Mi imamo ?e Suzuki Jimnya in v slu?bi Nissana Terranota, oba 4WD. Ja priznam, da ?e nisi voznik, ki obvlada odvzemanje in dodajanje (kontra volan) volana v ovinkih, na slabi mokri cesti, teh avtov ne vozi. Posebno, ?e je samo zadnji pogon! Prav za ?alo te obrne.
Zato na slab?i mokri/sne?ni cestu je nujno za priklopit na 4x4. Tako pa je ?isto druga zgodba.
jimny ma drug problem, nima lastne te?e pa ?irine....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To je bilo vceraj ovjavljeno na coinbase - da je predviden nov downfall
Ob vsem tem je skoda da je ripple ne glede na to kaj naredijo vezan na gibanje bitcoina. Ker ga ima folk zgolj se za eno kriptovaluto za trejdanje
V zadnjem casu pa so podpisali zelo obetavne pogodbe - western union, banke, rentaxarji - res ga vpeljujeo povsod. Poleg tega gre za stvar ki je firma ne nekaj virtualnega..
A jim nic ne pomaga, ce gre dol kojn gre dol ripple. Danes so objavili dve novi pogodbi, nic ne pomaga kojn dol, ripple dol...
Skoda, ker bi v primeru da se ripple osvobodi tega da je zgolj se ena kriptovaluta binse splacalo investirat
To je bilo vceraj ovjavljeno na coinbase - da je predviden nov downfall
Ob vsem tem je skoda da je ripple ne glede na to kaj naredijo vezan na gibanje bitcoina. Ker ga ima folk zgolj se za eno kriptovaluto za trejdanje
V zadnjem casu pa so podpisali zelo obetavne pogodbe - western union, banke, rentaxarji - res ga vpeljujeo povsod. Poleg tega gre za stvar ki je firma ne nekaj virtualnega..
A jim nic ne pomaga, ce gre dol kojn gre dol ripple. Danes so objavili dve novi pogodbi, nic ne pomaga kojn dol, ripple dol...
Skoda, ker bi v primeru da se ripple osvobodi tega da je zgolj se ena kriptovaluta binse splacalo investirat
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes zjutraj se odpeljem na ?iht in za?ne utripat dpf lu?ka. A se je to sploh pametno vozit? Jaz ?ez pol ure moram iz na izpit v Ljubljano:( Ni mi jasno....avto se vozi relacijsko vsaj 2x tedensko ali ve?
20.000km od zadnjega servisa?
Sicer pa, jaz grem ?e sedaj v ve?ja mesta z podzemno ali tramvaji tako, da me to ne tangira preve?. Najve?jo korist bomo imeli mi, ki kupujemo iz druge roke, ko bodo cene rabljenih avtov drasti?no padle.
v ve?jih eu mestih ki ima javni promet je avto nesmisel. ?e gre? izven ima? pa hitre vlake
Kandidat za direktorja zavoda mora k svoji prijavi prilo?iti program razvoja zavoda.
In kako bo to naredil nekdo, ki je izven (ali z zavoda, ki so tako za?eleni), ?e tudi strokovnjak a neseznanjen z razmerami? Razen ?e napi?e? en splo?en roman?
To lahko naredi le notranji ?lovek, ki je v naprej zazihran. Se ti ne zdi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jimny ma drug problem, nima lastne te?e pa ?irine....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani