Bwahaha, danes med slu?beno zabavo pri?el taglaven tahud direktor pozraviti ljudi. Pol mu pa predstavijo novega potnika za riski trg (stari gre kmalu v penzijo) pa mu direktor pribije, ?e je ?e kako Rusinjo pa potem ko je dobil odgovor ?e, ?e je trikrat za?gan ?tajerc (zaradi naglasa). Un je kr zafarbal tastar se je pa smejal, da gre on v bar, tamlad je pa na Skype-u z dru?ino. Pa, da ko sta ?la prvi? v Rusijo in mimo ene osnovne mu je izjavil, da pol prvega razreda je njegovih otrok.
Gleda? na tako pomembnega direktorja ?isto v drugi lu?i, ?isto kul dec.
Ma ja, ?im manj komplicirat. Mislim, da kdor do zdaj ni dal tudi ne bo ?akal drugega tedna. No razen, ?e kdo dobi pla?o drugi teden in je ?isto suh ampak OK.
Tako, da se lepo re?e do konca tedna, ?ez vikend pa jurej, Grega in mogo?e kak pobudnik Jo?a nesejo denar in je zadeva zaklju?ena brez kakega kompliciranja.
Itak, JJ je kriv... vedno in povsod. To bi se pa dozdaj ?e lahko navadil
Verjetno je (?e pa ?e ni pa bo) kriv ?e celo za kak?no stvar, ki se je zgodila pred njegovim rojstvom... ?lovek nikoli ne ve, kaj vse mu bodo levaki pripisali
V bistvu res on (ali?) pa Ku?an sta vir vsega zla v Sloveniji.
Vem ampak ko gleda?, da ti ?e trinajsto skoraj polovica pobere dr?ava se pa zamisli?. Dobro, da imam kaj od dr?ave, pri dohtarju sem prec na vrsti, stanovanje dobi vsak, davki so zato ni?ji, v glavnem res fajn.
Aja, da se razumemo, 13. pla?a se za?enja z 2 in je trimestna. Sicer pa sem v pohvalite se dal, da sem jo vseeno vesel.
Tole vtikanje v stanovanja gre tudi meni na k***c. Ajde, ?e je nekdo sam kupil stanovanje za 150-200.000 jurjev je eno, ?e pa podeduje? staro veliko hi?o je pa najve?ja bedarija vtikati se v to, da ima nekdo veliko staro hi?o v hribih.
?e dougo ?asa se nismm eu tkole lu?tn iz tole morav?ko dru?bo smopa ravno ustal in bo treba po?asprot domu mal it pogledat jo?a ti odpi?em ko pridm dam pa nafilam telefon ...
Se je meni potem prav zdelo ko sem videl belo 323F, da bi lahko bil ti.
In to fucking 15. decembra ja, saj je kolega isto napisal za v Ljubljani. Pa pejt na zavarovalnico zdajle re?t, da ti je v?eraj to?a oklestila avto. Te po?ljejo domov kot najve?jega nateguna.
Kar je v krneki vidijo le registrirani uporabniki. Klubskega vidijo le dolo?eni in vidim, da sta vsaj 2 ?lana pla?ala in debate ne bi videla. Razen, ?e yavarye naredi eno skupino dobrodelne?ev, in se jih daje notri?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bwahaha, danes med slu?beno zabavo pri?el taglaven tahud direktor pozraviti ljudi. Pol mu pa predstavijo novega potnika za riski trg (stari gre kmalu v penzijo) pa mu direktor pribije, ?e je ?e kako Rusinjo pa potem ko je dobil odgovor ?e, ?e je trikrat za?gan ?tajerc (zaradi naglasa). Un je kr zafarbal tastar se je pa smejal, da gre on v bar, tamlad je pa na Skype-u z dru?ino. Pa, da ko sta ?la prvi? v Rusijo in mimo ene osnovne mu je izjavil, da pol prvega razreda je njegovih otrok.
Gleda? na tako pomembnega direktorja ?isto v drugi lu?i, ?isto kul dec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani