Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Bwahaha, danes med slu?beno zabavo pri?el taglaven tahud direktor pozraviti ljudi. Pol mu pa predstavijo novega potnika za riski trg (stari gre kmalu v penzijo) pa mu direktor pribije, ?e je ?e kako Rusinjo pa potem ko je dobil odgovor ?e, ?e je trikrat za?gan ?tajerc (zaradi naglasa). :hohoho: Un je kr zafarbal tastar se je pa smejal, da gre on v bar, tamlad je pa na Skype-u z dru?ino. Pa, da ko sta ?la prvi? v Rusijo in mimo ene osnovne mu je izjavil, da pol prvega razreda je njegovih otrok. :hudicek:

Gleda? na tako pomembnega direktorja ?isto v drugi lu?i, ?isto kul dec. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Oz. kot en vic na tej strani pravi, you know you are to much on sickipedia, when you get your daily news from there. (oziroma nekaj v tem stilu)

Sam so res same aktualne novice gor. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sickpedia:

My mate always sends me pictures of women he's shagged from the night before.

He's such a liar though because he accidentally sent me a picture of my wife today and she's away on a business trip. Fucking idiot he is.

I went on a date this evening.

I said, "So, are you a vampire?"

"No," she said, with a puzzled look on her face.

I said, "So you can see your reflection and you still come out looking like that?"

Both my next door neighbours have been arrested as part of the European-wide raids against online

paedophiles.

Fuck knows where I'm going to get my free wi-fi now.

None of My black friends ever want to play hangman with me.

Apparently Wi-Fi laptops can damage your sperm.

In my experience, not as much as sperm can damage your Wi-Fi laptop.

Why did the semen cross the road?

Because it was my first wank in two weeks.

Give a man a gun and he can rob a bank, give a man a bank and he can rob the world.

"Mummy. I know where the babys come from but how get the semen into your belly? Do you have to swallow it?"

"Only if she wants to have a new dress and a new pair of shoes!", daddy yelled in the living room.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Ma ja, ?im manj komplicirat. Mislim, da kdor do zdaj ni dal tudi ne bo ?akal drugega tedna. No razen, ?e kdo dobi pla?o drugi teden in je ?isto suh ampak OK.

Tako, da se lepo re?e do konca tedna, ?ez vikend pa jurej, Grega in mogo?e kak pobudnik Jo?a nesejo denar in je zadeva zaklju?ena brez kakega kompliciranja. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Itak, JJ je kriv... vedno in povsod. To bi se pa dozdaj ?e lahko navadil :hudicek:

Verjetno je (?e pa ?e ni pa bo) kriv ?e celo za kak?no stvar, ki se je zgodila pred njegovim rojstvom... ?lovek nikoli ne ve, kaj vse mu bodo levaki pripisali :P

V bistvu res on (ali?) pa Ku?an sta vir vsega zla v Sloveniji. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vem ampak ko gleda?, da ti ?e trinajsto skoraj polovica pobere dr?ava se pa zamisli?. Dobro, da imam kaj od dr?ave, pri dohtarju sem prec na vrsti, stanovanje dobi vsak, davki so zato ni?ji, v glavnem res fajn. :vskalo:

Aja, da se razumemo, 13. pla?a se za?enja z 2 in je trimestna. Sicer pa sem v pohvalite se dal, da sem jo vseeno vesel. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

13. bi lahko bila bolj?a seveda. :blush:

Jo?a no o tem govorim, marsikdo dobi kako tako podrtijo pa bo rabil pla?evati vi?je davke, teplo ga bo pri vrtcu, pa ?e kaj se gotovo najde.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole vtikanje v stanovanja gre tudi meni na k***c. Ajde, ?e je nekdo sam kupil stanovanje za 150-200.000 jurjev je eno, ?e pa podeduje? staro veliko hi?o je pa najve?ja bedarija vtikati se v to, da ima nekdo veliko staro hi?o v hribih. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e bo ?e kdo iskal "kodo namena", ki jo je potrebno dopisat na UPN je CHAR, tega podatka mislim da Grega ni sporo?il po zasebnem sporo?ilu! :D

P.S. - treba pa jasno ?e ugotovit, ?e na?i potencialni obdarovanci, sploh ?elijo prejeti na?o pomo?! :unsure:

Uf, prepozno, pa verjetno bi bilo to fajn, ?e bi ozna?ili ker potem zih ni te?av, ker je za dobrodelne namene. :blush:

Jures tale tvoj predlog je zelo dober.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e dougo ?asa se nismm eu tkole lu?tn iz tole morav?ko dru?bo :bravo: smopa ravno ustal in bo treba po?asprot domu mal it pogledat :D jo?a ti odpi?em ko pridm dam pa nafilam telefon <_< ...

Se je meni potem prav zdelo ko sem videl belo 323F, da bi lahko bil ti. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V Kamniku pada to?a! :whatever:sramezljiv

In to fucking 15. decembra ja, saj je kolega isto napisal za v Ljubljani. :vskalo: Pa pejt na zavarovalnico zdajle re?t, da ti je v?eraj to?a oklestila avto. Te po?ljejo domov kot najve?jega nateguna. :aaaaa:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kar je v krneki vidijo le registrirani uporabniki. Klubskega vidijo le dolo?eni in vidim, da sta vsaj 2 ?lana pla?ala in debate ne bi videla. Razen, ?e yavarye naredi eno skupino dobrodelne?ev, in se jih daje notri?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.