALI NEKE SAMO JEDANPUT

>-Ako vam ide suvise lako pogledajte bolje, mozda vam ide nizbrdo

>-Najlaksi nacin da ti ime dospe u novine je da ih citas dok prelazis

ulicu

>-Trazio je zenu preko oglasa.Stotine ljudi se javilo sa molbom: Uzmite

>moju!

>-Samo jednom se ljubi - sve je ostalo praksa

>-Ne volim mitinge, tu najbolja mesta uvek zauzme policija

>-Kad pandur skoci u vodu cuje se GLUP!

>-Tito vrati se, sve ti je oprosteno

>-Bolje cutati i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku

sumnju

>-Ocaj - to je kad odseces prst da ne bi isao u vojsku, a komisija te

>oslobodi zbog ravnih tabana

> -Ko peva zlo ne misli, a ko misli nije mu do pesme

> -Umoljavaju se Beogradani da zive kako znaju. Na groblju nema mesta

>

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za DAVID
Napisano
:D Kaalmana je rahlo strah, ker se mu po ?tevilu postov David in Tomi bli?ata s svetlobno hitrostjo. Sicer je va?na kvaliteta ne pa kvantiteta sam za kvaliteto ni ?tevilk za kvantiteto pa?. :D;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevnik neke voznice
Napisano

Hurrraaaa, sem dobila vozni?ki izpit! Kon?no bom lahko vozila svoj avto, ne da bi poslu?ala in?truktorja, ko stalno ponavlja: "Pazi! Prepovedana smer! Pazi pe?ec!" ...in podobne opazke.Sploh ne vem, kako sem ga sploh prena?ala dve leti... 8.marec Avto?ola je priredila zabavo, ker sem kon?ala. In?truktorji so bili ganjeni. Eden je rekel , da bo daroval ma?o zame.Zdi se mi, da je eden od njih imel solze v o?eh in je rekel, da bojo nazdravili meni. Zelo prijazno, ampak mislim, da moje vozni?ko le ni toliko pomembno za tako pretiravanje. 12.marec Kupila sem avto! Na ?alost sem morala pustiti avto v salonu, da mi zamenjajo zadnji blatnik, ker sem dala v rikverc namesto v prvo. Ni prakse...komaj en teden vozim. 14.marec In kon?no moj avto. Tako sem bila zadovoljna, da sem se odlo?ila, da grem malo vozit. Verjetno so imeli tudi drugi isto idejo, ker je bilo za menoj ogromno avtov; trobili so kot nori...verjetno je bila ohcet in sem se jim pridru?ila in zni?ala hitrost iz 15 na 10 KM na uro.Verjetno jim je ugajalo, saj so za?eli ?e bolj trobiti. 22.marec Moji sosedje so super. Naredili so napis "PAZI MANEVER"; dali so mi najve?ji parkirni in so prepovedali otrokom, da se igrajo, ko jaz manevriram. Mislim, da zato, da mi nebi nagajali. ?e so dobri ljudje. 30.marec Drugi vozniki stalno trobijo in mi delajo neke znake. Mislim, da je prijazno, ampak malo nevarno. Neki tip mi je nekaj govoril, a ga nisem razumela, ker nisem na?la gumba, da bi spustila ?ipo...kmalu bi zadela pe?ca. Dobro, da sem vozila z mojo potovalno hitrostjo...15 na uro. 10.april Malo ?udni so tej vozniki. Ne samo, da stalno mahajo ampak tudi kri?ijo stalno. Ne vem kaj ho?ejo, ker ?e vedno ne najdem gumba za ?ipo...morda mi ho?ejo dati kak?ne informacije. Misli, da je tako, ker sem enega sli?ala, ko je reku:"Pojdi domov, pojdi!" Neverjetno, kako je vedel, da grem domov. Ko bom na?la gumb za ?ipe, mi bo bolj jasno, kaj mi ho?ejo vsi povedati. 19.april Mesto je slabo osvetljeno. Danes sem ?la prvi? ven pono?i in sem morala imeti stalno dolge lu?i pri?gane, da sem kaj vila. Zgleda, da tudi drugi vozniki, ki so vozili nasproti , so se strinjali z mano, saj so tudi oni pri?igali dolge lu?i. Edino kar ne razumem, zakaj so trobil. Morda za ustra?it psa ali ma?ko...mah, ?udaki. 26.april Danes sem imela prometno nesre?o. Zapeljala sem na rondo in ker je bilo mnogo avtov ( ne, da pretiravam, ampak jih je bilo najmanj 4), nisem mogla zapeljati ven. Kro?ila sem in iskala prilo?nost za izvoz. Od kro?enja se mi je zavrtelo in sem udarila v spomenik na sredini rondoja. Morali bi omejiti vo?njo po rondoju na 1 avto. 3.maj Smola se me dr?i in dr?i. ?la sem po avto v gara?o in, ko sem peljala na cesto, sem zgre?ila pedal in pritisnila gas namesto zavore. Zadela sem mimoido?i avto in mu razbila celo desno stran. Goli slu?aj je nanesel, da je to bil moj in?truktor vo?nje. Dober ?lovek... brez razmi?ljanja. Jaz sem vztrajala, da je moja krivda, toda on je vztrajno ponavljal: "Bog oprosti mi, prosim!...." Bog oprosti mi, prosim!...."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktivnost prijavljenih
Napisano

Hja ... malo ve? reklame naredite.  :)

Bom pa tudi sam ?e poskusil malo promocije priskrbet.

Delamo reklamo delamo...mogo?e pa kak letak,ki ga bi zataknili kaki Mazdici na parkingu ne bi ?kodil...kaj menite o tej ideji???
Tole je odli?na ideja...

?e ma kdo ?ilco naj naredi eno malo reklamco - A5 ali manj?o, prlima slikco na forum pa si ostali naprintamo nekaj listov in potalamo po parkiri??ih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.