Ma morem priznat da se ne prito?ujem....in iz tega virtualnega poznastva s tabo sem pri?el do zaklju?ka da se niti ti ne prito?uje?..... ?ena lahko vesela da te ima.....
N? skrbet.,...do zdej po narejenih pribli?no 5000 do 6000 cocktailih ni ?e nobeden pred mano dol klecnu......hm...ok eden je podlegel mojim "?arom"...
LP david
eden al ena???
Eden - tolko bol zanimivo ... tako se pritegne pozornost ... saj tukaj se vidi Davidova poslovna ?ilica ... ops - preve? reklame
Ja ja eden je bil....s puncami ne po?nem tega.....jah fant je mislu da je kos mojim spretnostim....pa ni bil.....Luka to je blo u Karmi en ?as nazaj.......
Ne ne spim...... So me delavci ob 7 uri s pojsle vrgli ki neki ?timajo pred bajto.......
Prasoti, pa kak si upajo!
Ej pojma nimam.......in ok....sej nebi blo hudega ?e bi za razbijanje plo??ic uporabili kladvo od 200g....on rabijo macolo od 1500..... Porko dijo......zdej jim grem sok zastrupit"!!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LP david
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani